Şimdi Ara

YENİ KASA i20 HK..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni i20 için ayrı bir başlık açmak istedim zira gerçektende çok özel bir otomobil olmuş yani ayrı bir başlığı hak ediyor...yeni i20 sahiplerinin yorumlarını ve sürüş deneyimlerini almak isterim, ben Cunda adasında tanıtım için kullanılan araçlardan 1.2 resif mavi Elit Blue cam tavan olanını aldım kapalı garajıma koydum şimdilik diğer arabamı kullanıyorum havalar düzelene kadar çıkarmaya niyetim de yok ...araç 1300 km'de tabi 2. el fiyatına almış oldum, ilk yakıt deneyimim şöle.....

60 km sabit hız 4.2 L
    90 km sabit hız 5.9 L
    110 km sabit hız 6.4 L

https://store.donanimhaber.com/4b/b2/e0/4bb2e05070c4b24903aa3987f32a631a.jpg
     YENİ KASA i20 HK..

• Hayırlı olsun Coşkun abim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Hayırlı olsun Coşkun abim

teşekkürler abisi :)
  • Üstadım dönüşün hızlı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuye

Üstadım dönüşün hızlı olmuş

teşekkürler üstadım hızlı bi dalış yapayım dedim :)
  • Bu renge bayılıyorum bulsam alacaktım ama tek gümüş gri kalmıştı onu aldım. Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanmak nasip olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coşkun Uçar kullanıcısına yanıt
    Sağlığınız sıhhatiniz iyidir, bir sorun yoktur umarım. Merak ettim doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clive

Bu renge bayılıyorum bulsam alacaktım ama tek gümüş gri kalmıştı onu aldım. Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Hocam teşekkür ederim sizede kazasız belasız kullanmanızı dilerim...banada denk geldi hatta benden önce biri kaşmir kahve almış ertesi gün karar değiştirmiş bunu almak istemiş ama o arada ben almıştım arabayı :D
  • quote:

teşekkür ederim hocam şimdilik bi sıkıntı yok günde 12 ilaç almaya devam :)...sizdede bir sıkıntı yoktur inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

quote:

teşekkür ederim hocam şimdilik bi sıkıntı yok günde 12 ilaç almaya devam :)...sizdede bir sıkıntı yoktur inşallah...

Coşkun Bey iyi akşamlar. İlk önce profilinize baktım. Benden 10 yaş büyük olduğunuzu gördüm. Sayfaların başından beri tarzınızdan ve size karşı diğer arkadaşların hitaplarından da hundai konusunda tecrübeli olduğunuz kanaatine vardım:). Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim . Sizden bir ricada bulunmak istiyorum. Aracımı değiştirmek niyetindeyim. Yeni i20 ler dikkatimi çekti. Ekonomik olarak da fazla yük altına girmek istemediğim için 1,25 jump veya style modelleri ile ilgileniyorum. Önceki senelerde markaya karşı pek ılımlı bir yaklaşım yoktu bizim memlekette ama sonradan sanırım daha iyi teknoloji ve kaliteye yönelindiği için midir bilmem biraz değişti sanki bu yoldaki fikirler. Sizin fikriniz nedir bahsettiğim araç hakkında. Hundainin ve i20 nin kronik sıkıntıları var mıdır.. Aksesuar farkı olsa da yani aracınızın da(hayırlı olsun bu arada .Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin) teknoloji olarak bahsettiğim modeller ayarında olduğunu sanıyorum. Bana yardımcı olur da deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Yol tutuşu nasıldır, ses izolasyonu hakkında fikirleriniz, genel dayanıklılık, servis kalite ve fiyat hakkında fikirleriniz vs. Kısacası i20 yi tavsiye eder misiniz. Alternatif olarak kia rio 1,25 var aklımda. Gerçi birbirine çok yakın arabalar menşei itibarıyle de.İlginize şimdiden teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: murrix

Sizin fikriniz nedir bahsettiğim araç hakkında. Hundainin ve i20 nin kronik sıkıntıları var mıdır..

Öncelikle nezaketiniz ve mesajınıza geç cevap verdiğim için özür dilerim buraya çok fazla giremiyorum face de Hyundai sayfalarımda 5000 cıvarımda üye var zamanımı daha çok onlara ayırıyorum i20 konusuna gelince bu benim 2. i20'mim daha önce eski kasa 1.4 otm vardı, gelelim yeni kasaya i20 sayfamda 1500 cıvarında üye var bu güne kadar "kronik" bir şikayet paylaşılmadı alanlar genelde çok memnun motorlarda bir değişiklik yok ilk çıktığından beri aynı motorlar kullanılıyor ancak otm şanzımanlar 4 ileri olduğu için biraz yakıtından şikayet ediliyor onun haricinde bi sıkıntı yok, bu arada Türkiye de üretilen motorlar 1.2, bahsettiğiniz 1.25 ler Hindistan üretimidir sonuç olarak BU PARAYA bundan iyisi yok diyebilirim, donanım olarak da en az Style öneririm eğer bütçeniz müsaitse tabi'ki Elit....saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 27 Şubat 2015; 11:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

quote:

Sizin fikriniz nedir bahsettiğim araç hakkında. Hundainin ve i20 nin kronik sıkıntıları var mıdır..

Öncelikle nezaketiniz ve mesajınıza geç cevap verdiğim için özür dilerim buraya çok fazla giremiyorum face de Hyundai sayfalarımda 5000 cıvarımda üye var zamanımı daha çok onlara ayırıyorum i20 konusuna gelince bu benim 2. i20'mim daha önce eski kasa 1.4 otm vardı, gelelim yeni kasaya i20 sayfamda 1500 cıvarında üye var bu güne kadar "kronik" bir şikayet paylaşılmadı alanlar genelde çok memnun motorlarda bir değişiklik yok ilk çıktığından beri aynı motorlar kullanılıyor ancak otm şanzımanlar 4 ileri olduğu için biraz yakıtından şikayet ediliyor onun haricinde bi sıkıntı yok, bu arada Türkiye de üretilen motorlar 1.2, bahsettiğiniz 1.25 ler Hindistan üretimidir sonuç olarak BU PARAYA bundan iyisi yok diyebilirim, donanım olarak da en az Style öneririm eğer bütçeniz müsaitse tabi'ki Elit....saygılar

İlgilendiğiniz için ben teşekkür ederim. Dediğim gibi henüz karar veremedim. i20 mi rio mu diye.İlk işim face de sayfanızı aramak olacak. İyi günler dilerim

• quote:

İlgilendiğiniz için ben teşekkür ederim. Dediğim gibi henüz karar veremedim. i20 mi rio mu diye.İlk işim face de sayfanızı aramak olacak. İyi günler dilerim

Rica ederim burdanda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sıkıntı yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.