Şimdi Ara

YENİ FORD FOCUS VEYA DİZEL MANUEL ARABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler babam yeni bir araç almayı düşünüyor aklında yeni ford focus var 1.6 tdci 115 ps 6 ileri veya 1.5 tdci 120 ps powershift bu araçları sıfır değilde bin-2bin km olan tarzında araçlardan düşünüyoruz yorumlarınız neler ve 75 bin tl gibi bir rakama dizel manuel veya otomatik araç önerileriniz nedir ? sıfır veya sıfıra yakın olması şartıyla ve sedan olacak iyi akşamlar tekrardan :)

• Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ben forddan çok corolla ile civic e bir göz atmanızı isterim çünkü tasarım olarak güzel ve forddan daha uygun bi piyasaları var ford konusuna gelmişken keşke konulara baksaydın daha yeni sayılır bir konu ford focus hakkında:http://forum.donanimhaber.com/m_114976580/tm.htm ama öncelikle malum siteden corolla ve civic lere bakmanızı tercih ederim.
  • Görmemişim forumu yalnız biraz performans olsun istiyoruz corollanın 1.4 90 bg motoru yetmeyebilir civic tede malum dizel olunca kasa değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordfocusopelww -- 5 Mart 2016; 19:04:39 >
  • Yaklaşık 11.000 Km kullandım Trend x dizel oldukça memmunum araçtan fakat artık işim için yatırım yapacağımdan istemesemde satacağım pişman olmazsınız. Sahibinden almaya dikkat edin 2 3 fazla olsun sahibinden olsun filo çıkmalarına denk gelme ihtimaliniz yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 70 bine sıfır istiyosun anca bu kadar sanada çıkıpda performanslı araba veremez bunu düşün 0 istiyosan corolla-civic, biraz 0 a yakın biraz performans 2011-2012 passat veya mondeo lara bakabilirsin, biraz daha performans itiyosan 2000-2004 model s500 de alınabilir o fiyata.
  • Bizde titanium istiyoruz malum sitede ilanlara bakarken bayi fiyatından 8-9 bin düşük rakama galerilerde denk geliyorum ve sıfır kmde bide şu filo aracını biraz açarmısınız ?
  • Güzel demişsiniz ama performans tan kastım corolla ve focus arasında ki performans farkı aham şaham performans istemiyorum 1.4 corolla bence zayıf bir performanstadır dedim ben sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corolla ve civic konfor , izolasyon , malzeme kalitesi olarak çok geride kalıyorlar . Trafiğe çok girip çıkıyorsa babanız otomatik benzinli yoksa manuel dizel .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafiğe girip çıkan bi insan ama şehrimizde aman aman bir trafik söz konusu değil ve babam yılda 25 bin km yapan bi insan o yüzden benzinli araç masraflı olur düz vites dizel focusa aklımız kayıyor biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.