Şimdi Ara

Yeni hayvan yasası komisyonda kabul edildi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
6.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Bu kişinin kendi dengesiz davranışı yazdığın şey bu kanun ile o kadar alakasız ki bu şuna benziyor

Millet trafikte gereksiz yere korna çalıyor bizde bütün araçları kaldırmaya karar verdik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanunla alakasız fakat senin yazdıgın yazıyla alakalı.. Sen sahsımı kastederek nefret dolu adam dedin, ben de en azından hayırsız evlat değilim dedim.. Bu tarz hayırsız evlatlar nedense hep köpek severlerden cıkıyor yani beni gözlemim bu yönde.. Cünkü insan sevmez bunlar.. Insanı sevmiyorsa kendi babasını da sevmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2024; 17:47:19 >
    Çıkan yasada belli bi sınırlama yok bütün kedi köpeklerin uyutulmasını kapsıyor kuduz köpekler uyutulucak denseydi bu kadar tepki çıkmazdı sınır olmadan tüm hayvanların uyutulması yönünde bi kanunun desteklenmesi evet olduğu gibi kin güden bir haraket...

Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil kişi ailesini sever yada sevmez bu seni gram alakadar etmez

• nForcer N kullanıcısına yanıt
    Kediler kuş da avlıyor. Türkiye'de kuş çeşitliliğinin azlığının baş sebeplerinden biri kedilerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7C068E03

Çıkan yasada belli bi sınırlama yok bütün kedi köpeklerin uyutulmasını kapsıyor kuduz köpekler uyutulucak denseydi bu kadar tepki çıkmazdı sınır olmadan tüm hayvanların uyutulması yönünde bi kanunun desteklenmesi evet olduğu gibi kin güden bir haraket...

Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil kişi ailesini sever yada sevmez bu seni gram alakadar etmez

Sadece kuduz kopekler mi adam isiriyor? Her kopegin isirma riski var o yuzden sokaktan alinmalari gerekiyor sokaktan alinan kopolari da beslemek oldukca fazla butce gerektirir bunu uygulayan bir ulke yok mumkun olsaydi avrupa uygulardi beni ilgilendirmez fakat hayirsiz evlat olduklarini dusunmek dusunce ozgurlugumdur diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt

Sen çocuk yapma ama çocuktan rahatsızım deme hakkın yok. Çünkü onlarda senin gibi bir insan. Ancak insanların şikayet ettiği ise altı üstü bir köpek.

• Neredeyse herkesin hemfikir olduğu bir konu ama vatandaşıma güvenmiyorum ben.

Çünkü çoğu ideolojik saplantılı siyasi fanatik, biraz gaz verince atlayacak sokağa.

• Bazi tipler yasa kisirlastir, yerinde yasat iken tum belediyeleri yasaya uymakla zorlayip kapisina dikiliyorlardi. Yasa var yasa var diye geziyorlardi. Simdi bu tipler, yeni yasaya uymayacaz diyen belediyeleri alkisliyorlar. Samimiyetlerinin ve tutarliliklarinin seviyesi burada da ortaya cikti. Umarim genel kurulda da kabul edilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kopekler bizimle değildir.

kedilerde sorun yok ekosisteme yararları var. ancak sayıları azalabilir. kopekler gidince kedilerin sayısı bariz artacaktır. sokak kopekleri gunde binlerce kedi kesiyor. bu sefer her yer kedi olur. her mahalleye 100 kedi yeterli fazlası zarar.

• O kadar çok önemli yasalar var çıkmasını beklediğinmiz.uğrştıkları şeye bak.

Mesela Fay yasası! Ülkenin 1 numaralı sorunu deprem. Ama bu fay yasasını çıkartmıyorlar.neden yandaşlarına, inşaat diktiremeyecekler çünkü.
    Yani şu yasa İçin millet gidipte,bir tane eylem, protesto yapmadı.yani çorafya kadermiş sözü.Bu ülkeye cup diye tam oturuyor hakikaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 24 Temmuz 2024; 20:50:47 >
  • suÇ kullanıcısına yanıt

Dostum kimse fay yasası çıkmasın, hayvan yasası çıksın demiyor. Fay yasası da çıksın hayvan yasası da çıksın.

