Şimdi Ara

Yeni i30 Sipariş ve Teslimat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçlarına kavuşanları Hyundai bölümündeki 2012 Yeni Hyundai İ30 Klübüne bekliyoruz,araç hakkında daha detaylı bilgi alışverişi yapabiliriz
  • Benim manuel style gümüş gri sitediğim ama füme gelen aracımda gelmiş bugün aradım tam sizi arayacaktık dediler işler dolayısıyla bugün gidemedim içime dert oldu ama Allah izin verirse yarın bi gideyim diyorum % 80 ihtimal fümeyi alıcam gibi inş
  • benım sızden rıcam bır sonrakı partının nezaman gelecegını bayınıze sorup ogrenme sansınız var mı acaba bırde araclar gemıyle degıl tırlarla gelıomus turkıyeye nekadar dogru onuda bılmıyorum
  • füme istemez gümüş gri istersem 1 ay daha bekliyeceğim söylendi bana
    gemiyle gelip tırlarla dağıtım yapılıyo olabilir
  • Hayir cekoslavakyadan tirla geldigi bilgisi verildi bana
  • geçen cuma istanbul kağıthane'de gördüm, siyah renk çok güzel duruyordu
  • bende deli gibi yeni i30 dizel kırmızı elite paketini bekleyenlerden biriyim....işin kötü tarafı ben eski i30 u mu verdim üzerine para veredim...takasa girdim yanii.....şimdi benim aracın muaynesi 12 mayısta bitecek...ama hala araç gelmedi...nasıl iştir anlamadım....devamlı herkes noldu senin araba ne yaptılar ? üzerimde acaip bir baskı var...şu araç gelsede kurtulsam....bana bugün yada yarın telefon gelecek aracn geliş tarihi için..bende vazgeçmeyi düşünüyorum ama araç çok güzel o yüzden beklemeye değer diyorum..Araç bekleyen arkadaşlar devamlı elde ettiğiniz bilgileri burada paylaşalım ki...telefon açtığımızdaa söyleyecek bişelerimiz olsun...takip ettiğimizi onlar kadar araç sevkiyatında bilgimiz olduğunu bilsinler....
  • ben opel honda vw bmw de dahıl bır cok arabayı bekledım hepsındede hemen hemen verdıklerı tarıhte geldı arac ama bu adamların malesef oyle bır sıstemı yok yada yalanla musterıyı elde tutmaya calısıyorlar

opelde gemı takıp sıstemınde gemıyı dahı takıp edebılıyodum bu hyundaıde ıs sızlerle bızlere kaldı aldıgımız bılgılerı paylasırsak daha dogru bılgıye ulasırız dıye dusunuyorum
  • Ben İskenderun bayiden aldım. Araç dün gece bayiye gelmiş. Beyaz elite dizel manuel. Yarın gidip parasını yatıracam. Plaka işlemleri başlayacak inşallah. Bu arada hangi illerde olduğunuzu bilmiyorum ama bir arkadaşım bugün Ankara'dan dönerken görmüş. Ankara'dan Adana istikametinde iki tane i30 dolu tır seyir halindeymiş. Benimde aynı araçtan aldığımı bildiğinden dikkatini çekmiş. Az önce söyledi.

Sanırım sizlerde yarın bir gün kavuşursunuz araçlarınıza Allah'ın izniyle...
  • alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun...

güle güle kazasız belasız iyi günlerde binin...
  • Ben mersin bayinden aldim hadi insallah diyorum :))
  • Hayırlı olsun arkadaşlar araçlarınız
  • Teşekkür ederiz Allah'da sizlerin gönlünüze göre versin inşallah...
  • kardesım yarın araba ıcın gıttıgınde bırdahakı partı ıcın ayın 3 nde yanı ıkı gun sonra dıyorlar bu dogrumu ogrenme sansın var mı acaba ?
  • Bugün aracımızı teslim aldık . Elite donanım dizel . Yvaşa yavaş sürmeye tanımaya çalışıyorum
  • Bursada iki tane gördüm, gayet şık araç olmuş, kasası da düşündüğümden daha büyüktü, geniş bir araçtır muhtemelen. ilk fırsatta denenecek.
  • elite dizel otomatik istemiştik teslımat gecıkınce ellerınde kı manuel olanı almaya karar verdik..Aqua mavi elite dizel parasını yatırdık işlemlere başlıcaklar...Boya koruma yapılacak...Cuma günü teslim alıcaz arabayi inşallah...
  • Bugün gördüm yolda önümden geçti beyaz cam tavan dizel. Sanırım en full olanıydı çok çekici bakışları var dikiz aynasından bakınca
  • bende nisan 4'ü gibi beyaz elit dizel manuel aracı iskenderun bayinden sipariş verdim ama hala bekliyorum.iskenderun bayinden yeni i 30 alan arkadaslar ne zaman gelecekmiş araclar bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel daha isabetli bir tercih olmuş dostum. Allah pişman etmesin inş.
    Bende dün bayimi aradım hala 1-2 gün diyorlar. En son pazartesi-salı verdiniz verdiniz, yoksa iptal edin dedim. Bakalım ne olacak...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.