Şimdi Ara

Yeni i30 Sipariş ve Teslimat (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lansman ıcın gelen araclardandır kesın yoksa mersın bayısınınde elınde ıkı tane var dıel otomatık elıte

c4 halı hazırda kullandıgım bır araba ortagımda var ınanılmaz sesız ve konforlu bır arac bakalım cuma benım ıcın son gun boyle sacma bır satıs polıtıkası olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

lansman ıcın gelen araclardandır kesın yoksa mersın bayısınınde elınde ıkı tane var dıel otomatık elıte

c4 halı hazırda kullandıgım bır araba ortagımda var ınanılmaz sesız ve konforlu bır arac bakalım cuma benım ıcın son gun boyle sacma bır satıs polıtıkası olmaz

gel hocam c4'e ben de hyundai gelmeyince c4 aldım çok da memnunum şimdilik.
  • bende Bugün aracı teslim aldım füme bej döşeme 1.6 gdı style (gümüş gri istenmişti füme geldi)
    Kayseriden Ürgübe yaklaşık 80-90 km bu yol katettim aracı fazla zorlamadan ortl 90-100 km hızla inişli çıkışlı yolda 5.3 lere kadar düşen tüketimle sondada 5.8lt ile yolculuğu tmmladım

Araç gayet rahat geniş (1.86 boyla koltuğu kaldırıp kullanmak zorunda kaldığım tek araç :P)
    görüş açıları mükemmel
    Ses sistemi gayet başarılı
    Dışarıdan gelen lastik sesi var kimse inkar etmesin ama daha iyi lastiklerle gayet azalacağına eminim
    Aracı çok zorlamadım ama gaza yüklenince öle çok bi koltuğa yapıştırma yok ama buna rağmen ivmelenmesi çok iyi hızlanırken hissetirmiyor gibi
    Ayrıca hızı hiç göstermiyor
    Direksiyon hızlandıkça sertleşiyor gayet başarılı
    Bej döşemede çok güzel duruyor forumlardaki resimlerde çok açık gibiydi aslını görünce hayran kaldım
    Direksiyondaki tuşlarda tam ulaşım mesafesinde

Bakalım inş Allah kazasız belasız Kullanmayı nasip eder Darısı bekleyenlerin başına

• Ayrıca Fiyatların bugünden sonra 1000tl zamlanacağını söylediler (onların yalancısıyım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beerolum

bende nisan 4'ü gibi beyaz elit dizel manuel aracı iskenderun bayinden sipariş verdim ama hala bekliyorum.iskenderun bayinden yeni i 30 alan arkadaslar ne zaman gelecekmiş araclar bilginiz var mı?

Benim 1 Nisanda verdiğim sipariş dün geldi. Bugün aracı görmeye gittim. Paranın tamamını aktardım. Cumaya kadar inşallah plaka çıkmış olacak o günde teslimat olacak. Bunun haricinde 3 tane daha gördüm bayide i30 ama style versiyonuydu.
  • hayırlı ugurlu olsun.allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin.diger araclar ne zaman gelecekmiş.aracınızı almaya gittiğinizde sorabilirmisiniz?
  • quote:

hayırlı ugurlu olsun.allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin.diger araclar ne zaman gelecekmiş.aracınızı almaya gittiğinizde sorabilirmisiniz?

Heyecandan unutmazsam sorarım :-)
  • son olarak teslim için bilgi alan var mı acaba
  • valla benim 12 mayısta aracımın kaskosu bitiyor..adamları aradım kırmızı yokmuş..bana 20 mayısa kadar sabret dediler...1 aylık bedava kasko yapacaklar..fakat muaynesi trafik sigortası felan ne olacak bilmiyorum...ki bu forumda aracın siparişini veren ilk kişi benim galiba...küçük bayiiden almanın dezavantajı bu olsa gerek..araç gelmiyor başka bayilere bakacaklardı renk için...araç yok diyip beni kızdırıyorlar..millet alıyor aracını bense bekliyorum...patlamak üzereyim az kaldı...beyaz renk almayı düşünüyorum..fakat eminim ki beyaz renk istesemde yine beni oyalayacaklar...var mı teslimat için bilgisi olan ?
  • Bu akşam aqua blue elite dizel manuel arabamızı teslim aldım..Çevre yolunda bir tur attık akşam trafiğine girdik..Hızlanması sessizliği vites geçişleri hoşuma gitti.uzun zamandır düz vites kullanmamıştım..Vites geçişleri için ekranda gözüken vites numaralarını ilk fark ettim.ÇOK HOŞ OLMUŞ..arabada keşfefilecek çok donanım var..Yakıt tüketimide çok ıyi.Akşamın sıkısık trafıgınde 6,6 ortalama gösteriyordu.Kendı kullandıgım arabada 7,8 lt gosterıyor...Şimdilik izlenımlerim çok iyi...
  • hala aracımı alamadım :( mayıs 20 diyorlar...ama ben mayıs de geleceğinede inanmamaya başladım artık...arkadaşlar kapora veripte araç bekleyen arkadaşlar aldıkları bilgileri buraya yazarsa...buradan paylaşırsak daha iyi olur...
  • bende nisan 4 beyaz elite dizel sipariş etmiştim bugün aradılar efendim beyaz yok gri verelim.bende anlasılan beyaz yalan oldu; o zaman griyi verin gittsin dedim.bakalım kısmetse haftaya teslim edecekler.bu arada siparişi iskenderun bayiden vermiştim.
  • quote:

bende nisan 4 beyaz elite dizel sipariş etmiştim bugün aradılar efendim beyaz yok gri verelim.bende anlasılan beyaz yalan oldu; o zaman griyi verin gittsin dedim.bakalım kısmetse haftaya teslim edecekler.bu arada siparişi iskenderun bayiden vermiştim.

Bende iskenderun bayiden siparis etmistim. Beyaz elite mayis 4 te teslim aldim. Darisi basiniza
  • Hyundai bayisine gittim 60bin tl fiyat verdiler aracın full donanım olanına bilmiyorum fazla geldi bize altımızda mercedes vito var i30 almak garip olur diye vazgeçtik.
  • bugün gri elite dizel i30 mu aldım.petrole girer girmez dikkatleri üzerine çekmeye başladı.hatta biri bu hyundai baya aşmıs kendini sastı kaldı..:)isallah nazar değmez.darısı bekleyenlere
  • quote:

bugün gri elite dizel i30 mu aldım.petrole girer girmez dikkatleri üzerine çekmeye başladı.hatta biri bu hyundai baya aşmıs kendini sastı kaldı..:)isallah nazar değmez.darısı bekleyenlere

Aynı şeyleri bende yaşıyorum :)
  • Arabayı 25 nisanda teslim almıştık. 5 mayısta Ankaradan Amasraya doğru haftasonu için kaçalım dedik. Amasraya inip sahilde park yeri ararken cay bahçesinden elemanlar birbirlerine sesleniyordu: "gel lan gel yeni i30'a bak buymuş, ne güzel olmuş laaaan!". İnsan güzel hissediyor valla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grattis -- 23 Mayıs 2012; 13:19:45 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.