Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.350
Cevap
203
Favori
528.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum karşı komşumla interneti paylaşıyorum daha doğrusu paylaşamıyorum huewai hg521 modem komşuda duruyo benim bir odada iki diş çekiyo başka hiçbir yerde çekmiyo bu modemi alirsam ipad de falan çekme sorunu yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuss

merhaba ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum karşı komşumla interneti paylaşıyorum daha doğrusu paylaşamıyorum huewai hg521 modem komşuda duruyo benim bir odada iki diş çekiyo başka hiçbir yerde çekmiyo bu modemi alirsam ipad de falan çekme sorunu yaşar mıyım?

hayır kardeş sıkıntısız kullanırsın yukarıdaki BlyThe adlı arkadaşın yorumunu oku.
  • Yorumlarını okuya okuya kendimi vatan da buldum bir anda aldık bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Yorumlarını okuya okuya kendimi vatan da buldum bir anda aldık bakalım inşallah bir sorun çıkmaz

Rahat ol kardeş sıkıntı yaşamayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin köşesi dediğiniz kaç metre ? Zaman zaman 7-8 cihaz bile bağlanacak sıkıntı olmaz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Evin köşesi dediğiniz kaç metre ? Zaman zaman 7-8 cihaz bile bağlanacak sıkıntı olmaz dimi?

hayır.

bunu rahat kaldırır bu modem.
  • Tamamdır teşekkürler ama kaç metre çektiği konusunda hala bilgi alamadım buda çok önemli çünkü
  • öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler, bugün vatana gittim modemi aldım ve kolayca kurdum güzel çekiyor 3 oda öteden bazen 3 çoğu zaman 4 çekiyor eski modemde üst katta tek diş çekiyordu şimdi 3 diş çekiyor ve gayet hızlı :) ancak splitterin yanında siyah bir kutu daha geldi phone adls ve çıkıntılı line ne işe yarıyor bilen var mı?
  • bjk__murat birşeyi boşuna tavsiye etmez dedim siparişi geçtim bakalım airties rt205den sonra nasıl gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurohige

öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler, bugün vatana gittim modemi aldım ve kolayca kurdum güzel çekiyor 3 oda öteden bazen 3 çoğu zaman 4 çekiyor eski modemde üst katta tek diş çekiyordu şimdi 3 diş çekiyor ve gayet hızlı :) ancak splitterin yanında siyah bir kutu daha geldi phone adls ve çıkıntılı line ne işe yarıyor bilen var mı?

o da splitter olması lazım

quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

bjk__murat birşeyi boşuna tavsiye etmez dedim siparişi geçtim bakalım airties rt205den sonra nasıl gelecek

aman estağfirullah hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Temmuz 2014; 0:59:45 >

• Merhabalar,
    Uzun zamandır Modem araştırıyorum forumda açılan konu üzerinde ki tartışmaları inceledim ve ASUS N14U kullanana arkadaşlara acizane danışmak istedim, neyse uzatmadan benim için alacağım modemin en başta çekim gücü iyi olmalı ve sanırsam TP LINK W8968 2x5dbi antenleriyle bu ihtiyacımı karşılayabilir ama ASUS'un gerek kullanıcı arayüzü,misafir ağ özelliği,USB'den torrent indirme,Bulut gibi özellikleri hiçte yabana atılacak gibi değil ama iş anten gücüne gelince 2x2dbi antenleriyle, alacağım modemin "çekim gücü iyi olma" isteğimi karşılayamayacak gibi duruyor sanırım yanılıyor muyum? Sizler bu konuda ne dersiniz? Aydınlatırsanız sevinirim..
  • Bende sipariş verdim bakalım :) inşallah 4 tane macbook 2 tane PC 2 yazıcı herşey mükemmel şekilde işler.Bundan önceki modem TTNET in verdiği tırt olanlardandı 4 bilgisayar girdiği gibi şişiyordu yazıcıda kablolu olarak bir windows laptopa bağlıydı mac sürücüleri olmadığı için,diğer mac lerden Windows a dosya gönderiyorduk windows laptop tan çıktı alıyorduk resmen çileydi.
    İnşallah uzak ortamdan bile iphone dan yazıcıya çıktı gönderecek duruma gelicez bu modemle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: systeme