Yarın İstanbul depremi olacak, haftalarca bazı yerlere ulaşılamayacagı söyleniyor. İnsanlar haftalarca başıboş köpek sürüleri ile enkazların arasında sıkışacaklar, sağlık riskinden bahsetmiyorum bile.

Sözde hayvanseverler diyor ki biz beslemesek bu hayvanlar size saldırır. Şimdi soruyorum deprem olduguna bu köpekleri kim besleyecek belki depremzedelerin cesetlerini yiyecekler.

Buda deprem kuşağında olan bir ülke için basıbos hayvan tehlikesinin baska bir boyutu.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Suni gündemlere zaman ve enerjimizi harcamaya bayılıyoruz ülke olarak.

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Be okursa olsun farkındalıkların oluşması zaman alır. Bu evet diğerlerinden daha önemsiz bir sorun gözükse bile insanların bunu çözmek için hükümete baskı yapması ve tepki göstermesi ekonomi dışında ilk defa oluyor. Böyle şeylerin olmadığını düşünürsek, belki bir şeyler değişebilir.

• Yatak odamın baktığı Arka taraftaki parkta sokak köpekleri 7/24 havlıyor. Belediyeyi arıyordum yasa var bir şey yapamıyoruz diyorlardı. Bu köpekler yüzünden cama ses yalıtımı yaptırmak zorunda kaldım. Yine de bunların seslerini kesmiyor. Oynayan çocukların sesi gelmiyor arabaların sesini duymuyorum. Motorsikletlerin sesi ile köpeklerin sesi hala içeri geliyor. Özellikle sabah 5-6 civarı köpeklerin koro halinde havlamaları ile uyanıyoruz. Ses yalıtımının üstüne bir de yatarken kulak tıkacı kullanıyorum. Buna rağmen hala duyuyorum. Bu hayvanların yaptığını bir insan yapsa hapse tıkarlar. Bu nasıl bir imtiyaz.

Yeni yasaya göre artık topla dediğimizde toplamak zorundalar galiba. Kulak tıkacı kullanmaktan kulaklarım daha az duymaya başladı. Uyku en temel insan ihtiyaçlarından biri. Köpek neymiş arkadaş ya. O parka bakan En az 10 apartman var. Nihayet hep beraber rahat bir uyku uyuyabileceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

O kadar çok önemli yasalar var çıkmasını beklediğinmiz.uğrştıkları şeye bak.

Mesela Fay yasası! Ülkenin 1 numaralı sorunu deprem. Ama bu fay yasasını çıkartmıyorlar.neden yandaşlarına, inşaat diktiremeyecekler çünkü.
    Yani şu yasa İçin millet gidipte,bir tane eylem, protesto yapmadı.yani çorafya kadermiş sözü.Bu ülkeye cup diye tam oturuyor hakikaten.
    Aynen cografya kaderdir, herkesin dilinde ama o nasil oluyor anlatayim. İkinci dunya savasi 1945'te bitmis. Almanyanin neredeyse her sehri tahrip edilmis, toprak kaybetmis, savas tazminati odemek zorunda kalmis, ulke berlin duvariyla ikiye ayrilmis ve uzerindeki bazi isgalci kuvvetler 1950lere kadar, bazilari da dogu ve bati almanya birlesene kadar yani 90'lara kadar kalmaya devam etmisler. Sehirlerin yeniden yapilmasi, onarilmasi 70'leri bulmus. Berlin duvari 1989da ancak kaldirilmis. Peki bu ulke basibos sokak hayvanlari problemini ne zaman cozmeye baslamis. 90larda mi? Hayir savastan sadece 5 yil sonra yani 50lerde cozmeye baslamis. Herhalde kimse daha onemli meseleler oldugunu hatirlatmamis almanyaya.

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt

Kulakliktan muzik dinle baslarda alismak kolay olmasa da beynin bir sure sonra muzigi duymaz hale gelecek yani dikkat kesilmedikce farkinda olmayacaksin ancak disardaki sesler de tamamen yok olacak muzik yerine white noise apklari da kullanabilirsin elbette olmasi gereken cozum bu degil ancak itler alinana kadar deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Temmuz 2024; 0:9:23 >

Onları deneyeli çok oldu hocam uyuyamıyorum o şekilde zaten Gerek de kalmadı köpekleri göndereceğiz artık

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.