Şimdi Ara

Yeni Makyajli E180 Geldi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
7
Favori
15.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca dızelle arasında yaklasık 60000 tl fiyat farkı var yanlıs bılmıyorsam. Zaten bu parayı bankaya koysanız yıllık 3500-4000 tl faiz getirir. Vergıdende 2500 tl farkı da eklersek yıllık yaklasık 6000-6500 tl fark ediyor. Km de en fazla 20 kurus fark olur kı 30000 km de 6000 tl yapar. Dızelın km yukseldıkce deger kaybının daha fazla olacagını da hesap edersek benzınlı daha cazıp gelıyor bana acıkcası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus989

Ayrıca dızelle arasında yaklasık 60000 tl fiyat farkı var yanlıs bılmıyorsam. Zaten bu parayı bankaya koysanız yıllık 3500-4000 tl faiz getirir. Vergıdende 2500 tl farkı da eklersek yıllık yaklasık 6000-6500 tl fark ediyor. Km de en fazla 20 kurus fark olur kı 30000 km de 6000 tl yapar. Dızelın km yukseldıkce deger kaybının daha fazla olacagını da hesap edersek benzınlı daha cazıp gelıyor bana acıkcası.

hocam dediginiz de haklisiniz fotografi da atacagim 30 km suruste 12.5 litre yakmis yani 100 km de ortalama alsak 10 litre civari olur gibime geliyor sizin arac 15 temmuz da mi geliyor du inceleme bekleriz sizden
  • Bugun gorustum arac gumruksuz bolgedeymıs. Sanırım onumuzdekı hafta plakası cıkar, ayın 15i gibi elime ulaşır

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus989

Bugun gorustum arac gumruksuz bolgedeymıs. Sanırım onumuzdekı hafta plakası cıkar, ayın 15i gibi elime ulaşır

tmm birde ben digelim gibi bu hafta siparisi verdim agustos da elime ulasacak arac siparisini geri cekme sansim var mi yani vazgecme
  • Beklenen rakip gecikmeden geldi

5.20i koduyla f10 kasa 1.6 motor 170 hp ve ZF 8 ileri otomatik şanzıman, 0-100 değer 8,7sn ve ortalama yakıt 6,7/100km ile 54.500€ şuanki kur ile 139,000 TL'den satışa sunuldu, bu değerler ile çok satacaktır, özellik 170hp'lik 1600cc motor ve şanzıman çok başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

Beklenen rakip gecikmeden geldi

5.20i koduyla f10 kasa 1.6 motor 170 hp ve ZF 8 ileri otomatik şanzıman, 0-100 değer 8,7sn ve ortalama yakıt 6,7/100km ile 54.500€ şuanki kur ile 139,000 TL'den satışa sunuldu, bu değerler ile çok satacaktır, özellik 170hp'lik 1600cc motor ve şanzıman çok başarılı

Mercedes icin kotu haber.
  • Makyajlı BMW 520i’nin 1592 cc’lik TwinPower Turbo motoru 170 HP güç ve 250 Nm tork üretiyor. Fabrika verilerine göre 0-100 km/s hızlanmasını 8.7 saniyede tamamlayan otomobilin maksimum hızıysa 226 km/s. Ortalama yakıt tüketim değeri ise 6.7 lt/100 km.

8 ileri otomatik şanzımana sahip yeni yüzlü BMW 520i’de farklı karakterdeki sürüş modları arasında seçim yapmaya olanak tanıyan Dinamik Sürüş Kontrolü’ne yeni eklenen “Seyir Modu” sayesinde, 50-160 km/sa arasındaki hızlarda sürücünün ayağını gazdan çekmesiyle, aktarma organlarının motordan ayrılması sağlanarak yakıt tüketimi asgari seviyeye indirilmesi ve otomobilin yolda akıyor hissi vermesi amaçlanmış.

Türkiye pazarında 2013’ün ilk yarısında 2.255 adet satış ile en yakın iki rakibinin toplamından daha fazla satış adedine ulaşan BMW 5 Serisi, 1.6 litrelik motor seçeneği ile elini daha da güçlendirecek.

