Şimdi Ara

Yeni i30 Sipariş ve Teslimat (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomatık ankara gıbı bır trafıkte olmazsa olmazlardan ama peder cok fazla kullanmadıgı için eskı arabasıda manuel di o yüzden manueli kabul ettik...Arabayı tırdan ındırdıklerı halıyle gördüm...Temızlenecek boya koruma yapılacak..Bayinin patronuna direk sordum lastıklerı degıstırsek fark versek Mıchelen alsak dedım...Hiç gerek yok Hankok ama güzel lastıkler bunlar dedi...
  • Şüphesiz otomatik rahatlığı başka tabi. Ama yakıt tüketimi haliyle tam otomatk bi şanzuman olduğu için birazck fazla olacak.
    Bende otomatik istiyordum ama sırf tüketim değerleri daha iyi diye manueli tercih ettim. Bence uzun dönemde kesinlikle pişman olmazsınız.
    Kullanmaya başlayınca performans, yakıt tüketimi... gibi bilgileri bizlerle paylaşırsan sevinirim. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Bugun bir haber verdiler mi aracla ilgili size?
  • Dün konuştuğumda bana 1-2 gün içinde demişlerdi. Bu gün arayan soran yok. Ben en son cuma bir daha gidicem, kesin bir bilgi alamazsam yada 10-20 gün derlerse iptal ettiricem.
  • bı dahakı gelecek aracların 12 mayısta gelecegı söylendı o yuzden manuel olsun dedık..
  • 12 mayista bayiyemi gelecek gumrugemi? acaba
  • Şimdi bayiye gitsen desen 12 sinde gelecek evt ama ne gelecek belli değil derler. Sonra bugün yarın, bugün yarın.... oyalar dururlar.
    Sonra ayın 12 si olur yok gelmedi, vay o renk yok, bilmem otomatk yok, manuel yok. Bu nası bi satış politikasıdır anlamadım yaaaa...
  • Bende bu cuma son yoksa baska arabayla el sikisacam
  • hyundaı bu satış olayı çok başarısız..İstediğin aracı alma ıhtımalın zayıf..otomatık ıstedık manuel aldık..
  • Diğer terciniz nedir..?
  • Ankarada düz vites dizel i30 alan var mı? Varsa bir tanışmak isterim..
  • bende haftaya benzinli elite otomatik siparişi veriyorum gündelik kullanım için alıyorum , haftasonuda s500 var zaten. hyundai yi severim saygı duyduğum bir markadır . şirketimizdeki araçların hepsi hyundai hiç bir sorun çıkartmadı bu yüzden bu markaya güveniyorum. .

ellerinde benzinli otomatik elite olan bayi varmı ? bilen varmı ? renk olarak mavi veye kahverengi.
  • A3 onda da sira varsa c4 kendileri bilir yazik ama bu satis politikasi degil musteriyi elde tutmak icin yalan soylemek onuda beceremiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

Ankarada düz vites dizel i30 alan var mı? Varsa bir tanışmak isterim..

tanışalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanfrancisco477

bende haftaya benzinli elite otomatik siparişi veriyorum gündelik kullanım için alıyorum , haftasonuda s500 var zaten. hyundai yi severim saygı duyduğum bir markadır . şirketimizdeki araçların hepsi hyundai hiç bir sorun çıkartmadı bu yüzden bu markaya güveniyorum. .

ellerinde benzinli otomatik elite olan bayi varmı ? bilen varmı ? renk olarak mavi veye kahverengi.

ata da metalık gri benzınlı otomatık elıte vardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

A3 onda da sira varsa c4 kendileri bilir yazik ama bu satis politikasi degil musteriyi elde tutmak icin yalan soylemek onuda beceremiyorlar

i30 di30 dan sonra ıkı arabayıda begenecegınızı sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe01

quote:

Efe hocam hayırlı olsun yeni arabanız. Yakıt tüketimini ve performansını merak ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Efe hocam hayırlı olsun yeni arabanız. Yakıt tüketimini ve performansını merak ediyorum.

Teşekkür ederim....paylaşırım tabi...
  • quote:

Teşekkür ederim....paylaşırım tabi...

rodajı falan bitsin de, deneriz de arabaları..
    bakalım 128 hp'nin hakkını veriyor mu?
  • İSTANBUL BAYRAMPAŞADA BULUNAN HYUNDAİ BAYİSİNDE BİR ADET İ30 DİZEL OTOMATİK FULL PAKET ARAÇ VAR BİLGİNİZ OLSUN

NİLÜFER HANIMLA GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.