Şimdi Ara

yeni kasa fiestalar sorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internete baktığımızda satılık çok fazla yeni kasa fiesta var acaba memnun kalmadılar mı?
    Çevremde yeni fiestası olan olmadığından bilemiyorum sizce durum nedir?

• Sahibinden'deki ilanların hepsi araçtan memnun kalmayanların mı?
  • 14 aydır eşim otomatik titanium x modelini kullanıyor. Aküsü dışında bir problem yaşamadık. 14 aylık aracın şuanda üzerinde 4. aküsü var..

Servis ısrarla araçta elektrik problemi olmadığını iddia ediyor.Aküsü her bittiğinde yenisiyle değişiyor
  • sahibinden de bu aracın çok olması gayet normal çünkü araç çıktığında beri sınıfında en çok satan araçlar listesinde ya 1. ya da 2. oluyo, bende hem yenisi hem de eskisi var şimdiye kadar ikisinden de sorun yaşamadım...
  • Bir ara boya dökülmesi sorunu var diye duymuştum ama sonra bir daha hiç duymadım. Bir arkadaş alacaktı işin tuhaf tarafı o da aynı şeyi bana sorunca iyice şüpeheye düştüm. Acaba şehir efsanesi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: druc

14 aydır eşim otomatik titanium x modelini kullanıyor. Aküsü dışında bir problem yaşamadık. 14 aylık aracın şuanda üzerinde 4. aküsü var..

Servis ısrarla araçta elektrik problemi olmadığını iddia ediyor.Aküsü her bittiğinde yenisiyle değişiyor

2006 Ocak çıkışlı aracımın aküsü 2011 Ocak'ta değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: druc

14 aydır eşim otomatik titanium x modelini kullanıyor. Aküsü dışında bir problem yaşamadık. 14 aylık aracın şuanda üzerinde 4. aküsü var..

2006 Ocak çıkışlı aracımın aküsü 2011 Ocak'ta değişti.

Maşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Bir ara boya dökülmesi sorunu var diye duymuştum ama sonra bir daha hiç duymadım. Bir arkadaş alacaktı işin tuhaf tarafı o da aynı şeyi bana sorunca iyice şüpeheye düştüm. Acaba şehir efsanesi mi ?

hayır değil ilk partilerde sorun yaşayanlar oldu bayada duyuldu..Netten araştırırsanız bulursunuz şikayet var'da da var benzeri şikayetler.Ancak 2009 sonrası üretimlerde o sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Bir ara boya dökülmesi sorunu var diye duymuştum ama sonra bir daha hiç duymadım. Bir arkadaş alacaktı işin tuhaf tarafı o da aynı şeyi bana sorunca iyice şüpeheye düştüm. Acaba şehir efsanesi mi ?

hayır değil ilk partilerde sorun yaşayanlar oldu bayada duyuldu..Netten araştırırsanız bulursunuz şikayet var'da da var benzeri şikayetler.Ancak 2009 sonrası üretimlerde o sorun çözüldü

hatta forumda bir arkadasimiz dava acmisti diye hatirliyorum fotograflari vardi arka camurluk boyasi dökülüyordu..

• Evet sorunlu olanlar çokça mevcut ve Otosan yetkililer hiçbir şey yapmıyorlar, bundan sonra Ford almak için 2 kat fazla düşüneceğim.
    Bakınız:http://resim.donanimhaber.com/m_48417397/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48574032
  • bu durumu genellemek için iyi bir sebep degil
  • 2009-2010 serilerinde boya sorunu vardı. onu kalın şeffar bir bant ile çözdüler. bant sadece araç battığı zaman belli oluyor.
    sol kelebek camında tıkırtı oluyor fakat serviste hemen hallediliyor
    içerdeki dikiz aynasında ses geliyor o da serviste hemen hallediliyor
    bazen hoparlorler kendinden geçebiliyor, yani garip sesler geliyor onuda serviste hallediyorlar.
    bunların hepsi ücretsiz yapılıyor.

bir kaç kişide içeriye su alma olayı vardı ama oda 1-2 kişide oldu ki onlarada para iadesi yapıldı.
    başka bir sorun yok araçta. çok tutulduğu için bu kadar 2. el ilanı vardır. birde 2008 de çıktı yani araç.

genel anlamda sorunsuz bir araç yukarıda saydıklarım dışında.
  • Uzun süre Ford Fiesta almayı düşündüm ama kapı marşbiyel bölgesi & tampon boya dökülmesi ve iç malzeme kalitesiz olması nedeniyle Polo 6R aldım geçen sene.Facebook'ta diğer ülkelerde de aynı problemleri yaşayan insanların yazılarını gördükten sonra vazgeçtim.Ayrıca ilk partilerde araç üzerindeki aliminyum jantların da yamulması şikayeti vardı, bu yüzden sonraki partilerde aliminyum jantlarda değişikliğe gidip şu andaki jantları kullanmaya başladılar.Ama her araçta aynı sorunlar var demek de yanlış olur,şans olayı biraz da, riske girip girmemek sizin elinizde.Ayrıca DH Ford Fiesta sayfasında da bir sürü fikir bulabilirsiniz aracı alıp kullananlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 3 Mayıs 2011; 14:35:15 >
  • Doğrudur jant yamulma olayıda vardı..onunda sebebini ince yanak lastik ve bozuk yollara bağladılar..hatta bu hatadan yeni focusla döndüler jantlar 16 ama 14 gibi kalın yanaklı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Sahibinden'deki ilanların hepsi araçtan memnun kalmayanların mı?

Nasıl ki insignia nın 115 lik motorları satılıldıktan sonra dakkasında nete düştüyse bunlarda böyle olamaz mı?
    olur demiyorum ama inanılmaz fazla bi bak istersen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.