Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.351
Cevap
201
Favori
528.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Hala eksi sürümdeyim ve fazlasıyla CRC hatası alıyorum. Sorunum belki bina içi kablolarda da olabilir mi diye merak ediyorum açıkçası. Bilgisi olan var mı acaba?

• psychomax13 kullanıcısına yanıt

Version 1.1.2.3_858 sahibim güncelleme yapmadım crc hatası kopma vs gibi sıkıntım yok daha evvelki huwai modemimde de crc hatası almıyordum. hat değerlerinizi yorumlattınız mı hocam forumda bu konudan anlayan kişilerin bulunduğu konuda var oraya değerlerinizi yazmanız fikir verebilir

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
  • Sorunsuz ve kopmasız Asus Dsl N16 kullanan var mı ? Hangi firmware i kullanıyorsunuz ve ayarlarınız nasıl ?

• Arkadaşlar Bu modemı 2 hafta önce aldım. 1 hafta Türk Telekom'da ADSL olarak kullandım 2-3 gün açık kaldıktan sonra IP çakısması yapmıstı onun dısında bir sıkıntı yoktu. Daha sonra Netspeed VDSL geçtim 2-3 gün sonra 5-6 saat gibi kullanım sonrasında internet hızı 750 kblere kadar düşüyor. İnternet ışıkları her şey normal modem üstünde websitelere giriyor ama çok yavaş ya da sadece dönüyor. Bu durum sadece download kısmında geçerli hız teslerinde görüceğiniz gibi ping ve upload değerleri normal şekilde gözüküyor. Kapatıp açma sorunu çözüyor. Bu durum yaşanıyorken Netspeed müşteri hizmetlerini aradım hat değerlerinde bır sıkıntı gözükmediğini söyledi. Modem güç boşaltırması yaptı oda kapatıp açma içerdiği için çözdü ama tekrarlama devam ediyor. CRC değeri arayüzü açtığımda 200 binlerdeyken ekran görüntüsü alana kadar sürekli artarak 300 binlere dayandı daha sonra reslemek zorunda kaldım.

Bu sorunun nedeni sizce nedir modem kaynaklımı yazılım kaynaklı falan mıdır yoksa. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim iyi günler.

Kullanılan paket 35 mbs

Hat değerleri

ADSL16266 KbVARVAR258-VDSL62272 KbVARVAR258-FTTX-V1(GPON)FTTX-V262272 KbVARVAR258

Değerler

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]resim yükle - hızlı resim
    modm 2
    https://imgyukle.com/i/Rh1eye
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]resim yükle - hızlı resim
    modem 4
    https://imgyukle.com/i/Rh13iN
    modem1
    https://imgyukle.com/i/Rh1tRq
    modem 3
    https://imgyukle.com/i/Rh18tP

• Arkadaşlar merhaba, AC51 modem aldım, 24 mbit hipernet internet bağlantım var. Hat değerleri mükemmel değil ancak sorunda zaten hız vs. değil. Tivibu İPTV kullanıyorum. Modemi bağladığımda ilk 1/1.5 saat tivibu da hiç sorun yok. Sonrasında ise sanki hız düşümü oluyormuş gibi mozaiklenme ve çizik cd lerde olan kare kare görüntü oluşuyor. Eski emektar modemi taktığım zaman bir sorun olmuyor. Tivibu da hiç bir sorun yok, saçma olan zaman geçip sanki bağlantıyı sınırlıyor hız açısından tivibu çalışmıyor. Sorun ne olabilir, akşamdan beri denemediğim yöntem kalmadı çözemedim.

• Arkadaşlar elimde DSL-AC68U ve DSL AX82U var.

DSL AC68U Ayarların da Node Mod görünmüyor. Bu nedenle AİMESH olarak kullanamıyorum.

DSL AX82U'da Node Mode görünüyor ve AİMESH'de iki cihaz bağlanabiliyor. DSL AC68U'da nasıl NODE Mode aktif edebilirim ?

