Şimdi Ara

Yeni insanlarla tanışmak/sosyalleşmek nasıl olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede çekingen bir tiptim. Üniversiteye geçince bazı sorunlar hallolur çevre yaparım düşüncesindeydim. İyi bir üniversite kazandım. Bir kızla birlikte oldum uzun ilişkim oldu tüm üniversite hayatımı ona harcadım ve arkadaş çevresi yapmadım. Her yere onunla gidip takılıyorduk pandemiye doğru ilişkimiz bitti. Üniversiteyi sıfır çevreyle bitirdim. 3 senedir iş hayatındayım. İşten çıkıp doğru düzgün dertleşeceğim tek bir insan yok. Çocukluk arkadaşım şehir dışında yılda bir gelince görüşüyoruz. Çekingenlik yaşıyorum arkadaş edinme konusunda. 1 ay önce terkedildim ondan dolayı da aşırı derecede boşlukta hissediyorum kendimi

• İşyerinde arkadaş olacak birilerini bulun hocam illaki dertleşmek için çok eski bir arkadaşa ihtiyacınız yok ne de olsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayni sorundan ben de muzdaribim. İs yerinde hele ki özel sektörde sosyallesmek olamayabiliyor. Biraz zor oluyor. Kafa dengi birine denk gelirsen ancak öyle, biraz nasip işi sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İş yerinde arkadaş olunmuyor genellikle, çok nadir dost olabilenler çıkıyor. Hobi edinin, kursa falan gidin oralardan kafa dengi birilerini bulabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • terkedildiğinden dolayı bir boşluk yaşıyor olabilirsin. geçici bir durum, buna inan.

dışarı çıkman, yeni insanlarla tanışman iyi olacaktır tabiki.

iş arkadaşlarınla da iş dışında görüştüğün kişiler olabilirse daha kolay olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.