Merhabalar,
    Uzun zamandır Modem araştırıyorum forumda açılan konu üzerinde ki tartışmaları inceledim ve ASUS N14U kullanana arkadaşlara acizane danışmak istedim, neyse uzatmadan benim için alacağım modemin en başta çekim gücü iyi olmalı ve sanırsam TP LINK W8968 2x5dbi antenleriyle bu ihtiyacımı karşılayabilir ama ASUS'un gerek kullanıcı arayüzü,misafir ağ özelliği,USB'den torrent indirme,Bulut gibi özellikleri hiçte yabana atılacak gibi değil ama iş anten gücüne gelince 2x2dbi antenleriyle, alacağım modemin "çekim gücü iyi olma" isteğimi karşılayamayacak gibi duruyor sanırım yanılıyor muyum? Sizler bu konuda ne dersiniz? Aydınlatırsanız sevinirim..

bir ev kullanıcısıysanız rahat yetecektir heryerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

Bende sipariş verdim bakalım :) inşallah 4 tane macbook 2 tane PC 2 yazıcı herşey mükemmel şekilde işler.Bundan önceki modem TTNET in verdiği tırt olanlardandı 4 bilgisayar girdiği gibi şişiyordu yazıcıda kablolu olarak bir windows laptopa bağlıydı mac sürücüleri olmadığı için,diğer mac lerden Windows a dosya gönderiyorduk windows laptop tan çıktı alıyorduk resmen çileydi.
    İnşallah uzak ortamdan bile iphone dan yazıcıya çıktı gönderecek duruma gelicez bu modemle :D

çok büyük ihtimalle ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır,ben kendim görüp kalitesine ikna olmadığım ürünün buraya koskoca incelemesini açmam rahat olun, benim burada bir adım var bana güvenen insanlar var ilerde çok daha duyulunca ismimiz anlayacaksınız bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Temmuz 2014; 12:10:24 >

• Bende n12-u vardı.Fazla ısınıyordu ve diyelim ki modemi kapattın ama ani bir işin çıktı.
    Modemi açmak için 5 dakika falan beklemek gerekiyordu.
    Bende modemi servise verdim iadesi kabul edilmiş.
    Yerine n14-u istesem verirlermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Bende n12-u vardı.Fazla ısınıyordu ve diyelim ki modemi kapattın ama ani bir işin çıktı.

bence hayır

ama şansını dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Bende n12-u vardı.Fazla ısınıyordu ve diyelim ki modemi kapattın ama ani bir işin çıktı.

bence hayır

ama şansını dene.

İadesi olduğu için çek verirler ya onun için diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

iadeyi kabul etmisler.Bu durumda sana 2 secenek sunacaklar 1.si ayni modem , 2. olarakta para iadesi.Para iadesini alip (ya da iade ceki) farkini odeyerek n14u alabilirsin

Ben 164TL'ye nakit almıştım.Para iadesi isterim üste para bile kalır.
  • benim modem bugün geldi sinyal gücü olarak pek tatmin etmedi hatta airties rt205 den bile kötüydü diyebilirim iade vermek zorunda kaldım n55u alsammı diyede düşündüm fakat 100tl lik işlemci kullanırken modeme 250 vermeye gönlüm razı olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

benim modem bugün geldi sinyal gücü olarak pek tatmin etmedi hatta airties rt205 den bile kötüydü diyebilirim iade vermek zorunda kaldım n55u alsammı diyede düşündüm fakat 100tl lik işlemci kullanırken modeme 250 vermeye gönlüm razı olmadı

Bende evde zyxel p660 hw t1 v2 kullanıyorum. Ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum ( Min 4-5 senesi var). Hiç kapanmadı bu güne kadar.,(elektrik kesintileri hariç :D)
    Son zamanlarda kopmalar oluşmaya başladı. Netten de olabilir ama akıllı telefonların çıkması, kızımın ipad i ve laptoplar derken şişiyor mu alet de ondan mı kopmalar yaşıyorum diye düşünüyorum.

Sorum şu: zyxel de en arka odalarda tek diş çekiyor. Acaba bu üründe sorun yaşar mıyım? 660 t1 v2 nin tek anteni 5 dbi yanılmıyorsam.n14u nun iki anteni toplam 4 dbi.
    Sürekli açık olması sıkıntı yaratır mı aşırı ısınma vb.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.