DSL AC68U'da Operation Modu aktif etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 6 Mayıs 2022; 19:0:13 >
  • Asus dsl ac51 openwrt destekliyor mu birde sıkıntılı bir cihaz mı alıcam da

• Invisible kullanıcısına yanıt

Hocam yeni sürüm çıkmış sanırım. Yükleyeyim mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. 🙏🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus dsl n16 modemim var. dün gece güncelleme yapıp yattım ancak internetim kesilmiş sanırım isp kullanıcı adım ve şifrem sıfırlandığında dolayı. sabah modemi kapatıp açıp kabloyla bağlanmama rağmen 192.168.1.1 adresi üzerinden modem arayüzüne giriş yapamıyorum. modem arayüzüne nasıl giriş yapabilirim?

• efekcr kullanıcısına yanıt

Yükleyebilirsiniz hocam, ben de yeni sürümü kullanıyorum. Bir sorunu yaşamadım şuana kadar. Zaten daha önce de betayı kullanıyordum bir sorun yoktu. Bu sürüm de betanın release edilmiş hali. Kullanabilirsiniz.

• Güncellemeyi yaptıktan sonra sorunsuz kullandın mı? cihazın elektriği kesildi mi? Sorunlu bir güncelleme olmuş olabilir, cihazı arkasındaki reset tuşuna basarak sıfırlayın ve ondan sonra tekrar bağlayıp deneyin.

• Bende amazondan ac750 almıştım. İnternet kopmalarindan dolayı 750 sürümüne geçmiştim.(operatör Turktelekom)
    Yeni update'i sorunsuz yuklememe rağmen. Arayüz gitti. Sadece ethernet kablosu ve power ışığı yanıyor. Resette attım düzelmedi. Eski Türk Telekom modemini bağlayınca direk bağlandı internet. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Muhtemelen brick oldu cihaz.

• buradan yazılım yardımcı programı kullan altteki adresten nasıl yapıldığını gösteriyor

[Sorun Giderme] Yazılım güncelleme başarısız oldu | Resmi Desteği | ASUS Türkiye

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]resmi desteği | asus türkiye
    [Sorun Giderme] Yazılım güncelleme başarısız oldu | Resmi Desteği | ASUS Türkiye
    https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1030652

• Elinde AC88u olup satmak isteyen var mı acaba?

• ac750 de sorun yaşayanlar turknet forumda ana konusu var modemin. orayı takip, edip orada söylenen ayarları deneyin. crc hatası son sürümde vardı bende sonra 790 a geri çektim yazılımı herşey güzel çalışıyor.

• Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    İlk sayfaya baktınız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

hocam ben iade ettim modemi amazona hemde 3 ay geçmesine rağmen aldılar. şu an tp link kullanıyorum.

• kerem2018 kullanıcısına yanıt

1.1.2.3_790 en stabili kardeşim diğerleriyle hiç uğraşma hepsini test ettim.

• Turktelekom 75mbps tarifesindeyiz bu hızı görüyoruz da ancak dsl ac51 modemle 4k film izlerken sık sık kopma sorunu yaşıyoruz cihazın ram i 60mb olduğu için tıkanıyor olabilir mi? bunun nedenini yada çözümünü bilen var mı?

• merhaba arkadaşlar elimde 2 adet ax5400 router var,

ai mesh olarak kullandığımda, Usb uygulamasında Sunucu merkezine tıklıyorum.

aşağıdaki resim geleceğine

Bu resimde kalıyor.

Bu menüye girip hardiskin adını değiştirmek istiyorum.

İlk ana cihazda sunucu merkesi çalışıyor. Ben işlemci yükü azalsın diye ikinci cihaza bağlıyorum. Download master çalışıyor birtek sunucu merkezi çalışmıyor.

Bunu nasıl çözerim. Asus servisi aradım başından alttı.

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.