Şimdi Ara

yeni harddiskte sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçtiğimiz hafta WD 5000AAKS 500 gb hdd aldım,eski 80 gb sata WD hddyi söküp yerine bunu taktım.bilgisayarı açmak isteyince 2 kere açılmadı(power tuşuna basınca 2-3 saniye içinde kendi kendine bilgisayar kapandı),3. seferde açıldı.daha sonra sorunsuz kullandım.dün yine bilgisayarı açmak istediğimde aynı sorun oldu,power tuşuna basıyorum 1-2 saniye güç geliyor,sonra kendiliğinden bilgisayar kapanıyor.ilk aldığımda 3. denemede açılmıştı,şimdi hiç açılmıyor,ben de tekrar eski hdd'yi taktım bilgisayara o sorunsuz çalışıyor.

ilginç birşey daha var,bu yeni hddyi kasanın içine tam yerleştiremedim mi acaba diye söktüm,kasanın yanına 3-4 ansiklopedi koyup bunların üzerindeyken bağladım hddyi o zaman çalıştı.tekrar düzgün durmasına dikkat ederek kasaya taktım,çalışmadı.yani hddyi kasadaki yuvasına yerleştirince çalışmıyor,dışarı çıkartıp bağlarsam çalışıyor.sorun ne olabilir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimfe -- 3 Haziran 2008; 12:00:15 >

• içeride bir kısa devre söz konusu olabilirmi acaba? kasanın metal aksamına deyince bu kısa devreden etkilenme ihtimali varmı?buna bir göz atarsan iyi olur.
  • kısa devre varsa diğer hdd'nin de çalışmaması gerekmez mi acaba?aynı yuvaya takıyorum ikisini de.
  • öncelikle sistemin özelliklerini yazarsan yardımcı olmak istiyen kişilere kolaylık sağlarsın..
  • sistem özellikleri:
    amd athlon 64 3000+
    msi k9n neo anakart
    1,5 gb twinmos ddr2 667 mhz ram
    aopen ka50 350 W kasa
    audigy 2 zs ses kartı
    msi 7300 gt ekran kartı
    skystar2 dvb kart
    nec 3540 dvd writer
    lite-on DH20A4H dvd writer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimfe -- 3 Haziran 2008; 12:40:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.