Bildirim
yeni insülin pompasi kullanicisiyim ss li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tansiyon aletinden başka alet kullanmadım hiç,onuda ayak bileğime takıp bacak bacak üstüne atıp masaj yaptırıyorum. -
Allah yardımcın olsun -
Ne güzel kardesim en azindan bunlari denemedin denemenide istemem zaten @Klavuz Karga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The FORD
Ne güzel kardesim en azindan bunlari denemedin denemenide istemem zaten @Klavuz Karga
tansiyon aletini öneririm iyi masaj yapıyor..bi ara kolanya sürüp boynuma takmaya çalışmıştım yetişmedi uçları.. -
Allah razi olsun kardesim.
İşin zor kardeş allah yardımcın olsun , sende böyle sınanıyorsun öbür tarafta karşılığını alacaksın -
quote:
Orijinalden alıntı: Klavuz Karga
quote:
Orijinalden alıntı: The FORD
tansiyon aletini öneririm iyi masaj yapıyor..bi ara kolanya sürüp boynuma takmaya çalışmıştım yetişmedi uçları..
Eyvallah denerim :D
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdam
İşin zor kardeş allah yardımcın olsun , sende böyle sınanıyorsun öbür tarafta karşılığını alacaksın
Alistim gerci diabetli olmasam tuhafima gelirdi herhalde bilmiyorum Allah büyük
Citi konuyu favorilerine eklemiş
Allah yardımcın olsun kardeş.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X