yha bi kangal aldımda adını bulamadım yardımcı olursanız :D
Koenigsegg CCR olsun.
benim amcam kangalda oturuyo eskiden bi köpeği vardı bundan 15 sene önce falan şuan efsane gibi okadar zaman geçti hala amcamın o köpeğinin adı geçer çoğu insan bilir adı BALYOZ du
quote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
benim amcam kangalda oturuyo eskiden bi köpeği vardı bundan 15 sene önce falan şuan efsane gibi okadar zaman geçti hala amcamın o köpeğinin adı geçer çoğu insan bilir adı BALYOZ du
KARABAŞ (ERKEK) KINALI (DİŞİ)
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman-Empire
KARABAŞ (ERKEK) KINALI (DİŞİ)
Alıntıları Göster
KARABAŞ (ERKEK) KINALI (DİŞİ) süpersin kanky
quote:
Orijinalden alıntı: calelı_35
KARABAŞ (ERKEK) KINALI (DİŞİ) süpersin kanky
Alıntıları Göster
Graonajkik
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuz.
Graonajkik
Alıntıları Göster
Düldül koy attan bi farkı yok hayvanın mubarek orkların bindikleri ayıydı galiba onlar gibi.
Düldül koy attan bi farkı yok hayvanın mubarek orkların bindikleri ayıydı galiba onlar gibi.
Alıntıları Göster
Ölen köpeğimin ismini koy bence
Fino çok akıllı köpekti...
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Ölen köpeğimin ismini koy bence
Fino çok akıllı köpekti...
Alıntıları Göster
erkek=yaman dişi =boncuk
quote:
Orijinalden alıntı: UborMetenga
erkek=yaman dişi =boncuk
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pokeci14
erkek=yaman dişi =boncuk
abi boncuk nedir yav sanki arkadaş süs köpeğine isim istiyor o koskaca bir Kangal a isim istiyor böyle saygısızlık yapmayın lütfen
yarın öbür gün benim ismimi bile sen koymadın deyip sana itaatsizlik yaparsa naapcan? diceksin ki söylemem nerden bilecek?peki onun yüzüne bakacaksın söylememek çözüm olacak mı sence? ona her baktığında bu acı gerçeği onun yüzüne haykıramamanın verdiği düşsel bir hezeyan taşıyacaksın.. bunu da hesaba kat..sonra neden böyle oldu deme..
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
yarın öbür gün benim ismimi bile sen koymadın deyip sana itaatsizlik yaparsa naapcan? diceksin ki söylemem nerden bilecek?peki onun yüzüne bakacaksın söylememek çözüm olacak mı sence? ona her baktığında bu acı gerçeği onun yüzüne haykıramamanın verdiği düşsel bir hezeyan taşıyacaksın.. bunu da hesaba kat..sonra neden böyle oldu deme..
Erkek olursa KANGAL koy.
Kız olsa yine KANGAL koy.
Eşcinsel olursa da Kangal koyma , vur git köpeği...
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan.
Erkek olursa KANGAL koy.
Kız olsa yine KANGAL koy.
Eşcinsel olursa da Kangal koyma , vur git köpeği...
Alıntıları Göster
Abi ben gay köpek gördüm arkadaşin köyüne gidiyorduk biyerde molada iki erkek köpek birbirine geciriyo lan dedim noluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: :.Batsu.:
Abi ben gay köpek gördüm arkadaşin köyüne gidiyorduk biyerde molada iki erkek köpek birbirine geciriyo lan dedim noluyor.