Şimdi Ara

Yeni Linea Urbanmı? Peugeot 301-Celysee mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
20.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hiçbiri desem. Üçü de az gelişmiş ülkelerde satılsın ucuz olsun diye yapılmış birbirinden kalitesiz ve güvensiz araçlar. Celysee fransada satılmıyor. Adamlar kendileri binmiyor bize kitliyorlar. Linea da öyle dünya üzerinde en ufak güvenlik testi yok. Gerçek sağlam ve güvenli tercihler yapmanızı öneriyorum. Amerikalının, Avrupalının bindiği araca binin onların çer çöp diye ürettiklerine değil.

Bilinçli ve gerçekçi yorum için kutlarım sizi..

Bu tür araçlar resmen "iteleme" araçlardır arkadaşım, güvenlik testleri yapılmamış, ucuz pazarda yer etsin diye satılan ve artık malzemelerin kullanılarak stok azaltımı yapılan araçlardır.

Dizel ve 0 km istiyorsanız Aveo Sedan 1.3 öneriyorum. Ama sıfır km şartınız yoksa ikinci ele yönelin. Gayet temiz kullanılmış dizeller bulabilirsiniz o paraya..

aveo çok gelişmiş bir araç değil mi ? üstün opel teknolojisi ile daewoo birleşimi gm mühendisleri ürünü muhteşem aveo

Evet arkadaşım, Aveo belirtilen üç araca da bahsi geçen konularda kök söktürür. Birincisi, Aveo küresel bir modeldir. Yani pazar olan tüm ülkelerde satılır (Sonic model adıyla). ( Amerika, Kanada, Meksika, Şili, Japonya, Israil, Ortadoğu, Güney Afrika ve Asya)

EuroNCAP testlerinde rekor puanlara imza atmıştır, sınıfının (belki Clio aşmışsa olabilir) en güvenli modelidir. Baz donanımında bile 8 hava yastığı,
    ABS, EBD, ESC, Fren Destek Sistemi bulundurur; yani insanımızın neredeyse taptığı VW'nin Polo'su gibi boş araç değildir. Zaten ülkemizdeki Polo'ların baz modelleri euroNCAP'e girerse beş yıldızı da zor alır (donanım eksikliğinden dolayı). Aldığı puanlar:

Yetişkin Koruması: 34 95% (Rekor)
    Çocuk koruması: 43 87% (Rekor)
    Yaya: 19 54%
    Güvenlik Asistanları: 7 93%

Kendini ispatlamış 1.3 Multijet motora sahiptir. 6 ileri manuel şanzımanla ortalama 4.1 lt yakıtı vardır. Kullandığı Gamma II platformu;

2010- Chevrolet Spark
    2011- Chevrolet Aveo/Sonic
    2011- Chevrolet Cobalt
    2012- Opel/Vauxhall Mokka,[4] Buick Encore
    2012- Chevrolet Spin
    2013- Chevrolet/Holden Trax
    2013- Opel Adam[5]
    2013- Chevrolet Onix

Araçları tarafından kullanılmaktadır/kullanılacaktır. Yani eski olmak bir yana, yeni araçlara temel olmuş bir platforma sahiptir. Yol tutuşu gayet iyidir, tarafımdan da bizzat test edilmiştir. Bu kadar önemli ve hayati özelliğe rağmen, dizel full'ünü 40.000 TL'ye alabilirsiniz.

Yukarda belirttiğim tüm özelliklere sahip bir aracı 40.000 TL'ye alamazsınız, alabileceklerinizse bu nitelikleri karşılamaz.

Daewoo birleşimi saçmalığını da bırakın artık, Honda da, BMW de Çin'de üretime başladı. Bu Honda'yı ya da BMW'yi kötü yapmaz. Daewoo sayfası, yeni Chevrolet modelleriyle tamamen tarihe karıştı denebilir. Size kalırsa Çinli diye Volvo'yu, Hintli diye Jaguar'ı almazsınız.. Aşın artık.

aveo vw nin boş aracından iyi yani hım... 1.3 multijet motoru daewoo üretiyo herhalde :) allah yardımcın olsun kardeş.euro ncap a girmeyen bunu kabul etmeyen yüzlerce marka model var.biraz araştır bak bulursun.

