Şimdi Ara

Yeni i30 Sipariş ve Teslimat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efe01

ŞANSLISINIZ..bizim araç daha bayiye gelmemiş..Başka renk ve donanımda olanlar gelmiş...bekliyoruz bakalım..Bidahaki partiye kadar beklıcez..Hayırlısı olsun..Bayide bir an önce satıp parasını almak ister diye kendi kendimizi teselli ediyoruz...hayırlısı olsun....yeni araçlarını teslım alan arkadaşlar izlenimlerini yazsa memnun oluruz..Benım kafamı meşgul eden yol sesi ne boyutta?

Evet beyaz elite manuel dizel vermiştim ben siparişi. Bayi araç yolda , şasi numarası belli diyor ama hala içimde kuşkularım yok değil. Gözümle görmedikten sonra olmayacakda sanırım. Hayırlısı ile alıp binmeye başlarsam paylaşacağım izlenimlerimi.
  • valla banada verılen bılgı guya nısan 15 dedıler 20 dedıler 28 dedıler gemı dedeıler sonra tırla sevkıyat yapılıyor dedıler sımdıde 3 mayıs dıolar beyaz suana kadar elıte cıkmamıs dızel otomtık yalnız benım sıparısım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

valla banada verılen bılgı guya nısan 15 dedıler 20 dedıler 28 dedıler gemı dedeıler sonra tırla sevkıyat yapılıyor dedıler sımdıde 3 mayıs dıolar beyaz suana kadar elıte cıkmamıs dızel otomtık yalnız benım sıparısım

Benimkide ayni yalniz manuel. Benim şasi nosu falan belli arac yolda(ymis). Bekliyorum bakalim.
  • Bende beyaz manuel vites dizel elite sparişi vermiştim, içi bej.
    ne yazıkki bende haala bi haber yok.
    Siz hangi bayiden almıştınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_avi -- 30 Nisan 2012; 17:14:44 >
  • İzlenimler:
    Araç: Benzinli düz vites stype paket

Her şeyden önce hyunda nin bu güne kadar ürettiği diğer araçlara hiç benzemiyor.

Direksiyon 100 kmden sonra çok sertleşiyor. Burada direksiyon Modu Comfort bile olsa hafiflemiyor
    Ses yalıtımı çok iyi dışarıdan neredeyse hiç ses almıyor. Lastik sesi çok olmasada geliyor.
    Pedallar çok yumuşak, vites geçişleri çok rahat kolu hafifçe itince tık diye yerini bulup kendi oturuyor.
    Görüş açıları çok iyi içi çok ferah ve oturma pozisyonu (bana göre) çok iyi ayarlanabiliyor.
    Ön tarafın omuz mesafesi çok iyi (hanımla bir birimize göremiyoruz nerdeyse)
    Arka tarafta oturma derinliği çok yeterli hatta benim kız aşağıda kalıp yolu göremediği için rahatsız.
    Kumandalar yerli yerinde.
    Yol bilgisayarının fonksiyonları oldukça iyi.
    Ses sistemi yeterli.

Sürüş:
    Araç gerçekten rayda gider gibi ilerliyor, kasisleri çukurları neredeyse hissettirmiyor amortisor vurma sesi yok.
    Direksiyon tepkileri oldukça net bir okadarda sert.
    2500 devirde bir üst vites istmesi şaşırtcı çok düşük devirlerde hiç itiraz etmeden toparlıyor ve yürüyor. Bir an acaba yanlışlıkla Dizelmi verdiler diye düşündüm.
    gaza abanınca iyi gidiyor ama yakıt 30lt. ye fırlıyor.

6 vites 2200 devirde çok rahat ilerliyor.

Yakıt:300 kmde 100tl yakıt tüketti bilgisayar ortalama 7.6 gösteriyor şu anda.

• Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.
    Şuan için en çok merak edilen konuların başında yakıt tüketimi geliyo, sizde değerlerinizi paylaşarak bir nebze olsun merak edenlere yardımcı oldunuz.
    Keşke herkez sizin gibi olsa. Aracı alınca çoğu unutuyo forumu.
  • aracın gelmesı yılan hıkayesıne dondu ben bır hafta daha beklıcem sonra vazgececem yazık yanı once sevkıyatlarından bıhaber olsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

aracın gelmesı yılan hıkayesıne dondu ben bır hafta daha beklıcem sonra vazgececem yazık yanı once sevkıyatlarından bıhaber olsunlar

