Şimdi Ara

Yeni Ford fiesta 1.6 TDCİ kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
0
Favori
71.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski, kasa 1.6 banada daha ivmeli ve daha seri geliyo eskisini de yeniside kullanıyorum.
    yeni 1.6 da birinci vitesde sıfırdan gaz verip süratlenirken elektrik sesi gibi vınlama gibi bir şey geliyor(not: turbo sesi değil)
    bir de: birinci vitesde ağırlarken(kompresörde) sanki egzoz patlakmış gibi fırr diye bir ses var sizdede
    varmı bilmiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

quote:

Orijinalden alıntı: srfdrd3555

Hocam aracının ivmelenmesi nasıl. Örneğin 2. viteste normal seyirde giderken gaz pedalına sonuna kadar basınca aracın nasıl bir tepki veriyor.
    Ben aracımın hızlanmasından memnun değilim. 10.000i geçince açılır dediler ama değişen bişey yok daha.

Hocam 1. vitesten 2. vitese biraz erken atıyorsan 2. viteste araç 1600 devirlerde kalıyorsa iyi hızlanmıyor ki tüm turbo dizellerde böyledir
    ama 1800 ve ustuyse inanılmaz seri arabanın heryeri tartışılır ama 2. viteste gerçekten çok seri hızlanıyor.

Bilemiyorum hocam. daha öncede turbo dizel araçlar kullandım ama fiesta 1.6nın hakkını tam olarak bana veremedi(İvmelenme olarak)
    Diğer yönden 1.6nın gücünü hissetmiyor değilim.

• Sanırım eski kasayla yeni kasa arasında fark varmış süperchips sitesinde birkaç kaşılaştırmalı torq-Hp grafikleri buldum.

Bu Eski kasa 1.6tdci
     Yeni Ford fiesta 1.6 TDCİ kullanıcıları

Buda yeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 8 Eylül 2010; 3:10:03 >
  • ne kadar fark var aralarında chip takılmış halindende bahsedilmiş
  • İyiki 1.6 almışım. Ya geçen gün 1.4 motor kullandım bukadar fark olmasını beklemiyordum. Araba gitmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

İyiki 1.6 almışım. Ya geçen gün 1.4 motor kullandım bukadar fark olmasını beklemiyordum. Araba gitmiyor...

1.4 dizelini mi kullandın hocam?
    açıkçası 1.4 dizeli bende kullanmak ve farkı görmek istiyorum
  • Daha önce bizdede 1.4 vardı 4 kişi klima açık araç geçmek tehlikeli hale geliyordu.
    Mutlaka kullanın arabanızın direksiyonuna geçtiğinizde onu daha çok seviceksiniz :)
  • quote:

Daha önce bizdede 1.4 vardı 4 kişi klima açık araç geçmek tehlikeli hale geliyordu.
    Mutlaka kullanın arabanızın direksiyonuna geçtiğinizde onu daha çok seviceksiniz :)

1.4 dizel sahibi bi arkadaşımın olması lazım sürüpte iyice anlamam için. Test sürüşlerinde aracı istediğim gibi zorlayamam :)
  • quote:

quote:

İyiki 1.6 almışım. Ya geçen gün 1.4 motor kullandım bukadar fark olmasını beklemiyordum. Araba gitmiyor...

Evet evet 1.4 dizel kullandım :) çok kötü performanstı. Gerçi araçtan ne istediğinize bağlı bu ama ben hiç memnun kalmadım açıkcası. Sonuçta araba elbette gidiyor ama ben arada çok az fark vardır sanıyordum. Bizim araba bildiğin şahlanıyor onun yanında :) birkez daha iyi ki 1.6 almışım dedim.

• quote:

quote:

quote:

Evet evet 1.4 dizel kullandım :) çok kötü performanstı. Gerçi araçtan ne istediğinize bağlı bu ama ben hiç memnun kalmadım açıkcası. Sonuçta araba elbette gidiyor ama ben arada çok az fark vardır sanıyordum. Bizim araba bildiğin şahlanıyor onun yanında :) birkez daha iyi ki 1.6 almışım dedim.

