Şimdi Ara

Yeni kasa leon yada golf Türkiye fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni gelen kasaların en baz modelin fiyatı sizce ne olur? Diğer ülkelerde fiyatlar az çok belli olmuş. Hesap kitap yapan oldumu?
    Şuan ki kasa leon, sıfır baz modeli 158bin tl. Benim aracım 3 yaşında ve 25bin kmde 140bin tl veriyorlar. Yeni gelen kasalar lansman fiyatıyla 160-170bin tl gibi rakamlardan başlarsa farkı verip yeni kasa ve sıfır arabaya geçmek mantıklı duruyor.
    Fiyatlar 160-170tl bandından başlayacak olabilir mi? Yoksa fark daha fazla olabilir mi, riske değer mi?

• Sanmıyorum Leon pahalı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman geleceği önemli, hala net değil sanırım. Ama 180'den aşağı olmaz en boş Manuel. Otomatik biraz dolusu 240 250 olur

• Uygun fiyatla geleceğini hiç sanmıyorum. 1.0 TSI + manuelleri 190 bin liralardan başlar.
  • Az önce başka bir başlıkta okudum. Golflerin gelişi 2021 marta kalmış. Doğrumu bilmiyorum ama doğruysa o tarihe kadar euro yu tahmin edin. Ötv matrah düzenlemesi yapılmazsa 220 altı hayal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 17 Haziran 2020; 13:22:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin euro fiyatı var sanırım leonun. Gerisini siz hesaplayın:) başlangıç fiyatını bilmiyorum ama alınabilir donanımı 30 bin euroydu sanırım.

Edit: 1.0 baz 22.300 euro imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 17 Haziran 2020; 13:24:55 >
  • 158 den yeni kasa farkının 160-170 gibi olması komik olmuş. Adamlar tampondaki sis farının tipini değişitirip makyajşadık diye 10 bin fiyat farkı koyuyorlar. Yeni kasa değiştirip eski leona göre daha fazla teknolojik zımbırtı eklenmiş bir araç yeni leon. 185 ı taş diyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hirikus

Az önce başka bir başlıkta okudum. Golflerin gelişi 2021 marta kalmış. Doğrumu bilmiyorum ama doğruysa o tarihe kadar euro yu tahmin edin. Ötv matrah düzenlemesi yapılmazsa 220 altı hayal
    Seat bayisi ile görüştüğümde bu yıl eylül ayında yeni kasalar gelecek demişlerdi. Golfu çok ertelemişler. O zaman leonda aynı şekil ertelenebilir.
  • Yeni ibizayı da böyle beklemişti millet, işin sonunu hatırlayan var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: road35

30 bin euro fiyatı var sanırım leonun. Gerisini siz hesaplayın:) başlangıç fiyatını bilmiyorum ama alınabilir donanımı 30 bin euroydu sanırım.

Edit: 1.0 baz 22.300 euro imiş.
    23,300 euro ise ötv kdv oranlarını baktığınız ülke ile aynı kabul edersek 171 bin tl yapıyor.
  • Yeni kasa leon yada golf Türkiye fiyatı
    İnternetten araştırmamda 2017 de yer alan bir haberde buldum bu resmi. Ötv oranımız kıyas yaptığımız ülkelere göre çok yüksekmiş. Yeni kasa leon eylülde gelecek olsa bile , en baz modeli 190 bin tl den aşşağısı hayal sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.