Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.351
Cevap
201
Favori
529.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus DSL N16-P modemim var. Direkt ankastreden çektiğim cat kabloya rj 11 jakı takmıştım ve sorunsuz kullanıyordum. Bir süredir modeme az bişey dokununca internet kesiliyordu. Öyle idare ettim. Portada tam kablo oturmuyor. Servise verdim ama sorun görmemişler ve bağlantı sağlanmış. Ben pek inanmadım. Böyle bir sorun yaşayan var mı ?

• Selamlar, konu içerisinde aradım ama bulamadım.

AC51 de çift wan seçeneğiyle fiber bağlantı sağladım ve wlan dan sorunsuz internete girebiliyorum. Yalnız boşta kalan 2. porta ethernet kablosuyla masaüstü bilgisayara bağlayınca internete bağlanamıyorum. özetle wlan çalışıyor ama kabloyla internete bağlanamıyorum, çözüm konusunda yardımcı olabilecek var mı ? 5 saattir bunu çözmeye çalışıyorum bir türlü çözemedim şimdiden teşekkürler.

• Üstatları yoruma bekliyorum. Hanımda iphone 8 var. Wireless kopma sorunu yaşıyor evdeki modemde sadece , onun dışındaki cihazlarda kopma sorunu yok.

• lakpo L kullanıcısına yanıt
    Telefonun yazılımı güncel midir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fuatmeral F kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler cevabınız için.Hayır değilmiş güncelledikten sonra tekrar bilgi vericem. Peki değerler nasıl sizce

• selamlar saygılar.
    Ben N16-P kullanıcısıyım. Uzun bir süredir bu cihaza firmware çıkmıyor. Normal N16 ya düzenli betalar varken bizim cihaza bu bile yok.
    Sorum şu ki, N16-P için en uygun sürüm ve en uygun stabilite ayarınız nedir?
    Fiber internet kullanıyorum, gpon dan Ethernet WAN olarak kullanıyorum. 2-3 saate bir yavaşlamalar yaşıyorum. 32 Mgbs Fiber hattım var.

• lakpo L kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın değerleri yorumlamayı üstadlara bırakayım çok becerikli değilim. Telefon düzeldi mi ?

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt

Keşke farklı modem tercih etseydiniz vasat bir modem. 1.1.2.3_790 en stabil sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 10 Şubat 2022; 20:26:15 >
  • impact_24 kullanıcısına yanıt

Valla ben memnunum gayet biraz da beklenti ile alakalı bu işler. Adsl kullanıyorum şu an hız konusunda dertliyim tabi ama onun dışında hattım gayet stabil o nedenle işimi görüyor şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac51 kullanıyorum. Ne yaptıysam 5ghz üzerinden bağlanamıyorum. Laptop ve telefonum 5ghz. Çoğu zaman ağı görmüyor. Gördüğü zaman şifreyi doğru yazmama rağmen bağlanmıyor, bağlanırken ağ görünmez duruma geliyor. Bağlandığı zaman ise internete girmiyor. Farklı kanal, farklı mhz, farklı firmware'leri denedim değişen bir şey yok. Ne önerirsiniz arkadaşlar?

• Ac55u 960.. güncelleme mevcut..kac yil aradan sonra şaşirtti:)

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

darısı ac51in başına :)

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Neler var içeriğinde güncellemelere dair kontrol edebildiniz mi acaba ?

• fuatmeral F kullanıcısına yanıt

• Beyler problemsiz çalışan modemi güncellemeyin bazen DSL yazılımı komple uçuyor.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne denir 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatmeral -- 19 Şubat 2022; 20:29:36 >
  • Arkadaşlar fiberde 2.4 hala 100 mps üzerinden maksimum 50 ile değer gelmekte aynı sorunu yaşayan var mıdır ?
    Teşekkürler

• Herkese selamlar. Ac750 modeme sahibim ve bu modemle ilgili yaşadığım bir sorunu paylaşmak istedim. Modemde internet var iken bir anda yok gibi davranmaya başlıyor. Burada SNR değerlerinde bir değişiklik gözlemleyemiyorum. Modemi kapat aç yapınca düzeliyor. Fakat çalışırken bu sorun oluşturuyor. Her modem için manuel ip atadım. Fakat yine de çözüm olmadı. Neler yapmam gerekiyor? Versiyon: 1.1.2.3_858

Bu ekran görüntüsünü paylaştığımda modemde ışıklar doğru şekilde yanıyor ama bilgisayar ve telefonlar yine de internete bağlanamıyor.

Yaptığım ayarlar şu şekilde:

1- Planlı olarak modem her sabah kendini kapatıp açıyor.
    2- Cihazlara elimle IP sağladım.

• AC750 cihazıma yazılım güncellemesi bildirimi geldi fakat detayları göremedim sizede geldi mi?

• Uzun süredir beta firmware yazılımda denenen benimde 959 sürümü yaklaşık 2 aydır deneğim ac51 yazılım kararlı sürüm nihayet çıktı.https://www.asus.com/tr/Networking-IoT-Servers/Modem-Routers/All-series/DSL-AC51/

• 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.