Şimdi Ara

Yeni i30 Sipariş ve Teslimat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 24 Nisan 2012; 13:04:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Bu nasıl ticaret ahlakı? En çok eleştirilen Doğuş bile daha insaflı, araç yok yada seneye gelir diyecek kadar delikanlı en azından..

Ya sende hemen kıyas yapmak için vw vurgulamak için pusuda bekliyorsun
  • arkadaşlar umarım ix 35 işine dönmez.gecen sene 10 ay ix 35 bekleyenler oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

quote:

Bu nasıl ticaret ahlakı? En çok eleştirilen Doğuş bile daha insaflı, araç yok yada seneye gelir diyecek kadar delikanlı en azından..

Araç teslimatında en kötüsü o, napalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Avrupa'da çok fazla satılıyor Turkıye ikinci planda kalıyor o nedenle teslimat surelerinin uzaması dogal geliyor bana...

avrupada kriz var satışlar düştü diyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atartutar

merak ediyorum sipariş verenler bakım ücretlerini sordular mı?

benim 1,2 motorlu i20 nin 60 k bakımına 600 tl istiyor hyundai servisleri...

1,6 dizel arabaya da hiç çekinmeden 1000 tl isterler

aracı alrıkan sonradan yapacağınız masrafları göz ardı etmeyin.

Hocam aracı sipariş etmedim ama A'dan Z'ye inceledim her şeyini sordum soruşturdum diyebilirim. Bakım masrafları için satış temsilcisi çok net konuştu periyodik bakımları 200-300 TL dedi en fazla. Tabi bu söylemleri ne kadar doğrudur bilemeyiz.
  • Bugün görüştüm bayi ile aracı çekmişler şasi numarası falan belli oldu. Tıra yüklenip gelmesi hafta sonunu bulur sanırım
  • quote:

quote:

quote:

yinede bir vw fanısın bunu kabulllen

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

quote:

quote:

olsam ne olur olmasam ne olur, her marka aracı alabilirim aldığım her aracın da eksi yönlerini yazabilirim, sadece alacağım araç o anki maddi durumuma bakar, binekte sevdiğim markalar; audi,bmw,mb hariç, vw,volvo,mazda,subaru,honda ...mesela opeli sevmem ama aracımın birisi opel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

quote:

quote:

olsam ne olur olmasam ne olur, her marka aracı alabilirim aldığım her aracın da eksi yönlerini yazabilirim, sadece alacağım araç o anki maddi durumuma bakar, binekte sevdiğim markalar; audi,bmw,mb hariç, vw,volvo,mazda,subaru,honda ...mesela opeli sevmem ama aracımın birisi opel

dostluklar baki evolve D: markalar farklı olsun ne farkeder

• vw daha doğrusu doğuş ta kendisine benzetmese başı şu hyundai yı:)
  • Ilk parti az gelmis zaten ama benim sordugum 1-2 bayide en gec mayis basinda gelir yeni parti demislerdi.Sansimiza bulduk istedigimiz gibide beklemedik pek fazla.Insallah en kisa surede kavusursunuz araclariniza da beni yalniz birakmazsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: talkingbrother

quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Avrupa'da çok fazla satılıyor Turkıye ikinci planda kalıyor o nedenle teslimat surelerinin uzaması dogal geliyor bana...

avrupada kriz var satışlar düştü diyorlardı

Satışlar dustu ama hyundai-kia satışları arttı. Özellikle de i30
  • hanı bellı degılkı nekadar satıldıgı daha satacak araba yok ellerınde ???

28 ınde gelecek gumruge dıolar nekadar dogru bılmıyorum 15 dıolardı bugune kaldı boyle bırsey varmı

20 sınde gelen partıde beyaz renk gelmemıs guya nekadar dogru onuda bılmıyorum
  • Aynı şeyleri banada söylüyorlar. Az önce yine gittim 30 u belli olacak, eğer istediğim araç olursa isticekler mayıs ilk hafta sonuna gelicek. Gerçi pek inanasım gelmio ama du bakalım... Hayrlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

hanı bellı degılkı nekadar satıldıgı daha satacak araba yok ellerınde ???

28 ınde gelecek gumruge dıolar nekadar dogru bılmıyorum 15 dıolardı bugune kaldı boyle bırsey varmı

20 sınde gelen partıde beyaz renk gelmemıs guya nekadar dogru onuda bılmıyorum

doğru hocam kırmızı da gelmemişti çok acayip , ben araca ihtiyacım olduğundan c4 aldım vazgeçip valla bir tarih de veremiyor ki adamlar. bir sonraki gemide ne çıkarsa bahtına ya da nefret de etsen paşa paşa gri al
  • quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Aynı şeyleri banada söylüyorlar. Az önce yine gittim 30 u belli olacak, eğer istediğim araç olursa isticekler mayıs ilk hafta sonuna gelicek. Gerçi pek inanasım gelmio ama du bakalım... Hayrlısı

Siz ne renk istemiştiniz acaba ?
  • Dizel manuel beyaz renk içi bej Elite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Dizel manuel beyaz renk içi bej Elite.

Benimki de Dizel manuel beyaz elite ama içi siyah. Sizinde araç gelince iç fotoğraflarını çekip paylaşırsanız sevinirim. Ben çok kararsız kalmıştım alıyım mı almıyım mı diye ama sonra çevremdekiler çocuk falanda var çok kirlenir diye vazgeçirmişlerdi..
  • hyundai araç tesliminde gecikme konusunda vw ile yarışıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.