Hocam ben 1.4 dizel bende kullandım, çok fark var. ayrıca 13000 e kadar yokuş aşağı ve düz yolda benim arabayı çok zorladım, şu anda performansı çok iyi .. Ben arabada hiç bir sorun görmüyorum şimdilik. .Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: acelik1501

quote:

quote:

quote:

Hocam ben 1.4 dizel bende kullandım, çok fark var. ayrıca 13000 e kadar yokuş aşağı ve düz yolda benim arabayı çok zorladım, şu anda performansı çok iyi .. Ben arabada hiç bir sorun görmüyorum şimdilik. .Saygılar..

Hocam arabanı zorlamanla araç ne kadar açıldı senin.
    Benim araç 11bini geçti, çok zorladığım zamanlarda oldu, ama performans olarak sanki değişiklik yaşamadım. Performansından memnunum ama değişiklik olmadı

•  Yeni Ford fiesta 1.6 TDCİ kullanıcıları

Nezamandır Foto eklemiyordum. Havaalanında çektim bunları Maşallah. Yalnız arabayı artık yıkatmak istemiyorum kirliyken belli olmayan çizikler yıkatınca ortaya çıkıyor :)

• quote:

Nezamandır Foto eklemiyordum. Havaalanında çektim bunları Maşallah. Yalnız arabayı artık yıkatmak istemiyorum kirliyken belli olmayan çizikler yıkatınca ortaya çıkıyor :)

Çok güzelmiş
    Allah kaza bela vermesin

• quote:

Çok güzelmiş
    Allah kaza bela vermesin

Saol dostum :) Bir xenon far şart oldu ama :) Fotoğaf makinem Ank. olduğundan düzgün kaliteli foto çekemiyorum. Yıkatıp prof makineyle birkaç poz çekmek istiyorum.
  • quote:

quote:

Çok güzelmiş
    Allah kaza bela vermesin

Saol dostum :) Bir xenon far şart oldu ama :) Fotoğaf makinem Ank. olduğundan düzgün kaliteli foto çekemiyorum. Yıkatıp prof makineyle birkaç poz çekmek istiyorum.

Bulunduğum ilçede bir tane senin arabanın renginden gördüm ve gerçekten hayran kaldım. Resimlerde gördüğümden çok daha şık ve çekici duruyordu. Kırmızı gerçekten fiestaya yakışmışşşş:)

• quote:

quote:

quote:

Çok güzelmiş
    Allah kaza bela vermesin

Bulunduğum ilçede bir tane senin arabanın renginden gördüm ve gerçekten hayran kaldım. Resimlerde gördüğümden çok daha şık ve çekici duruyordu. Kırmızı gerçekten fiestaya yakışmışşşş:)

:) Eyv. dostum ya aslında varya yıkatıp güneşe çıkınca çok dikkat çekiyor en az elektrik kırmız kadar dikkat çekiyor çok canlı ve parlak bir renk elimde prof makin eolsa yıkatıp arabayı Güneşin altında çekmek istiyorum fotoğrafını çok harika bir renk aslında :)

• arkadaslar herkese selamlar bende ford fiesta 1.6 tdcı 90 hp titanyum modelini dusunuyorum...ama bu araba hakkında yeterlı bilgiye sahip diilim...ilk sorum performans acısından olcak sizce yeterli mi ? yane araç kendini bana bırak diyo mu merak edıyorum ? ikincisi yol tutuş anlamında yeterli mi ? baska bı sorumda arka frenler kampana bence disk olsaydı daha iyi olurdu die düşünüyorum aracın frenlerınden sıkıntısı warmı ? bide konfor hakkında bilgi werebilirmisiniz...herkese şimdiden teskkurler forma yeni katıldım saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: riseofthesun

arkadaslar herkese selamlar bende ford fiesta 1.6 tdcı 90 hp titanyum modelini dusunuyorum...ama bu araba hakkında yeterlı bilgiye sahip diilim...ilk sorum performans acısından olcak sizce yeterli mi ? yane araç kendini bana bırak diyo mu merak edıyorum ? ikincisi yol tutuş anlamında yeterli mi ? baska bı sorumda arka frenler kampana bence disk olsaydı daha iyi olurdu die düşünüyorum aracın frenlerınden sıkıntısı warmı ? bide konfor hakkında bilgi werebilirmisiniz...herkese şimdiden teskkurler forma yeni katıldım saygılar

