beyler yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum.. asus p5gpl-x boardum var PCI Express x16 desteki bi board fakat ne yazıkkı ddr.. şuan elimde 1536 (1024+512) ramim ve ati x550 256mb hypr bellek (yani şaun için 512mb) ekran kartım var... her ne kadar performansından memnun olsamda shader 3 destekli olmadığı için istediğim oyunları oynayamıyorum... siz hangi ekran kartını tavsiye edersiniz? bilgisayarıma uygun olursa ve fiyatları ile söylerseniz çok memnun olurum.. cvp veren herkese şimdiden çok tşkkr ederim..
up up! arkadaşlar yokmu yardım edecek:(
Fiyat aralığını belirtmelisin bence daha kolay yardım bulabilrsin.
Ben şöyle bir sıralama yapayım sen bütcene uygun olanı;
ATI 3850 < ATI 3870 < NV 9600GT < NV 8800GT < NV 8800GTS(g92) < NV 9800GTX < NV9800GX2
Kişisel fikrimdir, ATI'ciler veya Nvidia'cılar saldırmasın lütfen..
fiyat sorun olacağını sanmıyrm fazla.. fakat bnm boardum bunları destekler mi peki? ayrıca cvp verdğn için tşk ederim:)
Pci Express 16x ise, evet destekler.
Anakarttaki DDR veya DDR2 desteği ramlerle ilgilidir, ekran kartı ile değil.
quote:
Orjinalden alıntı: DsgnrYgt
Pci Express 16x ise, evet destekler.
Anakarttaki DDR veya DDR2 desteği ramlerle ilgilidir, ekran kartı ile değil.
anladım tmm bende burda bir sorun yaşıyordum ekran kartlarında "Bellek Türü: DDR3" yazıyoda hep bende desteklemediğini düşünüyordum:) tşk ederim bilginle beni andınlattın:) yani tek sorun param hangisine yeterse onu alayım:)
Aynen öyle.
Aslında diğer sistem bileşenlerinide söylesen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
açıkcası pek iyi deilim bu konularda:( ne yazacağımı bilmiyrm.. ama şöle söliyim.. şuan yeni vista kurdum ve hiç bi sorunu yok çok rahat kullanıyorum..
p4 3.06 ghz.. 533 mhz işlemcim bu... çok yüksek deil..
ayrıca hard diskimde brz küçük kalıyor 80gb ve sata deil... onuda deiştirmeyi düşünüyrm..
Forumda dahili bileşenler bölümünü 5 sayfa dolaşsan yeterli bilgiye ulaşırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Dhul-Fakar
Forumda dahili bileşenler bölümünü 5 sayfa dolaşsan yeterli bilgiye ulaşırsın.
tmm orayada bakıyorum
İstersen güncel ekran kartları topiği var oraya bak istediğini bulabilirsin orda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme