Arkadaşlar; Amerika'dan Apple Store'dan AT&T izinli bir Iphone4 Aldım. Ancak Jailbreak vs gibi şeyler nedir bilmiyorum. Bugün etrafımdaki herkeste aynı soruyu sorar oldu.
Bu konu acemiler için bi bilgi kaynağı olsun.
İlk kez iphone kullanıyorum. Itunes'i sitesinden girdim kurdum. Update ettim (4.1 oldu sürüm)
Şimdi ne yapmam gerekiyor? Simkart nereye nasıl takılıyor? Sanırım micro simkart var?
Simkartı takınca bu aktivasyon vs vs deniliyor, onu nasıl yapabilirim?
Jailbreak ve unlock nedir? Şimdi hangi programları nasıl indirmeliyim ve kurmalıyım?
mikro sim kartı at&t nin verdiği, telefonun sağ tarafında sim kart çıkartma aparatı yardımıyla çıkarıp yuvaya yerleştiriniz, sonra itunesi açın usb bağlayın pin/puk varsa girin. sonra aktivasyon tamamlanmış olacak 10 ekimde 4.1 için jailbreak ve unlock çıkıyor. forumu takip edin.
hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: EnginTopcuoglu
Arkadaşlar; Amerika'dan Apple Store'dan AT&T izinli bir Iphone4 Aldım. Ancak Jailbreak vs gibi şeyler nedir bilmiyorum. Bugün etrafımdaki herkeste aynı soruyu sorar oldu.
Bu konu acemiler için bi bilgi kaynağı olsun.
İlk kez iphone kullanıyorum. Itunes'i sitesinden girdim kurdum. Update ettim (4.1 oldu sürüm)
Şimdi ne yapmam gerekiyor? Simkart nereye nasıl takılıyor? Sanırım micro simkart var?
Simkartı takınca bu aktivasyon vs vs deniliyor, onu nasıl yapabilirim?
Jailbreak ve unlock nedir? Şimdi hangi programları nasıl indirmeliyim ve kurmalıyım?