Şimdi Ara

yeni FOCUS mu-2.ELfocus mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benzinli SEDAN OTOMATİK orta donanım KAÇ PARA OLUR EN FAZLA EN AZ?

50 bin tl olduğunu farzetsek 35 bin bütçemle üstünü kradiyle tamamlayıp böyle bir araba mı alayım yoksa 2.el 2008-2010 arası titanyum otomatik mı alayım.. bahsettiğim araçların piyasa fiyatı : 30 bin - 35 bin

• Gelir durumunuzun kredi ödediğinizde zorlanmayacağız kadar iyi olduğunu varsayarak konuşmaktayım. Eğer bir kaç sene biner satarım diyorsanız 2 el araba alın temiz kazasız. Ama Ben Allah(c.c.) izin verirse 8-10 sene binerim diyorsanız yenisine bakmanızı tavsiye ederim. Aslında uzun süre binecekseniz eski kasanın 0'larınada bakabilirsiniz. Veya acil değilse biraz yeni kasanın fiyatlarının inmesini bekleyebilirsiniz. Bunlar benim görüşlerim.
  • Yeni Focus 1.6 125 Ps Ti-Vct Powershift Yaz gibi gelmesi bekleniyor..

Önceki Focus 2 nin 4 ileri Otomatik versiyonu sadece 1.6 100 hp lik motorda var..

Karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Yeni Focus 1.6 125 Ps Ti-Vct Powershift Yaz gibi gelmesi bekleniyor..

Önceki Focus 2 nin 4 ileri Otomatik versiyonu sadece 1.6 100 hp lik motorda var..

Karar sizin.

Arkadaşımın focusu kaç model bilmiyorum ama onunki 109luk dizel ve otomatik? Onunki makyajsız makyajla birlikte kalktıysa bilemem.
  • pekii benzinli SEDAN OTOMATİK orta donanım KAÇ PARA OLUR EN FAZLA EN AZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1234

pekii benzinli SEDAN OTOMATİK orta donanım KAÇ PARA OLUR EN FAZLA EN AZ?

Diğer konuda da yazmıştım.

Benzinli olacaksa neden Focus ?
  • corolla tipten ve zayıf motordan eleniyor
    astranın sedanı yok
    jetta ise test ettim hayal kırıklığı polonun uzatılmışı ve çok pahalı..

focus hem dizayn hem motor kalitesi olarak beğendiğim bir araba.. fiyatı da 50 bin olrsa otomatik sedan almayı düşünürüm..
  • quote:

corolla tipten ve zayıf motordan eleniyor
    astranın sedanı yok
    jetta ise test ettim hayal kırıklığı polonun uzatılmışı ve çok pahalı..

focus hem dizayn hem motor kalitesi olarak beğendiğim bir araba.. fiyatı da 50 bin olrsa otomatik sedan almayı düşünürüm..

Zaten Civic diyecektim bende :)

Benzinli otomatik alınacaksa Civic elegance öncelikli olmalıdır.

ESP + sunroof + hız sabitleme + sorunsuzluk + ikinci el değeri kelimeleri Civicte buluşuyor.
  • En az 5-6 sene kullanacaksanız yada yaptığınız kmye göre daha uzun bir süre kullanmayı düşünüyorsanız sıfır araç almanızı tavsiye ederim.
  • Focus guzel araba civic te guzel araba. İkiside alinabilir
  • civic görünüş itibariyle fena değil ancak ara hızlanması ve vites geçişleri iyi değil en azından dsg şanzımanlara göre.. altı çok alçak ve kaportası kağıt gibi.. çok denedim aşırı hızda güven vermiyor..
  • quote:

civic görünüş itibariyle fena değil ancak ara hızlanması ve vites geçişleri iyi değil en azından dsg şanzımanlara göre.. altı çok alçak ve kaportası kağıt gibi.. çok denedim aşırı hızda güven vermiyor..

Arkadaşım hem Focus tavsiyesi istiyorsun hem de Civic'in sanzumanını VW dsg den kötü buluyorsun.

Focusun vites geçişleri Civic kadar da başarılı değil.

Ara hızlanmaları da keza öyle.

Güven veren araçla bile (ki o da Focus sonuçta, BMW falan değil) aşırı hız yapmak tehlikelidir.
  • civic in diğer beğenmediğim taraflarına da dikkatinizi çekerim.. ayrıca civicle focusun otm i arasında 5-6 bin fark var (güncel kasalar) focus daha ucuz... fiyat/kalite dengesine vuracak olursak focus öne çıkıyor.. zannımca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.