Şimdi Ara

Yeni i30 Sipariş ve Teslimat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda başka yeni i30 u teslim alan yok mu ? Yada siparişini veren ve tarih söylenen yok mu ? Ben ayın 1'inde sipariş verdim 15 ile 20'si arası gelecek dediler. Bugün aradım bu cuma sipariş geçtik bugün kotaya düştü salı günü tarih veririz dediler ama benim tam umudum yok bu hafta için. Siz ne dersiniz mayıs ayına sarkar mı size ne dediler ?

• banada aynısını söylediler...bekliyoruz bakalım..bir belirsizlik var ve bunu beni çok kızdırıyor...bu arada siz hangi bayiden aldınız dizel mi benzinli mi renk ne ?

benim kırmızı dizel düz elite
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLFRAM01

banada aynısını söylediler...bekliyoruz bakalım..bir belirsizlik var ve bunu beni çok kızdırıyor...bu arada siz hangi bayiden aldınız dizel mi benzinli mi renk ne ?

benim kırmızı dizel düz elite
    araçlarınız hayırlı olsun aracınız hakkında fiyat ve detay verebilirmisiniz rica etsem

benzinli
    dizel
    otomatik
    manuel
    opsiyonlu
    opsiyonsuz
    renk
    fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

araçlarınız hayırlı olsun aracınız hakkında fiyat ve detay verebilirmisiniz rica etsem

benzinli
    dizel
    otomatik
    manuel
    opsiyonlu
    opsiyonsuz
    renk
    fiyat

Alıntıları Göster
    Yeni aracınız hayırlı olsun.
  • Ben elite dizel manuel beyaz renk siparis verdim. 54.500 fiyat aldim. Bekliyoruz bakalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

Ben elite dizel manuel beyaz renk siparis verdim. 54.500 fiyat aldim. Bekliyoruz bakalim.
    Hayırlı olsun sizin teslimatla ilgili bilgim yok ama istanbul gaziosmanpaşada iki adet trafikte gördüm
    zıvır zıvır geziyorlar
    hatta bir tanesi mavi elite
  • Ben ne zaman gezecem bakalim bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

Ben ne zaman gezecem bakalim bekliyoruz
    valla ben vazgeçip c4 aldım, adamlar sadece gri otomatik benzinli style geldi alırsanız bunu alın yoksa bir sonraki gemi ay sonu onda varsa kırmızısını veririz yoksa allah kerim dediler. antalya manavgat bayii ki gerçekten iyi niyetle çok uğraştılar bulamadılar. çok acayip sadece dizel gri ve beyaz geliyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Nisan 2012; 11:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

valla ben vazgeçip c4 aldım, adamlar sadece gri otomatik benzinli style geldi alırsanız bunu alın yoksa bir sonraki gemi ay sonu onda varsa kırmızısını veririz yoksa allah kerim dediler. antalya manavgat bayii ki gerçekten iyi niyetle çok uğraştılar bulamadılar. çok acayip sadece dizel gri ve beyaz geliyor sanki.

Alıntıları Göster
    bende adanada trafikte park halinde gördüm
  • 1 ay oldu lansmanı fakat hiç görmedim istanbulda
  • anlamadım. Hyundai türkiye stoklarında olmayan araç için sipariş alırken.

Üretim tarihi
    ŞAşe no
    Sevkiyat tarihi

bayiler bu gibi bilgiler için direk adınıza aracı sipariş girmiyormu? neden belirsiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 23 Nisan 2012; 13:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

anlamadım. Hyundai türkiye stoklarında olmayan araç için sipariş alırken.

Üretim tarihi
    ŞAşe no
    Sevkiyat tarihi

bayiler bu gibi bilgiler için direk adınıza aracı sipariş girmiyormu? neden belirsiz?
    Bir forum doldurup imza alıyoalr hepsi o. Bana sorarsanız mayıs sonunu kesin bulur teslimatlar. Ben yarın gidip sparişimi iptal ettiricem. O kadar bekledikten sonra bi iki ay daha bekler 2013 alırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Bir forum doldurup imza alıyoalr hepsi o. Bana sorarsanız mayıs sonunu kesin bulur teslimatlar. Ben yarın gidip sparişimi iptal ettiricem. O kadar bekledikten sonra bi iki ay daha bekler 2013 alırım..

