Şimdi Ara

Yeni i30 Sipariş ve Teslimat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lansman için gittiğimde bayide kırmızı elite vardı ve içide bejdi. Çok beğendiğim için bende bej istedim ama siyahıda görsem belki kararsız kalabilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

hyundai araç tesliminde gecikme konusunda vw ile yarışıyor

Zaten bugün konusu da açılmıştı. Kısa sürede kilitlendi. Hyundai her konuda VW'yi geçecek şeklinde mesaj vardı. Bırakın da araç teslimatında da geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Lansman için gittiğimde bayide kırmızı elite vardı ve içide bejdi. Çok beğendiğim için bende bej istedim ama siyahıda görsem belki kararsız kalabilirdim.

Kirmizida siyah opsiyonu yok maalesef.Siyah doseme sadece maviler,acik gri,beyaz ve bejde var.Kirmizi ve siyah olsaydi of of cok yakisirdi bu araca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: A380

hyundai araç tesliminde gecikme konusunda vw ile yarışıyor

Zaten bugün konusu da açılmıştı. Kısa sürede kilitlendi. Hyundai her konuda VW'yi geçecek şeklinde mesaj vardı. Bırakın da araç teslimatında da geçsin.

niyeyse forumda vw ne laf getiren her türlü konu kapanıyor
  • Nasipse yarın sabah yaklaşık 1 aydır beklediğimiz ve hanım için aldığımız I30 teslim alacağız.

Elite donanın Benzinli Beyaz.

Bakım Masrafları şu anda net olmamasına rağmen 250 tl civarı olacakmış servisin söyledeği.

Bu aracı almadan önce jetta, C4 ve Yeni Astra arasında çok gidip geldim en son I30 karar kılmıştık hanımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Nasipse yarın sabah yaklaşık 1 aydır beklediğimiz ve hanım için aldığımız I30 teslim alacağız.

Bakım Masrafları şu anda net olmamasına rağmen 250 tl civarı olacakmış servisin söyledeği.

Bu aracı almadan önce jetta, C4 ve Yeni Astra arasında çok gidip geldim en son I30 karar kılmıştık hanımla.

Hayırlı olsun allah kazasız belasiz binmenizi nasip etsin. Hangi ilden teslim aliyorsunuz araci acaba. Benim aracinda şasisi beli olmus ama daha tira yuklenmedi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 5 dk önce aradılar gümüş gri istemiştim oda hiç düşmemiş gemiye :S gemide siyah füme vs gelmiş salı gelir dediler fümeye bakcam yoksa beklicez 1 ay daha :S araç bakımından acelem yokda 1 ayda çok fazla bakalım hoşuma giderse füme alıcam iç döşemesi bej siyah karışımıymış yoksa zaten ceed gelir o zamana belki onuda test ederiz. kayseri bayi bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer50

Daha 5 dk önce aradılar gümüş gri istemiştim oda hiç düşmemiş gemiye :S gemide siyah füme vs gelmiş salı gelir dediler fümeye bakcam yoksa beklicez 1 ay daha :S araç bakımından acelem yokda 1 ayda çok fazla bakalım hoşuma giderse füme alıcam iç döşemesi bej siyah karışımıymış yoksa zaten ceed gelir o zamana belki onuda test ederiz. kayseri bayi bu arada

Füme güzel renktir bence griye yakın renktir zaten içi bej se hiç kaçırma derim. Eski i30 un bu renginde

Yeni i30 Sipariş ve Teslimat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 27 Nisan 2012; 11:10:15 >

• Yeni i30 u bu renk görmediğim için kesin bişey söyleyemiyorum fakat nevşehir şubedeki test aracı füme imiş duyduğum kadarıyla bugün gidip bakcam bi hayrlısı
  • istedıgınız arac neydı acaba bende beyaz dızel elıte otomatık beklıyorum acaba onla ılgılı bır bılgı var mı ellerınde :)
  • 16. gdı style manuel beklediğim araç bence arayın ben sormadan beni aradılar ama sizinkilerde belli olmuştur büyük ihtimal
    Ahh ahh şu fabrika Türkiye ye kurulsaydıya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Bir forum doldurup imza alıyoalr hepsi o. Bana sorarsanız mayıs sonunu kesin bulur teslimatlar. Ben yarın gidip sparişimi iptal ettiricem. O kadar bekledikten sonra bi iki ay daha bekler 2013 alırım..

2013 lere 2012 31 aralıktan sonra gelecek...

o dediğiniz gelecek sene başlayacak dostum. 2013 modeller eski sistem olacak yani ağustos 15 ten itibaren 2013 oalcak ancak 1.5 yıl 2013 satıldıktan sonra 2014 yılına girdiğimiz yıl 2014 olarak satılmaya başlanacak. yani asıl satışlar artık ocak ve şubat aylarında olmaya başlanacak pazarın rengi değişecek.
  • dün ankara ankamall da gri renkli bir i30 gördüm araç mükemmel görünüyordu özellikle gri rengi mükemmel bir tondu daha önce görmemiştim bu tonda griyi...füme desen o kadar koyu değil. gri desen o kadar açık değil arada bir renkti özellikle önden ve yandan süper görünen bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

quote:

Nasipse yarın sabah yaklaşık 1 aydır beklediğimiz ve hanım için aldığımız I30 teslim alacağız.

Hayırlı olsun allah kazasız belasiz binmenizi nasip etsin. Hangi ilden teslim aliyorsunuz araci acaba. Benim aracinda şasisi beli olmus ama daha tira yuklenmedi bekliyorum

Ben İstanbul Samandıradan aldım aracı.
    Aracı teslim aldık ufak ufak geziyoruz.

