Bildirim
Yeni kasa A6 ne zaman çıkacak?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Makyajlanmadan yeni kasa çıkmaz diye düşünüyorum stoplarla farları değiştirirler makyajlı diye çıkarırlar bence yaklaşık 1 yıl kadar sonra yeni gelecek diğer kasalarla birlikte. -
Kaç yıldır var bu kasa? Hangi yılda çıkmıştı?quote:
Orijinalden alıntı: Sparkling
Makyajlanmadan yeni kasa çıkmaz diye düşünüyorum stoplarla farları değiştirirler makyajlı diye çıkarırlar bence yaklaşık 1 yıl kadar sonra yeni gelecek diğer kasalarla birlikte. -
2005 yada 2006 olması lazım sanırım.....quote:
Orijinalden alıntı: LaRocquee
Kaç yıldır var bu kasa? Hangi yılda çıkmıştı?
Alıntıları Göster -
2005 de ciktiquote:
Orijinalden alıntı: LİTEON
2005 yada 2006 olması lazım sanırım.....
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 21 Mayıs 2008; 21:24:14 > -
ben 2004 olarak biliyordum, 2005 ya da 2006 uzak geldi banaquote:
Orijinalden alıntı: Surfacefr
2005 de cikti
Alıntıları Göster
emin misiniz 2005 olduğuna?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaRocquee -- 21 Mayıs 2008; 21:26:33 > -
http://www.lacentrale.fr/auto-occasion-annonce-6090309.html bu 2004 UN 10 ayindanquote:
ben 2004 olarak biliyordum, 2005 ya da 2006 uzak geldi bana
emin misiniz 2005 olduğuna?
Alıntıları Göster
http://www.lacentrale.fr/auto-occasion-annonce-6279418.html buda 2005
bi arkadasa aramistik a6 ordan aklimda kalmis
-
hmm,ok, haklısınız, 2005 miş...quote:
http://www.lacentrale.fr/auto-occasion-annonce-6090309.html bu 2004 UN 10 ayindan
http://www.lacentrale.fr/auto-occasion-annonce-6279418.html buda 2005
bi arkadasa aramistik a6 ordan aklimda kalmis
Alıntıları Göster
bu arada siz Fransa'da yaşıyorsunuz sanırım...Fransa'daki araba fiyatları da ucuzmuş
-
evet fransadayim ama almanyada burdan cok cok daha ucuz :)quote:
hmm,ok, haklısınız, 2005 miş...
bu arada siz Fransa'da yaşıyorsunuz sanırım...Fransa'daki araba fiyatları da ucuzmuş
Alıntıları Göster -
ben yeni aldım ocak 15 inde 2008 model çok güzel performansı var (2.0 TDI) yenisine gerek yok bu yeter de artar bilequote:
evet fransadayim ama almanyada burdan cok cok daha ucuz :)
Alıntıları Göster -
su an icin oyle dusunuyorsunuz dusununki obur ay yeni modelicikti hemde sizin aldiginiz fiyata yine bunlari yazarmiydiniz ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9D9369ED2
ben yeni aldım ocak 15 inde 2008 model çok güzel performansı var (2.0 TDI) yenisine gerek yok bu yeter de artar bile
Alıntıları Göster -
A6 bence kasa değiştirmeli 2.0tdi ile aynı paraya 520d var daha güzel;)quote:
su an icin oyle dusunuyorsunuz dusununki obur ay yeni modelicikti hemde sizin aldiginiz fiyata yine bunlari yazarmiydiniz ?
Alıntıları Göster -
quote:
su an icin oyle dusunuyorsunuz dusununki obur ay yeni modelicikti hemde sizin aldiginiz fiyata yine bunlari yazarmiydiniz ?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: bekir27
audi nin kalitesini küçük görmemek lazım araba bir kez alınır ben renault yada hyundai almadımki audi aldım çok ta memnunum yenisi çıkınca onuda alırım.
