< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
RS olsa 250'ye kadar hissetmezdi, buna da şükür. :))
-
24 ayar altınla kaplasalar da bu zamana kadar yapılan en çirkin Civic tir benim gözümde. Bir önceki kasadan buralara nasıl gelebildi bu araba
-
Araca inince atarım bakarsın aslan avı mı başka av mı ;) Sonra mesajını editleme ama, kahvaltı edeyim birazdan atacağım.
Hadi pompa momba saptı diyelim 1 litre daha fazla LPG ekleyelim üstüne 6.1 değilde 7.1 yaksın hadi onuda yakmasın 8.1 yaksın 1 litrede benden olsun. Her türlü az yakıyor. Ha onu geçtim isterse fazla yaksın 50 litre yaksın benzinliğe girdiğimde 12 tl lpg fiyatını görmek beni mutlu ediyor.
Yarın öbürgün fark eşitlenir LPG benzinden mazottan pahalı olur bilemem, ama yarın öbürgün ben yaşayacağım mı öleceğim mi onuda bilemiyorum ;) Anı yaşayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mKEE -- 28 Haziran 2022; 11:57:21 > -
Çubuktan hesap edelim. Peki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona bir şey diyemem de renk açısından her arabada gümüş gri favorim benim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu yine araba alcak parası olmayıp hergün sahibindende ilan takip edenler onun bunun arabasını kıskananlar basmış :)
1) Civic darbeyi emiş olarak g20 den iyi ben konfor rüzgar sesi yalıtım vs. g20 den iyi mi yazmışım konuda ? Süspansiyon olarak dedim. Neden bir marka BMW olduğunda diğeri Honda olduğunda her parçada BMW iyi olcak diye birşey mi var? ( genel konforda uzun yolda tabiki g20 iyi sonuçda segment farkı var ) eski aracım g20 bu arada keyfe keder satıp civic aldım
2) Şuan civic C segmentinin en başarılı arabası yakından görmeden yolda görmeden yorum yapmayın duruşu asil duruyor. Senelerce passat jettaya her yeni çıkan modeli kutu gibi olmasına rağmen hayranlık besleyenler burda civici eleştirmesin
3 ve son bunu iyi okuyun :) Şuan Civicin yanına sıfır g30 çekecek gücüm var muhtemelen kışa doğruda çekeceğim. Ve burda o bu arabaya binmeden sürmeden çamur atanlar yine kıskanacak yine kıskanacak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mKEE -- 28 Haziran 2022; 11:51:20 >
-
1.0 tsi polo uçuyo kardeşim turbolu hemde hem turbo yapmış adamlar hemde 300 beygir koymuş işe gel VW biliyor işi turbo motora 300 beygirden aşağı koyulmayacağını bilir
Hondaya bak sen adamların kafa çalışmıyor nede olsa Suriye markası Suriyede ne arar mühendis teknoloji dünyanın teknolojide en dandik ülkesi mühendisliktede öyle :)
-
Bu arada G20 aracımı almadan önce yorumları okumuştum,
- bmw ruhunu kaybetmiş abi kocaman böbrek mi olur
- nerde o f30 duruşu f30 çok daha iyi
- g20 olmamış f30 daha sportifti g20 daha ağırbaşlı duruyor
aradan geçen 1 sene sonra F30cu whatsapp grupları --> Abiiii g20 ile aramızda fark açılıyor fiyatları arttıralım nasıl geççez g20 ye :'(
Yani ben burda aracı görmeyenlerin yorumlarından çok +550 km yolculuğum sırasında durduğum mola yerlerinde beni tanımayan 3-4 farklı kişinin yaptığı yorumları dikkate alarak civicin bu kasasının efsane olduğu kanaatine vardım. Hatta birisi ben araçtan inerken bende almak istiyorum kaça aldınız içine oturabilirmiyim rengi efsane dediğinden sonra dedim abi CİVİC bu sınıfın lideri.
