Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.144
Cevap
51
Favori
489.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya eski bir 2012 transit connect kullanıcı olarak arka süspansiyon sertliği konusunda çok çektim sonra sattım.

Araç istanbul yollarında bolca bulunan türden çukurlara girip çıktığında arka koltuktakilerin içi dışına çıkma oranı konusundayeni tourneo courier'a 10 üzerinden kaç verirsiniz?
  • okean O kullanıcısına yanıt
    hocam 1.0 ecoboost motorun çok satacagını düşünüyorum hem daha ucuz olur hemde daha güçlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın kullanıcısına yanıt
    Bagajin kumandadan dugmeye basmadan acilmamasi bende de vardi. Servisi aradim, telefonda tarif ettiler, duzeldi. Aracin tum kapilarini kapatip kilitledikten sonra kumandadaki kilitleme ve kilit acma tuslarina ayni anda 15 sn basili tutunca duzeliyor, daha sonra sadece bagajin uzerindeki dugmeye basarak aciliyor.

Benim aracta sanzumandan ciddi sesler geliyor. Arac durdugu yerde, debriyajda basili tutup rastgele vites degistiriyorum, motor calisikken de durukken de sanki sanzumanin icinde savas var gibi sesler geliyor. Arkadaslara sordum, normal bu her sanzumandan ayni ses gelir dediler. Birkac arac denedik, hepsinde ses geliyor fakat benim aractan daha fazla geliyor gibi geldi bana. Ben mi fazla pinpirikliyim bilemedim ama daha 3000km'de bu sesin baslamasi canimi sikti.

• Hocam valla bu arabadan memnun kalmayanlar gitsin fiat 126 bis felan alsın yani ne diyim 6 aydır biniyorum hiç bir sıkıntı vermedi fazla kullanmıyoruz o kadarda gene 3,500 de motor şuan ama genede uzun yolda banamısın demeyen bir araç.Şehir içinde motor biraz tuzlu yaksada diger arabamız clioya göre uzun yolda çok tasarruflu yakıyor.

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeedwRagnar -- 15 Haziran 2015; 13:30:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

Ya eski bir 2012 transit connect kullanıcı olarak arka süspansiyon sertliği konusunda çok çektim sonra sattım.

Araç istanbul yollarında bolca bulunan türden çukurlara girip çıktığında arka koltuktakilerin içi dışına çıkma oranı konusundayeni tourneo courier'a 10 üzerinden kaç verirsiniz?

10 uzerinden en fazla 4 veririm. Aracin süspansiyonlar çukurlu şehir içi yollarinda böbrek taşı düşürtür.

Ben de bu hafta içi 15 bakımına gideceğim dikkat etmemi onerdiginiz bir durum var midir arkadaşlar?

• Bagaj havuzu önerisi olan.. Tam oturanlardan bagaja..
  • HGS için hangi sınıf alacağız acaba

• mc_delta_te kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/s-dizayn-a-kalite-ford-courier-bagaj-havuzu-P59893091?cid=604001&gclid=CMWN8KXEl8YCFWvHtAodAikAzA

Araca tam uyumlu ben aldım kullanıyorum.
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    Karayolları sitesinden; 1.SINIF ARAÇLAR:

AKS ARALIĞI (DİNGİL MESAFESİ) 3.20 METRE ALTINDA OLAN ARAÇLAR 1.SINIFTIR.

(MOTOSİKLET, OTOMOBİL, KAMYONET, MİNİBÜS, ARAZİ TAŞITI VB.) Courier aks mesafesi yaklaşık 2,49 1. sınıf etiket alınıyor.
  • merhabalar bende aracı altım titanyum + ilk neler yapmam lazım aracım 10 gün sonra gelecek inşallah ne tavsiye edersiniz nelere dikkat edeyim aracı nasıl kullanayım hangi ayarları yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

merhabalar bende aracı altım titanyum + ilk neler yapmam lazım aracım 10 gün sonra gelecek inşallah ne tavsiye edersiniz nelere dikkat edeyim aracı nasıl kullanayım hangi ayarları yapayım