• BMW direk 520i demiş aracın ismine . Mercedes E180 dedi ve E200 u boş bıraktı suan . Cevap niteliğinde 1.6 lt halihazırdakinden daha guclu bir motor ile geleblilir. Aracta E200 olur. Bu sadece tahmin tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyassa10 -- 18 Temmuz 2013; 12:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyassa10

BMW direk 520i demiş aracın ismine . Mercedes E180 dedi ve E200 u boş buıraktık suan . Cevap niteliğinde 1.6 lt halihazırdakinden daha guclu bir motor ile geleblilir. Aracta E200 olur. Bu sadece tahmin tabi :)

Bayağı bir süredir E200 mevcut

edit:http://www.sahibinden.com/mercedes-benz-e-200-cgi-blueefficiency-avantgarde?sorting=a5_desc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 18 Temmuz 2013; 10:38:49 >

• Mercedesin artık yeni motorla cevap verme vakti geldi, suanki 1600cc motoru verimli degil
    Bmw 3.20'de 7.5sn 0-100 sunarken yakıtı da cok iyi kullanıyor

Mercedes 8.5sn 0-100 degeri tatminlar olsa da Yakıtı oldukça yukarılarda kalıyor

Umarım yeni verimli bir motor çıkarırlar söyle 1.600cc 180hp hic fena olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedesin 140 binlik 1.6 E serisi aracının donanımı ile 139binlik 5.20i'nin donanımını da karşılaştırmak gerekir. BMW'nin açıkladığı rakamlar genelde baz modeller iken Mercedes'in orta üstü bir donanım ile geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Orijinalden alıntı: Nyassa10

BMW direk 520i demiş aracın ismine . Mercedes E180 dedi ve E200 u boş buıraktık suan . Cevap niteliğinde 1.6 lt halihazırdakinden daha guclu bir motor ile geleblilir. Aracta E200 olur. Bu sadece tahmin tabi :)

Bayağı bir süredir E200 mevcut

edit:http://www.sahibinden.com/mercedes-benz-e-200-cgi-blueefficiency-avantgarde?sorting=a5_desc

Evet daha onceden vardı ancak mercedes in sunaki fiyat listesinde E200 diye bir arac yok . E180 ve E250 var suan . Bunu soylemeye calışmıştım .

@ alwaysfc : Evet bencede yeni bir kucuk hacim motor icin tam zamanı suan . Buyuk ihtimalle boyle bir calışmaları vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Mercedesin 140 binlik 1.6 E serisi aracının donanımı ile 139binlik 5.20i'nin donanımını da karşılaştırmak gerekir. BMW'nin açıkladığı rakamlar genelde baz modeller iken Mercedes'in orta üstü bir donanım ile geliyor.

5 serisinin baz versiyonu neredeyse dolu bir 3 serisi kadar
    Donanım konusunda Mercedes her zaman daha bonkör davranıyor, üstelik ekstralar daha uygun mercedesde

• Mercedesin bu serideki motorları YENİ nesil.
    Daha piyasaya çıkalı bir yıl oldu.
    Daha önceki 1.8 CGI gibi küçük iyileştirmeler değil motor komple yeniden tasarlandı.

Bir önceki kasada E240 motoru 245 Nm'yi 2900 devirde veren bir motordu.
    Bu 1.6 motor 250 Nm yi 1250-4000 aralığında veriyor.

işte gene muhabbet bu yokuşta çekmez, mercedes oldu mu basınca cart curt geyiğine geldik oturduk.
    Bu forumdaki çoğunluk ya V8 motora alışkın para babası olup işsiz güçsüz forumda takılıyor ya da daha ehliyeti olmayan liseli bebeler rol kesiyor
    hangisi tespit edemedim hala...
  • Yeni 1.6 E serisinin görünüşü böylemi şimdi...

http://www.youtube.com/watch?v=DF6dCe5UhtI
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinpark

Yeni 1.6 E serisinin görünüşü böylemi şimdi...

http://www.youtube.com/watch?v=DF6dCe5UhtI

E180 amg paket hos olurdu ama en bastan cikarani coupe olan...

• Motorun Renault üretimi olduğunu duydum ama C mi E mi bilemedim...
    Var mı böyle bir şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 23 Temmuz 2013; 12:48:48 >
  • quote:

Motorun Renault üretimi olduğunu duydum ama C mi E mi bilemedim...
    Var mı böyle bir şey?

1.5 dizel renault'dan alındı.
  • quote:

quote:

Var mı böyle bir şey?

Yadısmamak lazım başarılı bır motor, reno çöp bir marka değil onun dışında en çok dizel satanların başında geliyor , hepsini geçin ortak geliştirme söz konusu Mercedes iyi olmayan bir şeyi alıp da prestijini düşürmez

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

quote:

Var mı böyle bir şey?

Yadısmamak lazım başarılı bır motor, reno çöp bir marka değil onun dışında en çok dizel satanların başında geliyor , hepsini geçin ortak geliştirme söz konusu Mercedes iyi olmayan bir şeyi alıp da prestijini düşürmez

Artık bütün motorlar ortak olacak zaten, geliştirme maliyetleri yüzünden.

Mercedes'in prestiji düşürmeme konusunda ise başarılı olabildiğini düşünmüyorum. (bu motora özgü birşey değil, genel olarak)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.