Tam bi komedi yaaa.
    Banada mayıs ilk hafta dediler ama haaaaala ses yok. Öyle bi izlenim yaratılıyoki, sanki araba gelmeden 5 dk önce herşey netleşecek gibi bi durum ortaya çıkıyo.
    Bende kesin kararlıyım, en son mayıs 7 geldi geldi. Yoksa iptal ettricem.
  • aynen samımıyım ok aracı begenıyorum deselerkı hazıran 20 ok dıcem ama adamlar resmen dalga gecıyor boyle bırsey kabullenmem mumkun degıl
  • Benim araç 1hafta 4 gun önce geldi ama ben İzmir'deki 3.cü araç siparisini vermiştim. Opel insignia aracımı 1.6 turbo olanından sunroof ve navigasyonlu olmasına garantide olmasına rağmen sahibindende satamadim yok pahasına bayiye verdim ama helal olsun adamlar yapmış. Bana bir araç söyleyin fiyatı ucuz içindeki malzeme kaliteli olsun. Bir araç söyleyin dis mekanı aerodinamik olsun ici geniş ve kullanışlı olsun. Bu segmentte bu kadar sessiz olsun. harika yol tutuş olsun ,Hb olmasına rağmen çok ferah ve görüş alanı olsun.430 cm uzunluğa vw passatin kadar arka diz mesafesi olsun. kuş gibi hafif direksiyon olmasına rağmen yolu hissetsin. 5 yıl garantisi olsun. Kocaman cam tavanı olsun ve yarısına kadar açılabilsin. sınırındaki en iyi bagaj mesafesi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Bende beyaz manuel vites dizel elite sparişi vermiştim, içi bej.
    ne yazıkki bende haala bi haber yok.
    Siz hangi bayiden almıştınız.

Ben İskenderun bayiden aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertugen

Benim araç 1hafta 4 gun önce geldi ama ben İzmir'deki 3.cü araç siparisini vermiştim. Opel insignia aracımı 1.6 turbo olanından sunroof ve navigasyonlu olmasına garantide olmasına rağmen sahibindende satamadim yok pahasına bayiye verdim ama helal olsun adamlar yapmış. Bana bir araç söyleyin fiyatı ucuz içindeki malzeme kaliteli olsun. Bir araç söyleyin dis mekanı aerodinamik olsun ici geniş ve kullanışlı olsun. Bu segmentte bu kadar sessiz olsun. harika yol tutuş olsun ,Hb olmasına rağmen çok ferah ve görüş alanı olsun.430 cm uzunluğa vw passatin kadar arka diz mesafesi olsun. kuş gibi hafif direksiyon olmasına rağmen yolu hissetsin. 5 yıl garantisi olsun. Kocaman cam tavanı olsun ve yarısına kadar açılabilsin. sınırındaki en iyi bagaj mesafesi olsun

Aman şimdi basar burayı döverler sizi. Nasıl İnsignia'yı bırakıpda i30 alırsınız diye. Onu yazmayın bari...

• Ha eksisi yok mu var 1- yakıt tüketimi otomatik sanzuman nedeniyle rakiplerinden fazla. 2-bu donanıma xenon far olmalıydı. 3- navigasyon ekranı opsiyel bile olsa sunulmalıydi.
  • 35000 km deki araçta esp arızası verdi serviste expertize soktum 10 un üzerinde elektronik arıza verdi. Yok yok maşallah. Bir daha mı asla.
  • Bugün bağdat caddesinde beyaz bir i30 gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertugen

35000 km deki araçta esp arızası verdi serviste expertize soktum 10 un üzerinde elektronik arıza verdi. Yok yok maşallah. Bir daha mı asla.

Yeni i30'nuzda mı yaptı bunu ? Geçmiş olsun. Yalnız her markada olabilir. Forumda biraz aratırsanız görürsünüz çeşitli markalarda araçlar daha ilk 10 günde beyni giden mi dersiniz , şanzıman dağıtan mı dersiniz. O yüzden böyle düşünmeyin...
  • Yanlış anladınız arızali araç Opel di kurtuldum Allah'tan. İ30 dan müthiş memnunum hemen her aracı kullanmış biri olarak şiddetle tavsiye ederim
  • Abi yalan yanlis sevkiyat bilgisi vermezseler binecez kismetse
  • hyundai hızla vw yolunda ilerliyor

yakın zamanda i30 için 9 ay sıra verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

hyundai hızla vw yolunda ilerliyor

yakın zamanda i30 için 9 ay sıra verirler

Zaten Türk tüketicisine de ancak o zaman Hyundai markasına değer vermeye başlar belki. Normalde az donanım , yüksek fiyat , çok sıra bekleme olunca premium marka olunuyor yaa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.