Evet, Aveo VW'nin boş halinden daha GÜVENLİ. Ayrıca Polo'nun teste giren aracının donanımıyla bizdekileri karşılaştır öyle gel.. Malzeme kalitesi bakımından tartışlabilir, bir senedir en yakın arkadaşımın kullandığı, beraber uzun yola sık çıktığımız ve benim de haftada en az bir kez kullandığım Aveo 1.4 LT'yi alalı bir sene oldu, hala sağından solundan bir tıkırtı vb yok, gayet güzel. Bazıları Helga göğsü arasa da, ben fiyat/performans ararım. Bu da şu an en çok Chevrolet tarafından sunuluyor.

1,3 multijet motoru kimin ürettiğine dair bir yazı yazmış mıyım, tekrar oku. Kaldı ki o motor da kendi sınıfının en iyi motorlarındandır, GM ve Fiat yapımıdır.

Allah senin de yardımcın olsun, algı kanallarını açarak, objektif ve bilimsel verilerle gel bana. Yazıklarımın hiçbirine doğru düzgün cevap verememen zaten bene bazı şeyleri ispatlıyor.

EuroNCAP'e girmeyen otomobiller, güvenli olsalar bile bunu ispatlayamamış araçlardır. Bu araçlar da -bence- alınmaz. Siz canınızı sokakta bulduysanız bilmiyorum ama ben ve ailem bulmadık.

@parker48,

Platform kardeşliğinden kastım, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlara bu aracın Daewoo olmadığını ispatlamak içindi. Aynı platformda olan iki araç, ayrı ayrı teste girmeden bunu yorumlamak mümkün olmaz. Çünkü platform aynı olsa da, kullanılan malzeme ve güvenlik ekipmanının farklılığı, farklı sonuçlar getirebilir. Yani, Punto'nun beş yıldızlı olması Linea'yı beş yıldızlı yapmaz.

Kaldı ki yanlış hatırlamıyorsam Punto 2006 gibi teste girmiş ve beş yıldız almıştı. EuroNCAP ise, kıstaslarını 2009 yılında daha da ağırlaştırdı. Yani şu haliyle beş yıldız alması tartışılabilir, ama yine de Punto'nun referansı güçlü. En azından teste girmiş. Linea euroNCAP binasının yanından bile geçmemiş..

@kkvan;

Polemik amaçlı bir yorum ama yine de cevap vereyim:

Artık malzemeden kastım atık malzeme değil. Farklı modellerle ortak kullanılan, ama üretimi bitmiş diğer araçlara ait bir çok parçayı barındıran otomobiller için kullandım bu tabiri. Varsayımlarla hareket etmek son derece yersiz, Linea ne zaman euroNCAP'e girer, benim gözümde o zaman güvenli otomobil olur. 301'in direksiyonu tanıdık geliyor mu?

Bu tür araçlarda maliyeti kısmak adına yeni kalıplar oluşturularak yeni standartlara uyumlu hale getirilme şartı aranmaz, çünkü bunların tamamı ARGE bütçesi gerektirir. Bu bütçeden kısmak içinse, mevcut kalıplar ve teknolojiler tekrar kullanılır. Umarım anlatabilmişimdir.

seni ciddiye alarak vallahi billahi cevap vermiyorum makarasına yapıyorum.Sen baştan desene aveom var o yüzden öneriyorum diye.Git sat bakalım satabilicen mi.Pazarda yüzüne bakıcaklarmı
    ben sana bişey söyliyim mi aramızda kalsın chevrolet kadar iteleme bir marka yok dünyada :) bu arada söylemeyi unuttum copy paste yapıpta bişey biliyomuş havalarına girme.Google a aveo euroncap yaz hepsi çıkıyo.Burda otomobil bilgeliği tavırlarına girme

Biraz ciddi olsan iyi edersin, konu dışında değiliz.

Benim Aveo'm yok, sanırım bir algı sorunu yaşıyorsun. Aracım 2004 Focus 1 faz II. Aveo'yu denediğim, test ettiğim için ve bilgi edindiğim için biliyorum. Linea aynı gereksinimleri karşılasaydı onu da önerirdim. Profilime bak bakalım araç önerilerim nelermiş..

