Şimdi Ara

[yeni] Far testleri - IIHS headlight ratings

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Far aydınlatması genelde araç seçiminde çok düşünülmez ama güvenlikle ilgili önemli bir kalem.

IIHS far testlerine de başladı.

İlk sonuçlara göre sadece Toyota Prius GOOD (iyi) derecede aydınlatma sunuyor.

Tam liste ve test açıklamasıhttp://www.iihs.org/iihs/news/desktopnews/first-ever-iihs-headlight-ratings-show-most-need-improvement

• Çok faydalı konu olmuş teşekürler Anladık ki en iyi aydınlatmayı en şıķ duran far yapmıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bmwnin farı niye modifiye tofaş farı gibi duruyor

• Mondeo yu merak ediyordum sanki o da zayıf gibi geliyor

• pruista xenon var bmwde halojen Ikiside xenon oldugu zaman bmwnin daha iyi olacagini dusunuyorum.
  • NCAP sadece ismi kaldı. IIHS her türlü yeniliği sağlıyor.
  • Düşünenin yüreğine sağlık.
    Bu arada Duster es kaza girerse teste "No headlight illumination found" sonucu çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Düşünenin yüreğine sağlık.
    Bu arada Duster es kaza girerse teste "No headlight illumination found" sonucu çıkar...

Bence de çok iyi düşünülmüş.

Yaş 40 a yaklaşıyor, uykusuzluğa karşı direncim 20 li yaşlarımdakine göre epey arttı ama gözlerimin gece görüş yeteneği de yavaş yavaş azalıyor.

AFL+ farlı Insignia, Xenon farlı Golf 7 ve Stepway araçlarımız var; gece karanlık sürüşlerde yolu görebilmek için harcanan efor sonucu -kesinlikle abartmıyorum- Stepway 70-80km sonunda Insignia ile 400km gitmekten bariz şekilde fazla göz yorgunluğuna neden oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 30 Mart 2016; 23:49:04 >
  • Volvo burda da ustlerde,risk almıyor adamlar.toyota nihayet good gormus iihs de

• 2013 model makyajsiz Jetta' da, 2015 Polo aracimda da halojen farlar uzun suredir kullandigim en berbat farlardir muhtemelen. Uzunlar yine " eh iste " kivaminda olsa da kisalar kesinlikle yetersiz! Belki 20 m ilerisini ancak aydinlatiyor. Karanlik yolda ilerlerken surekli uzunu yakma ihtiyaci hissediyorsunuz ancak onu da yakinca oh ne guzel aydinlatiyor hissiyati yasayamiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 31 Mart 2016; 0:10:29 >
  • C serisi , Cla , Passat falan halojenle mi teste girmisler nedir ? Xenon ve ledleriyle gayet iyi aydinlatma sunuyorlar bence.

• sprtv kullanıcısına yanıt
    Far aydınlatması benim için çok mühimdi doğrusu. Citroen C4 eski kasasını sattım yenisinde de bi xenon far olmadığını görüp, gidip megane aldım.
  • Yorumlarda genelde bixenonun led farlardan daha iyi olduğu söyleniyor.

• Buradan en iyi sonucu da alsa o far TUVTürk'te hafif kusur yemeye mahkumdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.