Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.351
Cevap
201
Favori
529.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modemle ilgili şöyle bir sorun yaşıyorum. Telefonlarda wifi sürekli kopup tekrar bağlanıyor. 5 saniye kopuyor geri bağlanıyor ama sürekli oluyor bu. Bilgisayar veya televizyon ile bağlandığımda hiçbir sorun yok. Hatta pcden yaptığım indirmelerde de kesinti olmuyor. Hard reset attım, downgrade yaptım, her şeyi denedim ama çözüm yok. Benzer sorunu yaşamış veya çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horse thief kullanıcısına yanıt
    Selamlar, wifi kanalını değiştirin büyük ihtimalle çözülecektir.

11 ise Auto yapın yada tam tersi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef olmadı hocam. Yine kopuyor arada

• horse thief kullanıcısına yanıt

Snr margin değerini nasıl düzeltiriz tek çözüm kablo yenilemek mi cat6 örnek? Db yükseltince hız düşüyor malum

• AC68U modemim satılıktır arkadaşlar.

• asus modellerinde cgnat arkasındaki modeme asus cloud vs üzerinden uzaktan erişilebiliyormu artık? bir kaç senedir takip etmiyorum asusu, vpn vs uğraşmadan modem arayüzüne ulaşmak istiyorum sadece.

• Yeni bir internet sağlayıcısına geçiş yapıcam.Elimdeki Vodafone verdiği Huawei modemin wifi çekim gücü çok ama çok kötü.Türk telekom alt yapısının kullanıldığı vdsl hatta geçicem.Aklımda Asusun ac51 modemi var.Sizce almalımıyım?

• Selamlar. Asus 750 modemi tavsiye eder misiniz beyler? Sikinti var mi guncel olarak?

• Merhaba. ZTE H298A Fiber hız destekli router verildi ve hattım FTTH... 112 Mbps çıkıyor ZTE'ye bağlanınca ancak ASUS DSL-AC51'i ben ZTE'ye bridge yaptım fakat port 100 Mbps ile sınırlı. Bunun çözümü olarak 2. ethernet kablosu daha çektim ASUS router'a ve 2 ethernet wan birden birleştirmeyi denedim ama olmadı. Neden olmuyor?

• Dostlar selam,

bu DSL-AC51 (veya AC750) modemlerdeki laptopların 5 GHz bağlanamaması kronik sorununu nasıl çözeriz? var mıdır bir ayarı? yoksa yeni bir modem/router mi almak lazım?

• N16-P kullanıyorum, VDSL için en stabil ayarlamaları nasıl bulabilirim teşekkürler.

• Dsl ac 750 için openwrt veya ddwrt kurabilir miyiz?

• Ac-51 için yeni bir güncelleme gelmiş. güncellemeyi yapan var mı?

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
  • DSL-N16 için de aynı güncelleme geldi gayet iyi çalışıyor

• ortabag708 O kullanıcısına yanıt

Aynı modemi kullanıyoruz, snr değeriniz nedir? Db kaçta kullanıyorsunuz, biz kablo kötü sanırım o yüzden db 20 yaptık hızdan feragat ettik. Çözümü var mıdır bunun. Vdsl ayarınız nedir stabil?

• bendede asus dsl-n16 var 1 aydır hız ve kopma sorunu yasıyorum cözümü varmı

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Benim snr değerim 15 ben modemin fabrika ayarlarını kullanıyorum güncellemeden sonra sorun olduğunda modemi sıfırlayıp kurmalısın

telefon kullanıyorsan VDSL splitter kontrol et

• ortabag708 O kullanıcısına yanıt

Splitter yok, telefon kablosu ile vdsl alıyoruz. Ankastreden daireye cat6 çeksek düzelir mi değerler?

• Arkadaşlar bir sorum olacak. 100mb lik internet hızınız ile Asus DSL-16 modemden kablosuz ne kadar hız alabiliyor sunuz? Kablolu tam 100 mb alırken, modemin dibinde olmama rağmen 50 mb üzerine çıkmıyor. Kullandığım alet ile alakası yok, çünkü başka modem bağlayınca en azından 75-80 mb hız alabiliyorum.

Böyle bir sorum yaşayan varmı yoksa DSL-n16 nın kablosuz maksimum hızı mı bu

• zaltun kullanıcısına yanıt

Bu firmware'in MD5'i uyusmuyor, farkli browser'larla indirip denedim baska bir MD5 cikiyor. Ya Asus'un sayfasina yanlis MD5 yazdilar ya da download'da sorun var.

Yukleyip sorun yasayan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.