Bildirim
yeni makina kurdum çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: laplace34
merhaba anakartı ve işlemciyi yeni aldım.bağlantıları yaptım ama ne uyarı sesi geliyor nede monitöre görüntü geliyor.ekrankartı onboard gigabyte board ne yapacağım.anakarta sarı bir led yanıyor.bunun anlamı nedir?Lüten kafayı yiyeceğim.
daha ayrıntılı yazmalısın... -
boardum gigabyte 8simlh_3101_e sis chipsetli işlemci celeron d 2,1 533 mhz. ddr ram var tek 400mhz 256mb ama düğmeye bastığımda işlemcinin fanı çalışıyor,birde anakartın üzerinde bir led yanıyor(sarı) başka bir ses görüntü gibi birşey yok.bağlantılarını anakarrtın manueline göre yaptım.sizce nedir.Boardu 2nci el aldım ama gittigidiyordan sağlamdır diye umut ediyorum.Çünki aldığım kişi hiç hatalı mal satmamış. -
BIOS jumper'ını clear mode 2a lıp tekrar dene... -
bu boardda jumper diye birşey yokki? kitapçığındada yazmıyor.clr mode diye birşey bios pilini çıkarrtım bakalım ne olacak -
satın aldığın elemanı arayıp sorsana.belki bi püf noktası vardır.eleman daha önce kullandığı için bu konuda tecrübeli olabilir. -
ya anakart pc 2100 destekliyormuş ben pc 3200 kington ram taktım ddr 400 birde anakartta uyarı gördüm dimm led yanıyorsa ram kurlmamıştır diyor.ve dimm led yanıyor.aceba kaynağı bu olabilirmii?ram alsam çözülürmü?
Supports DDR 333/266 up to 2GB Memory
Available with 2 DIMM slots support up to 2GB DDR333/266, providing you the highest performance with the high bandwidth (2.7GB/s), high-volume and mainstream DDR memory solution -
lütfen arkadaşlar yanıt yazalım.lütfen sizde yazmazsanız -
belki ram i ii oturtamamışsındır,çıkarp tekrar tak veya başka bir slota tak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X