Bildirim
Yeni Elantra
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Arkasini bi araca cok benzettim. Yeni corolla olabilirmi. -
Katılıyorum. Farlar da passattan esinlenmiş gibi. Fakat jantlar oldukça şık.quote:
Orijinalden alıntı: Ansin
Arkasini bi araca cok benzettim. Yeni corolla olabilirmi.
quote:
Orjinalden alıntı: Ansin
-
Eski kasası daha güzeldi...quote:
Orijinalden alıntı: proteo
Katılıyorum. Farlar da passattan esinlenmiş gibi. Fakat jantlar oldukça şık.
quote:
Alıntıları Göster -
Merak ediyorum yeni laguna veya c5 le nasil yarisicak. Baz fiyatinin 40 milyardan ucuz olmasi lazim o da zor gibi. i30 bile 34bin ytl den basliyo . Sonucta bu arac D segment olucak .quote:
Orijinalden alıntı: batuberlin
Eski kasası daha güzeldi...
Alıntıları Göster -
Yeni Elentra zaten Amerika da satılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: batuberlin
Eski kasası daha güzeldi...
Alıntıları Göster -
Hyundai tr sitesinde elentranin sifir fiyatinida bulamadim. eski kasasininda sifiri yok o zamanquote:
Orijinalden alıntı: Tergener
Yeni Elentra zaten Amerika da satılıyor.
Alıntıları Göster -
Hyundai Elantra en sık kasa değiştiren aralardan biri. Bu kasasınıda internette inceledim, ama piyasaya verilince fiyat faktörü satış durumunu belirtecektir. Bakın i30 aslında iyi bir araç olmasına rağmen fiyatı pahalı olması rakipleri karşısında satışını zorlaştırıyor.quote:
Hyundai tr sitesinde elentranin sifir fiyatinida bulamadim. eski kasasininda sifiri yok o zaman
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Tergener
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Tergener
hemde 2 yıldır.... -
O araçlar bence başka ülkelere gönderiliyor. Bende tır sırtında çok zamandır görüyorum. Bizde satışını düşünmüyorlar. Düşünselerdi tahmin ediyorum bu kadar beklemezlerdi.quote:
Orijinalden alıntı: gendarmequote:
Orjinalden alıntı: Tergener
hemde 2 yıldır....
Alıntıları Göster -
güzel araç.. satılsa ya Türkiye de dequote:
Orijinalden alıntı: autoshow
O araçlar bence başka ülkelere gönderiliyor. Bende tır sırtında çok zamandır görüyorum. Bizde satışını düşünmüyorlar. Düşünselerdi tahmin ediyorum bu kadar beklemezlerdi.
Alıntıları Göster -
evet derince limanı gerçekten özel yeni modeller ilk önce oraya geliyor laguna yeni subaru forestır hyundai i10 bir kaç tane daha var ilk ordan çıkarken gördümquote:
Orijinalden alıntı: Subat
güzel araç.. satılsa ya Türkiye de de
Alıntıları Göster
elentranın özel bir şeyler yapması lazım piyasada tutulması için iyi bir donanım fazlaca güvenlik gibi -
eski elantradan ufak görünüyorquote:
Orijinalden alıntı: vakitsiz61
evet derince limanı gerçekten özel yeni modeller ilk önce oraya geliyor laguna yeni subaru forestır hyundai i10 bir kaç tane daha var ilk ordan çıkarken gördüm
elentranın özel bir şeyler yapması lazım piyasada tutulması için iyi bir donanım fazlaca güvenlik gibi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: autoshow
O araçlar bence başka ülkelere gönderiliyor. Bende tır sırtında çok zamandır görüyorum. Bizde satışını düşünmüyorlar. Düşünselerdi tahmin ediyorum bu kadar beklemezlerdi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: autoshow
katılıyorum...
-
quote:
Merak ediyorum yeni laguna veya c5 le nasil yarisicak. Baz fiyatinin 40 milyardan ucuz olmasi lazim o da zor gibi. i30 bile 34bin ytl den basliyo . Sonucta bu arac D segment olucak .
Alıntıları Gösterquote:
Merak ediyorum yeni laguna veya c5 le nasil yarisicak. Baz fiyatinin 40 milyardan ucuz olmasi lazim o da zor gibi. i30 bile 34bin ytl den basliyo . Sonucta bu arac D segment olucak .
elantra ne zaman d segment oldu ?
yok öyle bişey; zaten bu arabaya d segmnet demek için bin şahit lazım, bildiğiniz c segment bir araba.
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
elantra d segmenti ise sonata ne oluyor?
-
Sonato kesin D segmenti. Arac boyutlarina gore segment belirleniyo galiba.quote:
Orijinalden alıntı: 19can84quote:
elantra d segmenti ise sonata ne oluyor?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17quote:
yok öyle bişey; zaten bu arabaya d segmnet demek için bin şahit lazım, bildiğiniz c segment bir araba.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: feanorringeril
quote:
şahite gerek yok ki zaten c segmentinde bir araba bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRAquote:
Orjinalden alıntı: feanorringeril
quote:
Alıntıları Gösterquote:
ben de onu diyorum ya
-
Oldukça güzel olmuş bence bu sefer, daha oturaklı ve sağlam. Accent Era'daki gibi köklü bir değişim söz konusu.quote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17quote:
ben de onu diyorum ya
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- arka teker bilyası bozulursa ne olur
- land rover discovery sport kullanıcı yorumları
- en iyi triger seti markası
- panelvan aracı minibüse çevirme maliyeti
- nexen n blue s 205/55 r16 91v yorum
- honda elektrikli suv
- akü markaları
- amarok 4x4 sifir fiyatları
- fiat ami
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X