Alıntıları Göster
    Antep'tede 2 tane gördüm gri ve mavi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu nasıl ticaret ahlakı? En çok eleştirilen Doğuş bile daha insaflı, araç yok yada seneye gelir diyecek kadar delikanlı en azından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Bu nasıl ticaret ahlakı? En çok eleştirilen Doğuş bile daha insaflı, araç yok yada seneye gelir diyecek kadar delikanlı en azından..

Alıntıları Göster
    O kadar reklam yaptılar şimdi de araç bulamıyorlar millet zaten tereddüt ediyor alırken böyle de yapınca hepten vazgeçiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

O kadar reklam yaptılar şimdi de araç bulamıyorlar millet zaten tereddüt ediyor alırken böyle de yapınca hepten vazgeçiriyorlar

Alıntıları Göster
    dizel ve beyaz, gri, lansman mavisi araç alacak arkadaşlar için sorun olacağını sanmıyorum gelen iki geminin tamamı dizel neredeyse, bu salı siparişler gelir ay sonuna kadar teslim edilir. ben benzinli griyi alsaydım en geç önümüzdeki pazartesi teslim alacaktım.

çok acayip bir şey var gemi gelecek diyorlar geminin içinde gelen araçlardan haberdar değiller, fabrika ne yolladıysa. ne çıkarsa bahtına diye satış politikası mı olur ?

sorun belli renklerin ve benzinlilerin hiç ila çok az arasında gelmesi. ben de zorunlu olarak vazgeçtim c4'ü bugün ödeyeceğim en geç cuma sabahı teslim. ama dizel alan arkadaşlar bir hafta daha sabretsinler araçları gümrükten çıkmış bayiilere dağıtılıyor şu anda ve bu yeni i30 güzel bir araç gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

dizel ve beyaz, gri, lansman mavisi araç alacak arkadaşlar için sorun olacağını sanmıyorum gelen iki geminin tamamı dizel neredeyse, bu salı siparişler gelir ay sonuna kadar teslim edilir. ben benzinli griyi alsaydım en geç önümüzdeki pazartesi teslim alacaktım.

çok acayip bir şey var gemi gelecek diyorlar geminin içinde gelen araçlardan haberdar değiller, fabrika ne yolladıysa. ne çıkarsa bahtına diye satış politikası mı olur ?

sorun belli renklerin ve benzinlilerin hiç ila çok az arasında gelmesi. ben de zorunlu olarak vazgeçtim c4'ü bugün ödeyeceğim en geç cuma sabahı teslim. ama dizel alan arkadaşlar bir hafta daha sabretsinler araçları gümrükten çıkmış bayiilere dağıtılıyor şu anda ve bu yeni i30 güzel bir araç gerçekten.

Alıntıları Göster
    merak ediyorum sipariş verenler bakım ücretlerini sordular mı?

benim 1,2 motorlu i20 nin 60 k bakımına 600 tl istiyor hyundai servisleri...

1,6 dizel arabaya da hiç çekinmeden 1000 tl isterler

aracı alrıkan sonradan yapacağınız masrafları göz ardı etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zanos

merak ediyorum sipariş verenler bakım ücretlerini sordular mı?

benim 1,2 motorlu i20 nin 60 k bakımına 600 tl istiyor hyundai servisleri...

1,6 dizel arabaya da hiç çekinmeden 1000 tl isterler

aracı alrıkan sonradan yapacağınız masrafları göz ardı etmeyin.

Alıntıları Göster
    bu arada 60 k bakımıda normal bakıma extra olarak sadece buji değişimi var. Hyundai satış sonrası için daha çoooooook kendini geliştirmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanos

bu arada 60 k bakımıda normal bakıma extra olarak sadece buji değişimi var. Hyundai satış sonrası için daha çoooooook kendini geliştirmeli

Alıntıları Göster
    Avrupa'da çok fazla satılıyor Turkıye ikinci planda kalıyor o nedenle teslimat surelerinin uzaması dogal geliyor bana...
  • quote:

2013 lere 2012 31 aralıktan sonra gelecek...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.