Harbiden çok güzel ve oturaklı araç tek skıntı Hankook Lastikler, Aracın ağırlığını taşıyamadığını belli ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Ben İstanbul Samandıradan aldım aracı.
    Aracı teslim aldık ufak ufak geziyoruz.

Harbiden çok güzel ve oturaklı araç tek skıntı Hankook Lastikler, Aracın ağırlığını taşıyamadığını belli ediyor.

lastik sesi çok mu rahatsız edici... eger cok rahatsız ederse hemen yumuşak bır lastıkle değiştirmeyi düşünüyorum.

• guya 28 ndekı gemı de de beyaz dızel elıte cıkmamıs mayısın ılk haftası teslım dıolar ne sekılde nasıl bılgı verıyorlar ben anlamadım bence bu ı30 ısı hıkayeye dondu afferım hyundaı ye
  • Merhaba arkadaşlar. Satış temsilcimin dediğine göre aracın şasi numarası belli olmuş. Araç tıra yüklenmiş yoldaymış. ( Ne zaman gelir kendisi de bilmiyor ! Güya dün gelecekti) Aracı sipariş verirken bir 10 bin TL kapora vermiştim. Bugünde benden ay sonu olması sebebiyle (hesabı kapatacaklarmış) geri kalanı yollamamı istedi. Bende hepsi olmaz dedim. Bir 15 bin daha geçeyim dedim. Oda en az 20 bin olsun ÖTV'sini ödeyelim plaka işlemlerini başlatalım dedi. Koca bayi ÖTV'yi ödeyemiyor mu anlamadım ben bu işi. Siz nasıl yaptınız bu işleri bu aracın ÖTV'si %37 değil mi ? KDV'si ne zaman ödeniyor bilgisi olan var mı ? Büyük bir ilde değilim plaka , ruhsat işleri ne kadar sürer sizce ?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Satış temsilcimin dediğine göre aracın şasi numarası belli olmuş. Araç tıra yüklenmiş yoldaymış. ( Ne zaman gelir kendisi de bilmiyor ! Güya dün gelecekti) Aracı sipariş verirken bir 10 bin TL kapora vermiştim. Bugünde benden ay sonu olması sebebiyle (hesabı kapatacaklarmış) geri kalanı yollamamı istedi. Bende hepsi olmaz dedim. Bir 15 bin daha geçeyim dedim. Oda en az 20 bin olsun ÖTV'sini ödeyelim plaka işlemlerini başlatalım dedi. Koca bayi ÖTV'yi ödeyemiyor mu anlamadım ben bu işi. Siz nasıl yaptınız bu işleri bu aracın ÖTV'si %37 değil mi ? KDV'si ne zaman ödeniyor bilgisi olan var mı ? Büyük bir ilde değilim plaka , ruhsat işleri ne kadar sürer sizce ?

Ben aracın şase nosu belli olduğunda şase nosunu alarak parayı şirket hesaplarına gönderdim. (Dekonta .... şase nolu aracın alım bedeli diye not düşürdüm)
    Firma tescil işlemlerini vs. sizden para gitmeden başlatmaz, aksi taktirde siz vaz geçerseniz araç sizin adınıza olacağı için adam tescilide iptal edemeyeceği için
    işlemlerini yapmazlar.

Ama arcınızın Şase nosu belli olmadan para vermeyin yoksa peşlerinden koşmak zorunda kalabilirisiniz.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. Satış temsilcimin dediğine göre aracın şasi numarası belli olmuş. Araç tıra yüklenmiş yoldaymış. ( Ne zaman gelir kendisi de bilmiyor ! Güya dün gelecekti) Aracı sipariş verirken bir 10 bin TL kapora vermiştim. Bugünde benden ay sonu olması sebebiyle (hesabı kapatacaklarmış) geri kalanı yollamamı istedi. Bende hepsi olmaz dedim. Bir 15 bin daha geçeyim dedim. Oda en az 20 bin olsun ÖTV'sini ödeyelim plaka işlemlerini başlatalım dedi. Koca bayi ÖTV'yi ödeyemiyor mu anlamadım ben bu işi. Siz nasıl yaptınız bu işleri bu aracın ÖTV'si %37 değil mi ? KDV'si ne zaman ödeniyor bilgisi olan var mı ? Büyük bir ilde değilim plaka , ruhsat işleri ne kadar sürer sizce ?

Ben aracın şase nosu belli olduğunda şase nosunu alarak parayı şirket hesaplarına gönderdim. (Dekonta .... şase nolu aracın alım bedeli diye not düşürdüm)
    Firma tescil işlemlerini vs. sizden para gitmeden başlatmaz, aksi taktirde siz vaz geçerseniz araç sizin adınıza olacağı için adam tescilide iptal edemeyeceği için
    işlemlerini yapmazlar.

Ama arcınızın Şase nosu belli olmadan para vermeyin yoksa peşlerinden koşmak zorunda kalabilirisiniz.

Aracın şasi nosu belli. Siz söyleyince kafaya denk etti. Aradım şasi numarasını aldım. Parayı yatırırken şu bayiden şu şasi nolu araç için diye yatırcam parayı. Çok teşekkür ederim ilginize

• ŞANSLISINIZ..bizim araç daha bayiye gelmemiş..Başka renk ve donanımda olanlar gelmiş...bekliyoruz bakalım..Bidahaki partiye kadar beklıcez..Hayırlısı olsun..Bayide bir an önce satıp parasını almak ister diye kendi kendimizi teselli ediyoruz...hayırlısı olsun....yeni araçlarını teslım alan arkadaşlar izlenimlerini yazsa memnun oluruz..Benım kafamı meşgul eden yol sesi ne boyutta?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.