Şimdi Ara

*******Yeni Klasör 2 silinmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayardan hem donanım hem de software olarak anladığımı sanırdım. Ama bu sorunun çözümünü bulamadım.

Masaüstünde açtığım "Yeni Klasör 2" bilgisayar tarafından tanınmıyor.
    Dolayısıyla ne ismi değişiyor ne de silebiliyorum.
    Ama Yeni Klasör 2 olarak kaldığında istediğim gibi kullanamıyorum.
    Bilgisayarı Güvenli Kip'ten başlatınca bu klasörü kaldırabiliyorum ama neden normal çalışma esnasında olmuyor ???

Gerçi daha önce birilerinin başına geldiğini, hatta duyduğunu bile sanmıyorum ama bilen varsa beni aydınlatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diverkan -- 13 Aralık 2006; 21:30:59 >

• çünkü normal modda system altında çalışan bişi onu etkiliyor,iyi incele sistemini arkasını bırakma derim ben..
  • Dostum cevabın için sağol.
    Ama bu olay sistemde bir dosyanın onu kullanmasından veya etkilemesinden kaynaklanmıyor. Çünkü, mesela "yeni klasör 2"yi açtım ve hiçbir programı açmadan bunu silmek istedim, silemiyorum!
    Çünkü windows bunu tanımıyor.
    Böyle bir dosya yok diye uyarı veriyor.
  • Bu arada,
    Bahsettiğim olay "Yeni Klasör" veya "Yeni Klasör 3", "Yeni Klasör 4", vs.... için olmuyor.
  • Enteresan bir olay
  • Evet dostum,
    Gerçekten de çok enteresan bir olay.
    Gerçi en fazla 1-2 ay içinde formatı basarım yine ama bunu çözemezsem yazık bana.
    Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir babayiğit var mı????
  • aynı olay bndede var siliyom pc yi açnca ynden gelio ama bi klasör için format atmaya deymez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BUG dur o kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: diverkan

Dostum cevabın için sağol.
    Ama bu olay sistemde bir dosyanın onu kullanmasından veya etkilemesinden kaynaklanmıyor. Çünkü, mesela "yeni klasör 2"yi açtım ve hiçbir programı açmadan bunu silmek istedim, silemiyorum!
    Çünkü windows bunu tanımıyor.
    Böyle bir dosya yok diye uyarı veriyor.

Unlocker'ı bir yükle sonra dosyaya sağ tıkla Unlocker de hangi Porgramın kullandığını anlarsın fakat Böyle bir dosya yok'u anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.