Şimdi Ara

YENI HONDA CIVIC ECO MU YADA MEGANE GT-LINE 1,5 DCI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar aralik ayi icerisinde arac alicam! Uzun zamandir civic eco`yu arastiriyorum lpg kiti dahil 53.000 fiyat aldim! Gecen gun renault bayisinde Gt-line 1,5 dci 110 beygirlik versiyonu inceledim hosuma gitti acikcasi 53.000 megane icin fiyat aldim! Honda kadar dolu olmasada yeterli duzeyde donanim mevcut! Ama sedan gaz li bi araba mi yoksa dizel hb arac mi? ISte burda isin icinden cikamiyorum! Honda servisi 150 km uzaklikta bana renault servisi ise 10 km! Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim! Sonucta Akil akildan ustundur!

• hangi il ?
  • servis konusunda ikilemde kalmayın honda servisine sadece bakım için gideceksiniz, renault yu bilemem, diğer konuları kıyaslayın derim...
  • Ben olsam Renault alirdim! Bariz bi nedeni yok! Sadece hissiyat! Ve biraz daha sportif! Ama ikisi de uzmez gibi sahibini!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsipura

Ben olsam Renault alirdim! Bariz bi nedeni yok! Sadece hissiyat! Ve biraz daha sportif! Ama ikisi de uzmez gibi sahibini!
    Honda civic Eco Tabiki Şuan En iyi 0 satılan markalardan biri yeni civic renault asla bi honda ile yürüyemez

+ - Lerini çıkarırsanız Honda öne geçicektir
    Aklıma gelenler başlıca temel ,sorunsuzluk lpg uyum,O Performansa göre en iyi yakıt tüketimi, daha saymaya kalkarsak sabaha kadar bitmez :))

53 milyar iyi Para Tercihimi Yeni Civicten yana kullanırdım En azından Kafanız rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForumcuKolik -- 29 Kasım 2012; 17:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

Honda civic Eco Tabiki Şuan En iyi 0 satılan markalardan biri yeni civic renault asla bi honda ile yürüyemez

+ - Lerini çıkarırsanız Honda öne geçicektir
    Aklıma gelenler başlıca temel ,sorunsuzluk lpg uyum,O Performansa göre en iyi yakıt tüketimi, daha saymaya kalkarsak sabaha kadar bitmez :))

53 milyar iyi Para Tercihimi Yeni Civicten yana kullanırdım En azından Kafanız rahat olur

Alıntıları Göster
    megane gt

• quote:

Orijinalden alıntı: red007

Arkadaslar aralik ayi icerisinde arac alicam! Uzun zamandir civic eco`yu arastiriyorum lpg kiti dahil 53.000 fiyat aldim! Gecen gun renault bayisinde Gt-line 1,5 dci 110 beygirlik versiyonu inceledim hosuma gitti acikcasi 53.000 megane icin fiyat aldim! Honda kadar dolu olmasada yeterli duzeyde donanim mevcut! Ama sedan gaz li bi araba mi yoksa dizel hb arac mi? ISte burda isin icinden cikamiyorum! Honda servisi 150 km uzaklikta bana renault servisi ise 10 km! Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim! Sonucta Akil akildan ustundur!

6aydır araç alım konular açıyorsun.
    bu son mu serinin devamını getirecek misin.
    Ona göre tavsiye vereyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Arkadaslar aralik ayi icerisinde arac alicam! Uzun zamandir civic eco`yu arastiriyorum lpg kiti dahil 53.000 fiyat aldim! Gecen gun renault bayisinde Gt-line 1,5 dci 110 beygirlik versiyonu inceledim hosuma gitti acikcasi 53.000 megane icin fiyat aldim! Honda kadar dolu olmasada yeterli duzeyde donanim mevcut! Ama sedan gaz li bi araba mi yoksa dizel hb arac mi? ISte burda isin icinden cikamiyorum! Honda servisi 150 km uzaklikta bana renault servisi ise 10 km! Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim! Sonucta Akil akildan ustundur!

Müfettiş Gadget yine iş başında

YENI HONDA CIVIC ECO MU YADA MEGANE GT-LINE 1,5 DCI MI?

• quote:

quote:

Kararsızlık gerçekten zor hocam :). Ben arkadaşı az çok anlayabiliyorum. Ben de vakti evvel konular açtım, çok aratırdım, nihayetinde ev işlerine girdik vs. biraz erteledim. Geçen gün gideyim i30 elite alayım dedim, sonra bana biraz ağır kaçar dedim vaz geçtim. En son yeni mondeo'yu beklemek üzere karar aldım kendi kendime :D. İnş. bu son kararım olacak...

