Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.351
Cevap
201
Favori
528.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ortabag708 O kullanıcısına yanıt

Yıllar sonra nasıl olduysa güncelleme verdiler son sürüm sorunluydu kopma sorunu vardı bakalım bunda durumlar nedir.

• Ac51 modeme vpn ayarlarında surfshark profili ekleniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

Dsl ayar sayfanızı paylaşmanız mümkün mü?

• EsFaEr kullanıcısına yanıt

merhaba. Modemi fabrika ayarlarına döndürdükten sonra hiçbir ayarı değiştirmedim.

• 959 betadan sonra neredeyse 2 sene sonra resmi güncelleme geldi ama güncellemeye çekiniyorum açıkçası. "Asus modemlerde "çalışıyorsa elleme" düsturunu benimsemiş haldeyim. Güncelleyip deneyenler varsa yorumlarını yaabilirler mi? Ben 858 sorunları nedeniyle 790 sürümüne downgrade etmiştim ve şimdilik sorunum yok.

• Vay be yıllar sonra yeni güncelleme vermişler hayret, eğer iyi çıkarsa Asus'u tebrik ederiz.

ASUS ŞAŞIRTTI, YILLAR SONRA YENİ FW GELDİ!!

N16

https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-N16/FW_DSL-N16_1123960.zip

AC51

https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-AC51/FW_DSL-AC51_1123960.zip

AC750

https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-AC750/FW_DSL-AC750_1123960.zip

v1.1.2.3_960 | 24.02.2022

Security:

- [Wi-Fi] FragAttacks WiFi Security Vulnerabilities

- [Web] Enhanced protection against XSS attacks.

- [Wi-Fi] Fix the vulnerability of KR00K (CVE-2019-15126).

- [LPRng] Fix the issue that lpd crashed caused by nmap attack.

- [Web] Fix the vulnerability in the network analysis command.

DSL:

- VDSL WAN (PTM) QIS manual setting list updated, added Lebanon ISP Ogero, Australia ISP Superloop and Croatia ISP Hrvatski Telekom (TCom).

- [dsl] Set MCT tlb parameter for dmt.

- [DLA] Drop changing modulation to G.DMT.

- [DSL] Add 'G.INP Stability Adjustment' option for VDSL in DSL Setting > VDSL section.

Bug fixes and enhancements:

- [Wi-Fi] Fix sometimes 2.4G Wireless cannot use iPhone Airplay to Apple TV.

- [Wi-Fi] Fix some customers might not be able to connect to WiFi 5G again after using it for a long time.

- [Wi-Fi] Fix the problem that the DUT crashes when running stress on PON and Wi-Fi for a long time.

- [OPENVPN] Fix openvpn client does not work when there is no "port" in the configuration file.

- [DDNS][Web] Fix unable to login after using DDNS(https 8443 port) for about 3 days.

- [diagnostic] Fix the loss of DSL / WiFi Diagnostic and inaccurate time issue.

- Support option, lcp-echo-adaptive.

- [WLAN][5G] Fix DUT restarts without triggering the force update mechanism.

- [QIS] Set pre-filled ppp login/password for United Kingdom/Scotland/Ireland ISP: BT braodband & BT Business & BT infinity.

- [Web UI] Correct field naming "Class-identifier (option 61)".

- [Web] Correct time zone 'Novosibirsk' in Russia.

- [Web UI] Add a validation to validate target URL.

- [Web] Fix js errors.

- Fix the problem of for IPv6 PPPoE.

- [OPENVPN] update openvpn for CVE.

- [DSL] Enhanced the time for DSL WAN recover from disconnection.

- [Web] Set Stability Adjustment(VDSL) to 15 dB while manual setting area to Turkey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Şubat 2022; 14:33:20 >

• N16 yazılımı yükledikten sonra modem sıfırlanmalı ve yeniden kurulmalı sıfırlanmadan olursa düzgün çalışmıyor

• ac51 modemim hala salak saçma crc hatası üretiyor. en iyisi satmaya çalışıp mediatek chipsetli olmayan bi modem almak.

güncel fw'i yükledim, arayüzden sıfırladım. yine crc hatası oluşturdu, modemin arkasındaki reset butonuna basarak resetledim yeniden kurdum, yine crc hatası.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

DSL AC52U için olan linki de ben paylaşayım.

https://www.asus.com/ca-en/SupportOnly/DSL-AC52U/HelpDesk_BIOS/

• AC68U DA ipv6 kurabilen varmı. Abonelik türknet

Asus dsl n16 modem için Yeni yazılımı yükleyip modemi sıfırladım.Modemi sıfırdan kurdum. Ama 5-6 saat sonra net iyice durma noktasına geldi. Mecburen bence en stabil olan 1.1.2.3.790 sürümüne döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbede59 -- 1 Mart 2022; 11:29:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • modemi kurarken kendi ıss seç yoksa türktelekom seç

Turknet kullanıyorum onu seçiyorum zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu gün Ax82U'nin WAN adresine bakarken CGN de olduğumu fark ettim.

CGN'den nasıl çıkabilirim ?

Ev'den Oyun sunucusu kuramıyorum. Modeme uzaktan erişim sağlayamıyorum.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Servis sağlayıcısı ile görüşüp sabit ip alacaksın aylık ücretli bir şekilde.

• Melih Albayrak kullanıcısına yanıt

Türk Telekom ile görüştüm CGNAT'dan çıkarttılar.

Uzaktan çalıştığım için Sabit ip güvenlik açıklarına sebep oluyor. Şirketim KVKK kapsamında sabit ip kullanmamı yasakladı.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla önceden öyleydi çıkmak için sabit ip almanız gerekiyor diyorlardı. Değişmiş olabilir.

• Merhaba, DSL N16 kullanıyorum. Wifiden mobil oyun oynamak imkansız, sürüm güncelledim durum değişmedi.

Türknet VDSL kullanıyorum.

Stabil FW linki ve ayarlarını paylaşacak olan var mı?

Malum fiyatlar uçuk sorunu çözemezsem bütçe dostu alternatif modem önerir misiniz?

• zeMRez kullanıcısına yanıt

Ping yada loss kaybı mı mevcut sizde? Aynı modem var türknet 75lik paket var, telefondan hız kısıtlaması yaptım anca düzeldi kayıp. Yurtdışına ping atarken fırlıyor bazen. Modem kaynaklı değil bence çünkü başka issde aynıydı. Çözümü bulursanız yazın bana da

• 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.