Bu paraları verip bagajıma 2 kamp sandalyesi + buzluk + kamp şemsiyesini zor sığdırabildiğim GOLF alcağıma CIVIC alırım tepe tepe sığdırırım. Unutmayın arabaların üretim amacı oyuncak olması değil ulaşım + biryerden biryere eşya taşımak için üretilirler. Ha işinizi kolaylaştırcak 2-3 tane teknolojik özellikte olduktan sonra gerisi tamam.
-
bende bu var, lansmandan almıştım. Tabii sis maviyi çok istemiştim ama kasım ayında, lansmanda araba bulmak o kadar zordu ki.
Benimki 182 bg elegance. uzun yolda sakin kullanınca 5,xx küsürleri görüyorum.normal seyirde 6,xx küsür ile yol yapıyorum.
şehiriçi 7,2 felan .
-
Şu aracı bi atın da görelim ne renkmiş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 29 Haziran 2022; 1:30:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu troll sanırım.
Yeni civici bende incelemiştim. Altımda ki corolloya binince bile şükretmiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bununla birlikte füme/kurşun gri favorim. Arabayi direkt 1 2 segment üste taşıyor nerdeyse :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birini incelemişsin birine binmişsin. Farkı nasıl anladın kardeş? Müzede resim sergisindeki resimleri inceler gibi inceledin sanırım arabayı. Test sürüşünde sanırım şehirlerarası yol yaptın ( sanırım onu bile yapmamış en fazla bayide gezmişsindir )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mKEE -- 28 Haziran 2022; 12:21:45 > -
Yarisi devlete ucte 2 si krediye 4 te 1 i mtv ye falan da filan da . 700 bine ev yerine araba alacak bol keseci enayilere bir yenisi eklendi . Bu devirde bu parayi arabaya dokene ya enayi ya devlet erkaninin yigeni kardesi falan denir . Honda civic mis . Lan bu ekonomide kamuda sube muduru olanlar bir onceki 2. El kasalisini alamiyor . Kusuru bakmayin ama mallar bunlar . Yada ayda eline rahat 60 70 bin tl giriyordur cunku bu kadar paranin ederi degil bu araba . Bari almisken accord alaydin da tam fiyakali olurdu
Kıvırmaya gerek yok. 160'dan düşmedim, 170 180 geldim 6.1 yaktı diyorsun. İspatla kardeşim hadi bekliyoruz. Ortalama hızla birlikte ortalama tüketim fotosu bekliyoruz ya da düz bir yolda 170'e sabitleyip 1dk lık anlık tüketimi atsan da olur. İkisine de razıyız.
-
Zaten evi varsa?
Kirpi yavrusunu "pamuğum" diye severmiş.
civic in daha çok ekmek yemesi lazım. Bir önce ki jenerasyon olan Corolla’m bile “taife-i zatülhareke” kalıyor yanında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
G20 de kullandım,golf de, civic de vs. C segmetinin çoğunu kullandım (g20'yi bu segmente katmıyorum).Zaten profilime girerseniz ben de lpg ve görünümü yüzünden civic düşünüyordum. Fakat golf ve civic i arka arkaya test ettiğimde ikiside bende fiyatına göre hayal kırıklığı yarattı. Bu paraları haketmeyeceklerini düşünüyorum. Fakat octavia bile civicten daha tok hissettiriyorken civic e c segmenti kralı demek komik. Yol tutuş iyi olabilir fakat executivede bile gelen yol sesi, geçen nesilden kalma cvt, bal peteği klima menfezi görünümü güzel fakat çok kırılgan, malzeme kalitesi ve montajı bir almana yaklaşamıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme elegance 800 değil 650 olsa bir şey demem fakat bu fiyatı hak edecek bir araç değil. Yeni aracınızla keyifli sürüşler.
Edit: unuttum bi de o eleganceın koltuk döşemesi yok mu direk b segmenti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S741 -- 28 Haziran 2022; 13:28:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X