Ne kadara aldınız hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Yaklaşık 25.000 km dir 1.6 95 hp lik versiyonu kullanıyorum genel olarak çok memnunum ama keşke yakıt tüketimi fordun sitesinde yazıldığı gibi olsaydı kullanımla yol ve hava koşullarıyla alakalı diyeceksiniz biliyorum ama o oranlara yaklaşmak bile mümkün değil şehir içi sakin kullanımda 5.5 in altına düşmesi imkansız
    donanım ve konfor olarak diyecek laf yok yeni nesil araçların çoğunda süspansiyonlar zaten sert eski arabalardaki süspansiyon hiç birinde yok yol tutuş ve konforu bir arada sunmak için bazı ödünler veriliyor

benimde sıkıntım bagajın kumandaya basmadan açılmaması
    ayrıca yokuş kalkış iptalinin performansa ne gibi bir katkısı var anlayamadım ?
    birde araç 1.6 95 hp ama üzerindeki şanzıman için birazdaha güçlü bir motora ihtiyaç olduğunu düşünüyorum şanzıman aralıkları motor gücü ve ağırlığa göre biraz uzun rampalardaki vites düşüşünün ve araçdaki ivmelenmenin sakin olmasının sebebide bu

şehir içi için kısa aralıklı şanzımanlar idealdir uzun yollarda daha seri şanzımanlar idealdir ikisinin ortalaması diyebiliriz bu segmentteki bir araçda ne yazikki hepsi bir arada olmuyor

araca 4 5 kişi binildiğinde sanki arkada 1 ton yük varmış gibi lastikler davlumbazlara gömülüyor tatlıda durmuyor değil hani

sonuç olarak bu segmentte bu donanım ve konfora sahip bir araç ne yazikki yok

vw caddy citröen berlingo fiat doblo dacia dokker ford connect yani bu segmentteki araçların çoğunu uzun süre kullanma fırsatım olmuştu eskiden favorim caddy di ancak biraz geri kaldıklarını gördüm şu anda alınabilecek ve uzun süre kullanılabilecek araçlardan biri courierdir

Pek imkansız değil kasım ayından beri kullanıyorum sıfır olarak aldım titanim plus 95 hplik ve 13.000km oldu şuana kadar 5.2 yi geçmedim 4,8- 5,0 litre arası dolaşıyorum şehir içi ve çok dikkat etmiyorum normal kullanıyorum

• arkadaşlar bu aracı panelvan olarak ruhsata isletebiliyormuyuz acaba
  • Merhaba
    Aracimi 2. El aldım.
    2014 model 14.000Km de.
    Titanyum Plus.
    Yokuş kalkış desteği kapalı da olsa açıkta olsa sadece 1.vitesin kalkisinda hafif surtme gibi, islik gibi yada modifiyeli minibuslerdeki gibi bir ses cikiyor. Sizde de var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Merhaba
    Aracimi 2. El aldım.
    2014 model 14.000Km de.
    Titanyum Plus.
    Yokuş kalkış desteği kapalı da olsa açıkta olsa sadece 1.vitesin kalkisinda hafif surtme gibi, islik gibi yada modifiyeli minibuslerdeki gibi bir ses cikiyor. Sizde de var mi?

Ben henüz böyle bir şeyle karşılaşmadım.

9000 km oldu.

Bu arada hayırlı olsun, kaça aldığınızı sorabilir miyim ?

• arkadaşlar bu aracı panelvan olarak ruhsata isletebiliyormuyuz acaba
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    Sayın Hanedan, ruhsata Kamyonet (BB Van) olarak kayıt ediliyor. Panelvan hız sınırları geçerli bu araç için.
  • hüseyin10 H kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylak_herif

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Merhaba
    Aracimi 2. El aldım.
    2014 model 14.000Km de.
    Titanyum Plus.

Ben henüz böyle bir şeyle karşılaşmadım.

9000 km oldu.

Bu arada hayırlı olsun, kaça aldığınızı sorabilir miyim ?

46.000TL

• merhabalar aracımı en sonunda teslim aldım ancak ruhsatta kamyonet (BB Van) araç sınıfı N1 yazıyor simdi bu doğrumudur hız sınırım nedir acabapolise sordum cevap veremedi cunku
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.