|
Bildirim
|
Kiralıkta olsa arıza çıkarınca veya bir anda yolda kalınca kısa süreli de olsa sonuçta sizin işiniz aksayacak zamanınız gidecek.
Ben kesinlikle focus seçerdim. |
Öncelikle megane liste fiyatının altında satılıyor genelde o yüzden bayiden fiyat alıp öyle karşılaştırmanızı tavsiye ederim, ford genelde fazla indirim yapmıyor.
Titanium focusun eksilerini sayarsak: -halojen farlar -ön park sensörleri yok -arka havalandırma kanalları yok -arka kol dayama yok -yolcu koltuğu yükseklik ayarı yok -jantları kötü (sonraki partilerde %99 değişecek) -ambiyans aydınlatma yok 178.000 verilen araçta bu saydığım özelliklerin olmamasını çokta kabul edilebilir değil, focus şuanki fiyatlarını hak etmiyor alcaksanız bile sonraki parti araçları bekleyin, bunları bir focus sever olarak yazdım. Megane konusuna gelirsek daha önce hiç kullanmadım ama malzeme kalitesinin ve sürüş hissiyatının focusun gerisinde olduğu belirtiliyor, bayide ciddi indirim yapılıyor genelde 140 civarı alınabiliyor ve donanım olarak focusa göre daha f/p bir araç. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 28 Kasım 2018; 21:51:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 28 Kasım 2018; 22:19:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|