Bundan önceki 3 sayfada 1.6 kullanıcıları deneyimlerini paylaştı. Eksileri ve artıları yazıldı.
    Ben 1.6 kullanıcısı olarak memnunum. Daha önceden daha düşük beygirli bir araç kullanmadığım için aracın performanı bana aman aman süper gelmiyor, fakat aynı aracın 1.4 ünü de kullanan arkadaşlar iyi ki 1.6 almışız diyorlar.
    Yol tutuş ve frenlemede sıkıntı yok. Konfor ise sınıfına göre gayet iyi.

• quote:

quote:

arkadaslar herkese selamlar bende ford fiesta 1.6 tdcı 90 hp titanyum modelini dusunuyorum...ama bu araba hakkında yeterlı bilgiye sahip diilim...ilk sorum performans acısından olcak sizce yeterli mi ? yane araç kendini bana bırak diyo mu merak edıyorum ? ikincisi yol tutuş anlamında yeterli mi ? baska bı sorumda arka frenler kampana bence disk olsaydı daha iyi olurdu die düşünüyorum aracın frenlerınden sıkıntısı warmı ? bide konfor hakkında bilgi werebilirmisiniz...herkese şimdiden teskkurler forma yeni katıldım saygılar

Bundan önceki 3 sayfada 1.6 kullanıcıları deneyimlerini paylaştı. Eksileri ve artıları yazıldı.
    Ben 1.6 kullanıcısı olarak memnunum. Daha önceden daha düşük beygirli bir araç kullanmadığım için aracın performanı bana aman aman süper gelmiyor, fakat aynı aracın 1.4 ünü de kullanan arkadaşlar iyi ki 1.6 almışız diyorlar.

Çok teskkur ederım degerlı yorumlarınız ıcın daha once yazılan yorumları buyuk bır zewkle okudum yalnızca benı uzen yonu ıse bır gerı wıtese atınca aractan gelen ses ıkıncısı ısee sızın de dedıgınız gıbı 1.6 dan bekledıgım randımanı alamadım demenız oldu. ben bundan once 1.4 69 hp citroen c2 suruyodum bu aractan sonra bana 90 hp yeterlı gelırmı? artık frene basınca hıssetmek ıstıyorum yane araba bana ben burdayımd demesı lazım onu belırtttım cok teskurler srfdr3555 degerlı yorumlarınız ıcın ama gene tecrubelerınızı soylemenızı ısterım saygılar....

• quote:

quote:

quote:

Çok teskkur ederım degerlı yorumlarınız ıcın daha once yazılan yorumları buyuk bır zewkle okudum yalnızca benı uzen yonu ıse bır gerı wıtese atınca aractan gelen ses ıkıncısı ısee sızın de dedıgınız gıbı 1.6 dan bekledıgım randımanı alamadım demenız oldu. ben bundan once 1.4 69 hp citroen c2 suruyodum bu aractan sonra bana 90 hp yeterlı gelırmı? artık frene basınca hıssetmek ıstıyorum yane araba bana ben burdayımd demesı lazım onu belırtttım cok teskurler srfdr3555 degerlı yorumlarınız ıcın ama gene tecrubelerınızı soylemenızı ısterım saygılar....

Bende bundan önce 1.4 68hp fiesta sürüyordum 1.6yı ilk sürdüğünüzde yüzünüzde gülümseme eksik olmayacaktır
    Geri vites cartlamasıda 3 saniye bekleyip geri vitese alğınızda problem olmuyor kafanıza takmayın...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.