Şimdi Ara

Yeni Ekran kartı alıcam fakat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma yeni ekran kartı almaya karar verdim fakat televizyonumun çözünürlüğü 1024x768
    alıcam ekran kartı rx 460 2 gb versiyonu sistemim şuan tam böyle

Msi 760gm-p21 (fx)
    Radeon 6850 2gb 128 bit
    8 gb 1333mhz ram
    High Power Eco 550w psu

6850 ekran kartımın 3 tane fan kanadı kırıldı eğer çözünürlük sorun çıkarmazsa işlemciyi o.c yapmayı düşünüyorum böylece çözünürlük düşük oldugundan işlemciyi de cok zorlucağını düşünmüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

• İşlemciniz nedir ?
    Bende x4 620 var msi 4 gb sorunsuz kullanıyorum.
  • O çözünürlük için yeni ekran kartına gerek yok. Zaten bütün yük işlemci üzerinde olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemcim Fx 4300 eğer darboğaz yapar derseniz 4.8 e kadar o.c yapabilirim cok sorun olcagını düşünmüyorum o yüzden rx 460 alma şansım varmı 1024x768 çözünürlüklü televizyona
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster-SphaX

İşlemcim Fx 4300 eğer darboğaz yapar derseniz 4.8 e kadar o.c yapabilirim cok sorun olcagını düşünmüyorum o yüzden rx 460 alma şansım varmı 1024x768 çözünürlüklü televizyona

O çözünürlük için rx 460 ne yapacaksınız çok merak ettim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster-SphaX

İşlemcim Fx 4300 eğer darboğaz yapar derseniz 4.8 e kadar o.c yapabilirim cok sorun olcagını düşünmüyorum o yüzden rx 460 alma şansım varmı 1024x768 çözünürlüklü televizyona

O çözünürlük için rx 460 ne yapacaksınız çok merak ettim ?

şuan monitor alıcak param olmadıgı için eğer olursa almak isterim çözünürlük düşük olsa da grafigi ultrada oynatır işlemciye yük biner ama ne kadar pek bi bilgim yok ekran kartı da önerebilirsiniz suan 6850 kullanıyorum skyrim en yüksekte oynuyorum sorunsuz gayetde güzel sizin önerebiliceginiz bi kart varsa bakabilirim

• Konuya 105 kişi tıklamış 4 kişi cevap vermiş cevap verenler için teşekkür ederim ama bu foruma en iyi kim diyor merak ediyorum bilgi sahibi olmayanlara yardımcı oluyorlar dediler bilenler var dediler ama yardım yok ekran kartı alıcaz öneri alalım dedik oda yok sadece ne yapıcan diye soruyorsunuz başka kart öneren yok bakıp çıkıyor gelip geçen konu kapanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameMonster-SphaX -- 26 Mart 2017; 23:53:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.