Bu arada bilgi olsun diye söylüyorum; 2011 model Aveo LT 1.4 toplam 29.000 TL'ye malolmuştu. Mersin Opel bayisi, anında 25.000 TL ödeyeceğini, aracı bekletmemiz durumunda 27.000 TL'ye satabileceğimizi belirtti Kaldı ki varsın 24.000'e satayım. Bindiğime ve güvenli yaptığım yolculuğa sayarım..

gerçekten bişey bilsen oturur senle ciddi tartışırımda wikipedia gençliği olarak copy paste yapıyorsun.Okuduğun web sayfasından araç tavsiye ediyorsun.Senin gibi birinin araba tavsiye etmesi için 40 fırın daha ekmek yemesi lazım.Algılarını aç kardeşim herşey ncap değildir.aveo da vw nin tırnağı olamaz.son olarak mersin opel bayisi seni kandırmış :d

Valla! ikili cevabı dikkatle okudum...

Arkadaş en azından ortaya bir şeyler koyup okunacak ve görülecek bir durum yaratmış...
    Ordan! yada buradan! fark etmez. Önemli olan yanlışsız bilgi sunmak...Yanlış olan bir tarafı da yok zaten....

Aradan cımbızla çekersem ben de katılmadığım, bana uymayan bir iki cümle bulabilirim. Ama genel olarak doğru ve katılıyorum.

Varsa sizin de okumaya değer gerçekçi/örnekli/ resimli anlatımınız o zaman zevkle okuruz.
    Ama! baskın çıkma çabası ile konuyu başka yere çekme durumunuz gözden kaçmıyor. Belirteyim..

Evet! başka markaların en dolu versiyonu, en boş polo dan daha iyi ve daha güvenlidir.
    Aradaki farkın anlaşılması için tekrar yazayım: EN DOLU - BOŞ

Sizde en azından arkadaş gibi çalışıp gelirseniz, daha düzeyli ve gerçek bilgi içeren içi dolu bir yorum okuyup bilgilenmekten zevk alırız...

*Okuduklarıma dayanarak söylemem gerekirse: 40 fırın ekmek yeme konusu, tamamen tartışılır.

Konuya gelirsek, Türkiye şartları, 2.el kaybı, mtv avantajı vs. olarak düşündüğümde Linea daha ağır basıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Hiçbiri desem. Üçü de az gelişmiş ülkelerde satılsın ucuz olsun diye yapılmış birbirinden kalitesiz ve güvensiz araçlar. Celysee fransada satılmıyor. Adamlar kendileri binmiyor bize kitliyorlar. Linea da öyle dünya üzerinde en ufak güvenlik testi yok. Gerçek sağlam ve güvenli tercihler yapmanızı öneriyorum. Amerikalının, Avrupalının bindiği araca binin onların çer çöp diye ürettiklerine değil.

Sen ne saçmalıyorsun çerçöp bilmem ne?

301 in ne olduğu belli değil de

linea , grande puntonun sedanı değil mi?

grande punto 5 yıldız almadı mı.? her aracın her tipinin teste girmesi mi gerekiyor?

golf variant var sw. teste mi girmiş?

Öncelikle üslubunuz çok yanlış. Lütfen saygınızı koruyun. Ben araçları eleştiriyorum. Alanları değil. Geçekler malesef bu şekilde. Şimdi grande punto 2005 yılında teste girmiş bir araç. O zmaandan bu zamana test kriterleri 2 defa ağırlaştırıldı. Diğer husus bir metal çubuğu daha uzun üretirseniz daha kolay bükersiniz. Dolayısıyla aynı kalitede üretilse, aynı alaşımda malzeme kullanılsa dahi özellikle yandan darbelerde dayanım düşecektir. Kaldıki siz nasıl iki aracın aynı kalitede ve sağlamlıkta olduğunu iddia edebilirsiniz? Mesela aynı platformda olmaları ise nissan juke ile dacia logan da aynı platformda üretilirler. Ancak ne melzeme, ne mühendislik, ne sağlamlık ne de güvenlik oalrak en ufak alaka yoktur. Ortada herhangi bir bilisel test yokken varsayımlar sadece tahmindir.

Malesef bu araç belli pazarlara özel üretilmiş ve öncelikli amacı ekonomik ve ucuz olmak olan bir araç. Güvenli olduğu iddiası yok. Tıpkı celysee ve 301 gibi. Clio 3 ile symbol arasında ne kadar fark var bilirsiniz. Symbol hala teste sokulmuyor. Yani test olamdan 9 seneye basacak bir platform ve teknolojiyi mi savunuyorsunuz? Dacia hala aynı şekilde üretim yapar ve şasiyi güçlendirme ihtiyacı duymuyorlar. Hedef kitesinin öncelikli talebi o değil.