Sn. red007

Öncelikle her ikisi de güzel araç! Yanlış anlaşılmasın fakat, megane iç hacime geçildiğin de bana kendimi daha rahat hissettirmişti. Ve ayriyeten biraz daha konforlu gelmişti. Honda civic'i uzunca bir süre test edememiş olsam da, megane'ı test edebilme şansını yakalamıştım. Bu sebeple yorumlarım ne kadar sağlıklı olur bilemem fakat, ekonomi de sizin için ön planda ise megan'ı tercih edebilirsiniz.

Bu arada Civic'in 2013'te amerikan versyonlarına makyaj yapacaklarmış. Resimleri ile forumda mevcut. Bu da demek oluyor ki, büyük bir olasalıkla bizim araçlara da yansıyacaktır bu olay. Bahsi geçen makyajlı kasa gelecek ise, kesinlikle tasarım anlamın da güzel iyileştirmeler mevcut. Özellikle aracın arkadasın da :).

Sanki daha çok akıl karıştırdım gibi geldi :P.

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.

• quote:

quote:

Tek konu açıp araba alabilen kimi gördün şu forumda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

sıkıntı tek konu açmada veya kararsızlıkta değil.
    Adamlar bir uçtan başlıyorlar araba alım işine işin ucunu bağdatta buluyoruz.
    Şimdi tavsiye verdim,ertesi hafta başka arabayla geldi ne kendimi yorayım ki?
    Veya ne kendimizi yoralım forumca?
    Baştan adamın derdini anlayalım,sonra ona göre tavsiye veririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 29 Kasım 2012; 19:05:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

sıkıntı tek konu açmada veya kararsızlıkta değil.
    Adamlar bir uçtan başlıyorlar araba alım işine işin ucunu bağdatta buluyoruz.
    Şimdi tavsiye verdim,ertesi hafta başka arabayla geldi ne kendimi yorayım ki?
    Veya ne kendimizi yoralım forumca?
    Baştan adamın derdini anlayalım,sonra ona göre tavsiye veririz.

Alıntıları Göster
    Dizel varken benzin+lpg yi hiç düşünmem.
    Megane hb nin 400lt lik bagajı neredeyse civic sedan kadar var.
    Bence hiç düşünme megane dizel al.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Dizel varken benzin+lpg yi hiç düşünmem.
    Megane hb nin 400lt lik bagajı neredeyse civic sedan kadar var.
    Bence hiç düşünme megane dizel al.

Alıntıları Göster
    Honda Civic her yönden Renault Megane'den üstün orasını tartışmaya bile gerek yok ancak LPG taktırmak ne derece doğru olur dersen orası biraz kafa karıştırıcı dizel bir araçla LPG'li bir araç her zaman farklıdır dizel her zaman üstün benim gözümde ancak tekrar yineliyorum araba olarak değerlendirmek gerekirse kesinlikle Honda Civic daha üstün bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Honda Civic her yönden Renault Megane'den üstün orasını tartışmaya bile gerek yok ancak LPG taktırmak ne derece doğru olur dersen orası biraz kafa karıştırıcı dizel bir araçla LPG'li bir araç her zaman farklıdır dizel her zaman üstün benim gözümde ancak tekrar yineliyorum araba olarak değerlendirmek gerekirse kesinlikle Honda Civic daha üstün bir araç.

Alıntıları Göster
    honda civic'ten yana oy kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

Alıntıları Göster
    eski hondacı olarak kesinlikle Megane GT diyorum.. hem dizel hem daha performanslı (chipten sonra nal toplar civic), daha alımlı..
    honda dizel gelmedikçe benzinli honda alınmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-75E81FD3D

eski hondacı olarak kesinlikle Megane GT diyorum.. hem dizel hem daha performanslı (chipten sonra nal toplar civic), daha alımlı..
    honda dizel gelmedikçe benzinli honda alınmaz..

Alıntıları Göster
    oyum Megane GT den yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

Alıntıları Göster
    sanırım türkiyede koşulsuz 150bin km garantili tek marka RENAULT.... diğerleri neden bukadar km garanti veremiyorlar ? acaba araçlarına güvenmediklerindenmidir?
  • quote:

quote:

Evet 6 aydir arac almak icin cok arastirdim! Elini oper bi cocugun oldu onun icin almadim! simdi cocuk olduguna gore araba almak zorundayim! Aralik ayinda kampanya falan olur diye bekledim 2012 modelleri elden cikartmak icin! Bekar olsaydim simdiye coktan almistim araci!

• quote:

anladım çocukta varmış garantili lpg li civic al.
    mümkünse tekrar konu açma şu araba alımı hakkında.
    bir başlıyorsunuz 6ayda 2 senede bitiyor iş.
    Hadi uzayacaksa tek konu üzerinden devam edin.
  • Ben iki arac arasindan Megane oneriyorum. Servis olayi falan daha kolay olur sizin icin. Ayrica burasi bir forum bilgi paylasimi/ogrenimi tabii ki olacak sacma sapan konular acilmadigi surece tavsiye istemenizin hic bir sakincasi yok, simdiden hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriously. -- 29 Kasım 2012; 20:32:08 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.