-
Benim aklımdada şu aralar a4-a6 fırtınası yok değil.Hatda bi tane a6 buldum ama rezerve edilmiş noterden onaylanmamış satışı.Peşin alırsanız hemen verelim diyolar.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9D9369ED2quote:
audi nin kalitesini küçük görmemek lazım araba bir kez alınır ben renault yada hyundai almadımki audi aldım çok ta memnunum yenisi çıkınca onuda alırım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9D9369ED2quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mbbatu
quote:
yani benim dedigime geldiniz yenisi ciksa onuda alirsiniz demekki yenisi ciktigi zaman eskisi tatmin etmiyor bu hangi marka olursa olsun deyil audi ferari bile alsaniz bu deyismez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 15 Haziran 2008; 19:17:02 >
-
Değerli Audi Dostlarım,quote:
Orijinalden alıntı: Surfacefrquote:
Orjinalden alıntı: mbbatu
quote:
yani benim dedigime geldiniz yenisi ciksa onuda alirsiniz demekki yenisi ciktigi zaman eskisi tatmin etmiyor bu hangi marka olursa olsun deyil audi ferari bile alsaniz bu deyismez
Alıntıları Göster
Mevcut hali ile Audi A6 makyajlı kasası ile Eylül/2008'de Türkiye'de olacak. Makyajda ön farlara LED, Stoplara ise farklı bir tasarım gelecek.
Yeni şasi A6'lar ise Ağustos 2009'dan sonra yurda girecek.
Bilginize...
-
bekir27 normal koşullarda doğru bi yaklaşımama örnek olarak ferrari iyi olmamış. çünkü ferrarinin klasikleri vardır. amaç ruhdur, karakterdir. onu alıp bi alman arabası gibi sadece kullanmazsınız, zevk bambaşkadır. son modeli dahi sizde olsa her zaman gözünüz eski modellerdede kalır...quote:
Orijinalden alıntı: gorkemsoner
Değerli Audi Dostlarım,
Mevcut hali ile Audi A6 makyajlı kasası ile Eylül/2008'de Türkiye'de olacak. Makyajda ön farlara LED, Stoplara ise farklı bir tasarım gelecek.
Yeni şasi A6'lar ise Ağustos 2009'dan sonra yurda girecek.
Bilginize...
Alıntıları Göster
-
Merak edenlere yeni c7'nin resimlerini yayınladım. Yeni A4 makiyajından...quote:
Orijinalden alıntı: spinalsurgeon
bekir27 normal koşullarda doğru bi yaklaşımama örnek olarak ferrari iyi olmamış. çünkü ferrarinin klasikleri vardır. amaç ruhdur, karakterdir. onu alıp bi alman arabası gibi sadece kullanmazsınız, zevk bambaşkadır. son modeli dahi sizde olsa her zaman gözünüz eski modellerdede kalır...
Alıntıları Göster
-
c7 nedir ya benim bildiğim "c" ler citroenlerde var bu a7 falan olmasınquote:
Orijinalden alıntı: lsblack
Merak edenlere yeni c7'nin resimlerini yayınladım. Yeni A4 makiyajından...
Alıntıları Göster
-
C7 üretim kod adı dır, örnek olarak şu andaki a6 kasa c6 dır. A4'lerde ise B serisiyle başlar, şu andaki yeni a4 nurası b8'dir (fabirakda 8E'dir). Yeni modeller çift sayılarla makiyajlı kasalar ise tek numaralarla isimlendirilir. Tüm markalarda kod vardır.quote:
Orijinalden alıntı: to_se
c7 nedir ya benim bildiğim "c" ler citroenlerde var bu a7 falan olmasın
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sunroof kapanırken geri açılıyor
- audi service due ne demek
- audi a4 kasa değişim yılları
- audi a3 1.0 tfsi yorum
- audi a6 2.0 tfsi quattro yorum
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- yeni audi a6
- audi bisiklet
- q4 e tron menzil
- yeni audi a3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X