Fransız markası kendi halıkına bu aracı satmıyor ve bindirmiyor neden acaba? Euroncap testine de sokacaklarını sanmıyorum. Zira avrupada iddiası olmayan bir araç neden teste girsin? Ha küresel pazarda tüm ülklerde satılması için tasarlanmış ve üretilmiş araçlar da var. Bunlar tabiki mecburen güvenlik testlerine katılıyorlar. Rapid, toledo, accent blue, yeni aveo, rio sedan vs. aklıma ilk gelen Bsınıfı sedanlar. Bunlarla linea, symbol, fluence, 301, celysee gibi araçları bir tutamayız. Bahsettiğiniz raç biri grande punto biri linea. Yani firma zaten farklı model oalrak lanse ediyor ama siz aynı görmekte ısrar ediyorsunuz. Grande punto sedan deseydi bir nebze derdik. Kaldıki lineanın kendisi kaç senelik araç. Araçlar 3-5 yılda ne kadar gelişim gösteriyorlar malumunuz. Bir adam ürettiği araca binmiyorsa bir bildiği vardır. Tavsiye etmiyorum ve yorumum budur. Katılmayabilirsiniz elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: fibumi

quote:

Bunlara rakip olacak benzer bir araç söyleyebilirmisiniz ? yoksa Trabzon61 dediği gibi temiz 2. elmi olmalı ?

Bİraz araştırma yapmam gerekiyor. Şuan tabiki en bildiğim araç yeni aveo dizel LTZ. Diğer alternatifler için biraz araştırma yapmam lazım akşam. Tercihleriniz ve kullanım amacınız nedir. Ne kadar ve nerde kullanılacak. Ne zaman satılacak vs. Örneğin sedan mı olmalı illa. Kriterlerinizi belirtirseniz daha iyi olur. B sınıfı C sınıfı önceliğiniz nedir. Benzinli de tercih eder misinz vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

quote:

Sen ne saçmalıyorsun çerçöp bilmem ne?

301 in ne olduğu belli değil de

linea , grande puntonun sedanı değil mi?

grande punto 5 yıldız almadı mı.? her aracın her tipinin teste girmesi mi gerekiyor?

golf variant var sw. teste mi girmiş?

Linea ya cercöp diyip aveo onermek ne demek :s
    Lineanin malzeme kalitesi aveodan daha iyi,
    Lineaya, aveoya binmemis adamlar yorum yapiyor.
    Bu araclar icinden de linea alinir

Şuan 2 masa yanımdaki iş arkadaşımda linea bende aveo var. Ya iki aracı da çok iyi tanıyorum merak etmeyin. Zaten şirket araçları genelde linea olduğu için sık sık binmek sorunda kalıyorum. Sizi malzeme kalitesi kurtarmaz. Ayrıza sert mazleme daha kalitesizdir mantığı nedir?

• bu Lineayi allayip pullayip kakalamaktan ne zaman vazgecicek Fiat artik merak ediyorum cidden.
  • kesbi bence masal anlatıyorsun kusura bakma. sana katılmıyorum.

g.punto 2005 de 5 yıldız aldı ama kriterler değişti diyorsun o zaman şimdi 4 yıldız alsın. g.punto ile konsoluna kadar aynı linea da 2 yıldız alacak değil heralde.

sen de adın gibi biliyorsun da haklı çıkmak için debeleniyorsun.

301 ne platform ne parça bilmiyorum ama linea ya çamur atma boşuna

g.punto 1,5 linea da 2,5 sene sonra kasa değiştirir. herkes rahat olsun.
  • quote:

quote:

quote:

sende ne done var ne done aman allahım :) ya kardeşim hadi okuyomusun yeni mi mezun oldun naptın bilmiyorum wikipedia copy paste yapacağına git dışarda araba kullan markaları tanı

Arkadaşım anlama problemin mi var? Bir araç hakkında bilgi almak için öncelikle o aracın resmi sitesini araştırırsın. Ben bunu yaptım. ürünün satıldığı platformların bilgisini de Wikipedi'den verdim. ne yapayım tek tek adamları arayıp bu aracı nerde sattıklarını mı sorayım? Saçmaladın iyice.. Tamam, sen kendince yeten birkaç done bul, gel burada tartışalım.. Ama ucuz ukalalık gösterilerinden başka bir veri yok elinde. Bu arada, yeterince araç kullanıyor, deniyorum..

senin anlama problemin olduğu çok açık.ncapla araç değerlendiren liseli gibisin.Hayatında belki oturmadın kullanmadın bile.Herneyse dediğim gibi seni ciddiye alıp farkındaysan araç hakkında tartışmıyorum bile.Senin araçlar hakkında yorum yapabilmek için işi sahada öğrenmen lazım.Herkes biliyor ncaptan kimin kaç yıldız aldığını.
    hadi sana iyi günler.

