Şimdi Ara

yeni işe girdim ihtiyaç kredisi çekeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 1 aydır özel sektörde mühendis olarak çalışıyorum ve maaşım 1500tl.10-11bin tl kadar ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorum.Bir çok bankadan 4-5 yıldır kredi kartım var ve düzenli ödemelerimi yapıyorum.

Peki ben kredi başvurusu yaparken bir sorun çıkarırlar mı veya vermeme ihtimalleri var mıdır?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler

• güncel arkadaşlar
  • mühendis adam böyle konular açarmı ararsın kredi çekeceğin müşteri hizmetlerini sorarsın
  • mühendislikle soru sormanın alakası ne onu anlamadım.herhalde müşteri hizmetlerinden bilgi vermiyorlarki tecrübeli arkadaşlara soruyorum.bankaya gidicek boş vaktimde yok.sırf yazı yazmak için cevap vermeyin.
  • Muhasebecinizden bir tane maaş bordrosu al. Maaşını biraz daha yüksek göstersinler. Bankada mühendisim diye havanı bas istedin parayı 1 Milyon tane imza atarak çekersin.
    Ayrıca az kazanıyorsun, ne mühendisi oldunu söyle de ibretlik olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + Finansbankın sitesine girip T.C. Kimlik Numaranı mesaj olarak verdikleri numaraya gönder, kredi başvurun cebine gelir.
    Reklam gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

Muhasebecinizden bir tane maaş bordrosu al. Maaşını biraz daha yüksek göstersinler. Bankada mühendisim diye havanı bas istedin parayı 1 Milyon tane imza atarak çekersin.
    Ayrıca az kazanıyorsun, ne mühendisi oldunu söyle de ibretlik olsun.

elektrik-elektronik mühendisiyim.piyasa baya kötü.o yüzden bu maaşa razıyız maalesef.1 aylık sigorta yüzünden telefondan sorgulamayada pek güvenemedim.teşekkürler cevabınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşe giriş raporu almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.