Şimdi Ara

Yeni Linea Urbanmı? Peugeot 301-Celysee mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
20.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evsen81

Belli bir hızdan sonra euroncap falan hikaye.5 yıldızlı binek araçla 3 yıldız alan jipe çarpsan.Jip yüksek olduğu için burnu ön camdan girebilir.kazalar testlerdeki gibi olmuyor ne yazıkki.Aşırı hız yapmamak dikkatli olmak önemli.

Bu bir olasılık ama takdir edersinizki bu durum daha çürük veya güvensiz araç alınmasını haklı çıkarmaz. Daha gvensiz olma olasılığını bile almaya gerek yok bana göre. Girsin teste neyse görelim. Bu durumda bile tabiki güvenli dediğimiz araçlar sizi daha iyi koruyacaktır. Fiatın güvenli yaptığı ve Avrupa pazarına sunduğu araçlar da var tabiki. Örnek vidyoyu izlerseniz demek istediğimi daha iyi anlayacağınızı umuyorum.

Bazı arkadaşlar da efendim o testler 64km/h hızla yapılıyor gerçek hayatta öyle olmuyor vs. diyorlar. Bakınız yıllar yıllar önce dünyada ilk defa euroncaptan 5 yıldız alan araç için yapılan bir deneme. Şuanki teknoloji bundan daha iyi ve daha sağlam. Araçların şasileri, kullanılan mühendislik ve alaşımlar çok daha fazla gelişti. Euroncap şartları da değişti ve daha da değişecek.

Yani ben canımı yolda bulmadım. Bu araçla da ailemi ve sevdiklerimi taşıyorum. İşte o yüzden dizel ve ucuz araç yerine benzinli ama güvenli bir araç tercih ettim. Bu bir tercih meselesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 11 Aralık 2012; 9:02:25 >

• quote:

konuyu açan arkadaş, taşı kuyuya atıp gitmiş.

Taş kuyu meselesi değil arkadaşım yorumların hepsini tek tek okudum herkese teşekkürler
    Ayrıca ben şuan fiat araç kullanıyorum albea fiatın parçası ucuz diyen arkadaşlara şunu diyebilirim mazda servis fiatlarıyla fiatın servisinda aynı işlem nedense daha ucuz hatta volvo s80 triger seti değişimi bile fiat albeadan ucuza mal oldu nerede bunun yerliliği ve ucuzluğu bol parça var ama pahalı...
    Bu arada yorumlardan 2. eli iyi olduğu için linea daha iyi gibi görünüyor veya 2. el temiz bir c sınıfı araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA
    linea'nın artıları
    1.3 olursa vergi
    ucuz ve kolay bakım
    ucuz yedek parça

ama bu seçimi yapacak olsaydım ben kendi adıma 'dar ve uzun' yapısını sevmediğim için c-elysee alırdım herhalde.

c-elyssee'nin linea'dan 1.8 cm daha dar olduğunu biliyor musunuz?
  • 2.el temiz c sinifi al, sonra pisman plma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Aveo da daha geniş daha yüksek mesela. Ama boydan kısa. Hala görüşümü koruyorum. Toledo, rapid yeni aveo, accent blue gibi her pazarda satılan ve gelişmiş ülkelerdeki insanların kullanımına sunulan araçlara binmek gerek. Hepsinin farklı kuruluşlarca yapılmış (Avrupa ve Amerika) güvenlik testleri vs. var. Çin, Hindistan, Afrika gibi pazarlar için üretilen araçlara güvenemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

quote:

linea'nın artıları
    1.3 olursa vergi
    ucuz ve kolay bakım
    ucuz yedek parça

ama bu seçimi yapacak olsaydım ben kendi adıma 'dar ve uzun' yapısını sevmediğim için c-elysee alırdım herhalde.

iki aracı da yakından inceledim. gözüme linea dar ve uzun geliyor. belki ön kısmından dolayıdır. c-elysee batmadı gözüme.

ayrıca 1.8cm nedir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

quote:

linea'nın artıları
    1.3 olursa vergi
    ucuz ve kolay bakım
    ucuz yedek parça

iki aracı da yakından inceledim. gözüme linea dar ve uzun geliyor. belki ön kısmından dolayıdır. c-elysee batmadı gözüme.

ayrıca 1.8cm nedir ki

Söyleyecek bir sözüm kalmadı...