Klasik ergen tarzda lf atmalar, hiçbir bilimsel veri içermeyen boş cümleler, küçümsemeye çalışan ama kendini küçümsettiğin saçma sapan cümleler..
    İyi arkadaşım, o zaman sen bana euroNCAP ve Insurance Institute for Highway Safety haricinde, çarpışmalar, sürücü ve yolcu güvenliği konusunda geçerli bir kurum adı ver, onun üzerine yorum yapalım! Başka kaç kurum var bunu inceleyen? Gelmişsin saçm sapan yorum yapıyorsun.. Tabii burdan örnek vereceğim.. Bahsi geçen araçların ikisini (Linea-Aveo) kullandım. Diğerlerini inceledim. Eldeki bilimsel veriler var ama, önce sendeki idrak yolları infeksiyonunu çözmek gerek. Ama bu sefil ergen yorumlarına yeterli zamanı ayırdım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesbi'ye sonuna kadar katılıyorum. Almayın şu arabaları artık. Siz aldıkça bize kakalamaya devam edecekler. Dacia alın çok daha iyi. Duster Laureate Edition 4x2 - 1.5 dCi 110 bg Euro 5 42bin lira. Bayide 40bine bırakırlar size. Aveo falan alın ya da en azından güvenliğini kanıtlamış bir araç.
  • Üçü arasından Linea yı tercih ederdim. Ama bana kalırsa siz Aveo yu da inceleyin derim.
  • quote:

kesbi bence masal anlatıyorsun kusura bakma. sana katılmıyorum.

g.punto 2005 de 5 yıldız aldı ama kriterler değişti diyorsun o zaman şimdi 4 yıldız alsın. g.punto ile konsoluna kadar aynı linea da 2 yıldız alacak değil heralde.

sen de adın gibi biliyorsun da haklı çıkmak için debeleniyorsun.

301 ne platform ne parça bilmiyorum ama linea ya çamur atma boşuna

g.punto 1,5 linea da 2,5 sene sonra kasa değiştirir. herkes rahat olsun.

İzninizle kesbi'yle aynı düşündüğüm için yanıtlayayım:
    Belki Linea şimdiki kıstaslara göre beş yıldız alacak, belki üçte kalacak.. Mesele bunun test edilerek ispatlanması. Linea'yı beğenen-beğenmeyen herkesin güvenlik konusunda referans verebileceği objektif bir değerlendirme yok. Sorun da burda zaten. Platform kardeşliği beş yıldız aldırtmıyor, çünkü ürünlerin sunulduğu pazarlar ve pazar-araç beklentileri bambaşka, model adları bambaşka..

• aklı basında olan kımse dandik aveo ya o kadar para vermez..

herkes gerizekalı buradaki fanatikleri akıllı ondan kımse aveo almıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sende ne done var ne done aman allahım :) ya kardeşim hadi okuyomusun yeni mi mezun oldun naptın bilmiyorum wikipedia copy paste yapacağına git dışarda araba kullan markaları tanı

Arkadaşım anlama problemin mi var? Bir araç hakkında bilgi almak için öncelikle o aracın resmi sitesini araştırırsın. Ben bunu yaptım. ürünün satıldığı platformların bilgisini de Wikipedi'den verdim. ne yapayım tek tek adamları arayıp bu aracı nerde sattıklarını mı sorayım? Saçmaladın iyice.. Tamam, sen kendince yeten birkaç done bul, gel burada tartışalım.. Ama ucuz ukalalık gösterilerinden başka bir veri yok elinde. Bu arada, yeterince araç kullanıyor, deniyorum..

senin anlama problemin olduğu çok açık.ncapla araç değerlendiren liseli gibisin.Hayatında belki oturmadın kullanmadın bile.Herneyse dediğim gibi seni ciddiye alıp farkındaysan araç hakkında tartışmıyorum bile.Senin araçlar hakkında yorum yapabilmek için işi sahada öğrenmen lazım.Herkes biliyor ncaptan kimin kaç yıldız aldığını.
    hadi sana iyi günler.

