Bildirim
yeni ekran kartı aldım,format atmama gerek var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
eski kartın bütün driverlerini ve programlarını kaldır yeni kartın son sürücüsünü siteden indir öyle kur formata gerek yok -
Formata gerek yok driverleri kur tamamdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spellforce37
arkadaşlar 270x ekran kartım vardı. gtx 770 aldım. format atmama gerek var mı,yoksa sadece eski kartın driverlarını kaldırmam yeterli mi? sistem zaten 2 haftalık
driver silmesine rağmen sıkıntı yaşayanlar oluyor haberin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Haziran 2014; 11:12:47 > -
Ben atardım format içim rahat etmez -
ssd takılı. format atarken farlı bir işlem yapılıyor mu,yoksa biostan boot için dvd-romu seçmem yeterlimi? formattan sonra silinmesin bu ssdnin ayarları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spellforce37 -- 18 Haziran 2014; 11:25:36 > -
quote:
ssd takılı. format atarken farlı bir işlem yapılıyor mu,yoksa biostan boot için dvd-romu seçmem yeterlimi? formattan sonra silinmesin bu ssdnin ayarları
hayır
yeterli
ssd ayarları derken ? -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
hayır
yeterli
ssd ayarları derken ?
hocam zaten zor kurduk,achi mod,superfetch,prefetch,hibarnate,trim falan böyle ayarlar vardı.bunları bidaha nasıl halledicem.vatanda sistemi alırken ayarlarmışlardı -
quote:
hocam zaten zor kurduk,achi mod,superfetch,prefetch,hibarnate,trim falan böyle ayarlar vardı.bunları bidaha nasıl halledicem.vatanda sistemi alırken ayarlarmışlardı
niye ki hocam bir sıkıntımı var
ben hiçbir ayar yapmadan kurdum direk -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
hocam zaten zor kurduk,achi mod,superfetch,prefetch,hibarnate,trim falan böyle ayarlar vardı.bunları bidaha nasıl halledicem.vatanda sistemi alırken ayarlarmışlardı
niye ki hocam bir sıkıntımı var
ben hiçbir ayar yapmadan kurdum direk
valla hocam karabük vatanda topladık sistemi.ben zaten pek bilgili değilim bu işlerde ama orda teknik servisdekilerde belliki pek bilgili değildi.sistemi ilk kurarken ssd için biostan falan bazı ayarlar yaptılar.yukarıda yazdığım ayarlar biostan mı yapılıyor? -
quote:
valla hocam karabük vatanda topladık sistemi.ben zaten pek bilgili değilim bu işlerde ama orda teknik servisdekilerde belliki pek bilgili değildi.sistemi ilk kurarken ssd için biostan falan bazı ayarlar yaptılar.yukarıda yazdığım ayarlar biostan mı yapılıyor?
hayır
ayar dediğin en fazla görmez ssdyi
hddyi çıkarıp tek ssd takarsan görür zaten
ama belki anakartına has bi durum olmuş olabilir görmeden birşey denmez -
nvidiadan amdye geçiyosan kesinlikle gerek var
http://forum.donanimhaber.com/m_93387332/tm.htm -
İşlemci ve Ekran kartı değişkliğinden sonra format atılmasında çok büyük yarar var. En sağlıklısıda odur zaten. Sadece Ram değişikliğinde atılmaya gerek yok. -
Revo Uninstaller programi ile eski driveri kaldirirsan sıkıntı kalmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X