Ben ayarları yaptım asus modemle bağlantı çalıştı ama internette sayfa açılışları 3-4 sn sürüyor. Türknetin verdiği modem de tak tak anında açılıyordu. Bu sorun neyden kaynaklanır acaba? |
TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (505. sayfa)
-
-
Hala aynı mıdır. Bu konu hakkında bilgim yok ama bu modem kaynaklı olabilir gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar snr sabitlendiğiniz halde snr margin değeriniz oynuyor mu? mesela ben 3 yapıyorum snr 1.8-2 arasında gidip geliyor.. modem dsl51 fw 805
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba N16P kullanıcısıyım iki sorum var.
1.taktığım USB ağda görünmüyor, ağda görünme ve ftp yi açtığım halde
2.iphone telefon bir müddet sonra ağdan düşüyor, ekran uyandığında tekrar bağlanıyor
-
Usb formata dikkat, İphone son güncelemede midir, başıma geldiği için
Selamlar
805 sürümde ne yaparsanız yapın bendede değişmiyor. Ya 858 olan son sürüm kuracaksınız yada burda benimde 2 aydır denediğim beta sürüm var onu Kullanmanı lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsFaEr -- 8 Ocak 2022; 8:15:21 >
Asus ac51 beta son sürüm 2 aydır sıkıntı olmadan kullanıyorum. Crc orijinal sürümlere göre epey az.
hangi betadasın?
Bu sayfada paylaşılmış idi. 959 sürümü. Merhaba biraz gerilere giderseniz bulabilirsiniz
evet ben paylaştımdı sanırım :) onda ben çok fazla crc hatası aldım
Merhabalar, elinde bozuk, atıl durumda, çalışmayan ve satılık Dsl-n17u olan var mı acaba? Benim dsl soketim bozuldu da, parça için ihtiyacım var.
-
DSL N16 için IPV6 çalışan bir sürüm var mıdır acaba?
Bu arada ben de çok sürüm denedim en iyisi 805 gibi gözüküyor siz ne dersiniz?
-
asusda ipv6 için özel sürüm dige bir olay yok malesef. Son çıkan fwlerin hepsinde ipv6 desteği mevcut. Ben şu an ac51de 805 sürümünü kullanıyorum gayet stabil ve crc hatası azaldı baya.
Emin misiniz hocam ben de 805 kullanıyorum ipv6 açtığım zaman sitelerde sorun yaşıyorum. Hatta ipv6 açınca modemin internet çıkışını sağlaması epey uzun sürüyor.
805 sürümü ile ipv6 denemedim daha önce beta sürümlerde denedim sorunsuz oldu. Bende ipv6 sürümü var asusa sorduk, asus bu resmî bir sürüm değil dedi
Usta merhaba dsl n16 kullanıyorum bende. Netspeed üzerinden net alıyoruz, 75mbit iken snr değerim 7. Hızı 35 düşürdük snr 22 oldu fakat ara ara sayfalar geç açılıyor. Kablolar sağlam kontrol ettik. Bu sorunu nasıl çözeriz? Hangi ayar yapmak lazım stabil olması için. Hızı 75 yapınca snr düşük diye verim alamıyoruz çok dalgalı.
Sayfaların hızlı açılması için ek bir ayar yapılabileceğini sanmıyorum. Eğer modem crc üretmiyorsa sorun muhtelemen servis sağlayıcı tarafındadır.
-
Türknet fiber aboneliğimi 3 farklı modem ile (tplink, asus ac55 ve zte) hız testlerine baktığımda hemen hemen ayrı rakamsal değerler ve menzil etkisi olması beni şaşırttı. Bu demektir ki gelen sinyalin etkisi önemli modemin değil! Farklı bir düşüncesi olan varsa öğrenmek isterim.
Fw düşürünce stabilize oldu fakat, bizim ankastreden gelen kablo direk modeme bağlı değil kutu var telefon kutııs gibi ona takılı oradan modeme takılı. Çok etkiler mi hızı yada bağlantıyı
Bende de ASUS DSL-AC750 modem mevcut. Bu modem için en hızlı ve stabil olan sürüm nedir? Ve dsl ayarları hem stabilite hem de hız için nasıl ayarlanmalıdır, hangi dsl ayarları yapılmalıdır? Benim için gerçekten çok önemli. Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzGeçer -- 14 Ocak 2022; 3:2:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X