Klasik ergen tarzda lf atmalar, hiçbir bilimsel veri içermeyen boş cümleler, küçümsemeye çalışan ama kendini küçümsettiğin saçma sapan cümleler..
    İyi arkadaşım, o zaman sen bana euroNCAP ve Insurance Institute for Highway Safety haricinde, çarpışmalar, sürücü ve yolcu güvenliği konusunda geçerli bir kurum adı ver, onun üzerine yorum yapalım! Başka kaç kurum var bunu inceleyen? Gelmişsin saçm sapan yorum yapıyorsun.. Tabii burdan örnek vereceğim.. Bahsi geçen araçların ikisini (Linea-Aveo) kullandım. Diğerlerini inceledim. Eldeki bilimsel veriler var ama, önce sendeki idrak yolları infeksiyonunu çözmek gerek. Ama bu sefil ergen yorumlarına yeterli zamanı ayırdım..

Sen hala burdamisin ya linea ile aveo kiyasliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

aklı basında olan kımse dandik aveo ya o kadar para vermez..

herkes gerizekalı buradaki fanatikleri akıllı ondan kımse aveo almıyor.

Helal olsun turkiyedeki o kadar sirket veya kisi gerizekali bi aveo alanlar akilli

• bunlar arasından linea

ama ben 2. el alırdım. sıfır alacaksan fiyatı 50-55 bine çıkar. c sınıfı al.
  • quote:

Niye kıyaslanmasın ki? İkisi de B sınıfı sedan araç! Üstelik aynı motora sahip.

İki araç arasında Donanım/Güvenlik/Fiyat karşılaştırması her zaman yapılır. Kişi kendi kıstasları ve ihtiyacına göre olanı belirler ve alır.

"Kıyas bile kabul edilemez" demek için apayrı arabalar olması gerekir -ki değiller...

Tabi "neden? kıyas kabul etmez ile ilgili" karşılaştırmalı/açıklayıcı/belgeli/doyurucu bir anlatım ve yoruma, hiç hayır! demem.
    Okuyup öğrenmekten de zevk alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

İki araç arasında Donanım/Güvenlik/Fiyat karşılaştırması her zaman yapılır. Kişi kendi kıstasları ve ihtiyacına göre olanı belirler ve alır.

"Kıyas bile kabul edilemez" demek için apayrı arabalar olması gerekir -ki değiller...

Tabi "neden? kıyas kabul etmez ile ilgili" karşılaştırmalı/açıklayıcı/belgeli/doyurucu bir anlatım ve yoruma, hiç hayır! demem.

Arkadasin gitti sen mi geldin? Ben sana oglende cevap vermemistim.git aveo al sende

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hadi sana iyi günler.

Burdayım.. Forumu senin gibi tartışma adabından uzak, laf kalabalığından başka bir şey bilmeyen, seviyesiz trollere inat..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Arkadasin gitti sen mi geldin? Ben sana oglende cevap vermemistim.git aveo al sende

Malesef boş adammışsın. Şu yukarı da yazdığın tüm mesajlarının işeriğine bakarsak 2 satırlık anlamlı ve yararlı satır çıkmaz...
    Boş boş cevap verme yarışına gireceğine, doğru düzgün 3-5 bilgi versen, nedenlerini anlatsan da bu anlamsız yorumları yazmasan!

Uygun cümlelerle savunduğunu anlatmak yerine, boş cümle kurarak bunu göstermen çok güzel bir davranış...
    Eğer gerçekten cevapların var ve ise soruma doğru düzgün cevap verirdin...

Yukarıdaki daha önce yazdığım yoruma da cevap vermemişsin. sanıyorum mantıklı bir cevabın olmamasından kaynaklı.

Ayrıca ister Linea alırım, istersem Aveo, ister polo, ister corsa. İhtiyacıma, beklentilerime bakar ona göre davranırım.

Allaha şükür! 4 işlemi yapıp, okuma da biliyoruz. Kendimiz karar verebiliriz. Senin gibi tek cümle ile
    Onu al! Bunu alma! cümleleri kuran hiç bir veri, bilgi veremeyenlerin mesajını dikkate almayız.

• linea 2. eli ve kanıtlanmış model ucuz servisi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.