• illaki dizel ve 0 km olacak diye bir kaide yok ise 1.16 i 2008 2010 model arası tercihim olurdu. Bunların hepsinden çok daha kaliteli ve sorunsuz bir araç benim gözümde. Varsın 150 tl daha pahalı olsun 10000 km bakımları.
  • 2011 model astra sedan dizel alınabilir 38-39 bine
  • Dün aldım cıtroen c-elysee'yi (confort) araç çok hoşuma gitti arkadaşlar. cam açma tuşları haricinde her şey güzel.tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanozdemır

Dün aldım cıtroen c-elysee'yi (confort) araç çok hoşuma gitti arkadaşlar. cam açma tuşları haricinde her şey güzel.tavsiye ederim..

Hayırlı olsun, kazasız belasız....
  • c elysee yi cam açma düğmelerinin yerini beğenmiyorum ancak aracı beğeniyorum. arka tasarımı da buna dahil. alacak ve almayı düşünenlere tavsiye ederim. teknik özellikleri ve tasarımı ile göz dolduruyor. donanım olarak zayıf, işçilik ve malzeme kalitesi idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

1.6 linea lounge bursadaysan indirim yaptırabilirim arkadaşım tofaşta çalışıyorum

İndirim teklifiniz bizler için de geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koniasun

quote:

1.6 linea lounge bursadaysan indirim yaptırabilirim arkadaşım tofaşta çalışıyorum

nedir düşünülen araç fiyat yazayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Birazcık bekle SKODA RAPID al derim.Hem dizayn hem güvenlik hem de kalite olarak sayılan araçların hepsinden çok daha iyi bence.

+1
    yalnız rapid 301 celyesee fiyatına olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koniasun

quote:

nedir düşünülen araç fiyat yazayım

Yeni linea dizel (urban veya lounge) yada linea clas.dizel (dinamik veya emo) olabilir. (1.6 motor öncelikli)

• 2012 model yılı için 31 aralığa kadar bursa birmot yada banoto
    yeni linea urban 1.3 95 hp multijet 35.158 tl peşin/taksitte 39.557 tl
    yeni linea lounge 1.6 105 hp multijet 41.000 tl peşin/taksitte 45.800 tl
    yeni linea urban 1.6 105 multijet 38.108 tl/taksitte 42.700 tl
    linea classic 1.3 95 hp via e5 +esp 32.370 peşin/taksitte38.000tl
    line classic active plus 1.3 95 e5 31.900 tl peşin /37 400 tl
  • accent blue bunları 10'a katlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hiçbiri desem. Üçü de az gelişmiş ülkelerde satılsın ucuz olsun diye yapılmış birbirinden kalitesiz ve güvensiz araçlar. Celysee fransada satılmıyor. Adamlar kendileri binmiyor bize kitliyorlar. Linea da öyle dünya üzerinde en ufak güvenlik testi yok. Gerçek sağlam ve güvenli tercihler yapmanızı öneriyorum. Amerikalının, Avrupalının bindiği araca binin onların çer çöp diye ürettiklerine değil.

+1
  • quote:

2012 model yılı için 31 aralığa kadar bursa birmot yada banoto
    yeni linea urban 1.3 95 hp multijet 35.158 tl peşin/taksitte 39.557 tl
    yeni linea lounge 1.6 105 hp multijet 41.000 tl peşin/taksitte 45.800 tl
    yeni linea urban 1.6 105 multijet 38.108 tl/taksitte 42.700 tl
    linea classic 1.3 95 hp via e5 +esp 32.370 peşin/taksitte38.000tl
    line classic active plus 1.3 95 e5 31.900 tl peşin /37 400 tl

Peki fiorino 1.3 75 emotion için nasıl bir fiyat verebilirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.