Şimdi Ara

Yeni Makyajli E180 Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
7
Favori
15.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni e180 mercedes benz sitesine eklendi.Giris fiyati 138.000 tl goruslerinizi onerilerinizi bu motorun bu araca nasil olacagini ve daha bircok konuyu bu bolum altinda toplayalim...

• Daha verimli bir motor kullanılmalıydı, fiyat biraz yukarda kalmış 130lardan başlamalıydı onun disinda güç sıkıntısı olabilir ve bu yakıta da yansır, aynı motor c serisinde var İstanbul sehirici 11-12 Lt tüketirken e serisi 12-13 aşağıya düşmeyecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

Daha verimli bir motor kullanılmalıydı, fiyat biraz yukarda kalmış 130lardan başlamalıydı onun disinda güç sıkıntısı olabilir ve bu yakıta da yansır, aynı motor c serisinde var İstanbul sehirici 11-12 Lt tüketirken e serisi 12-13 aşağıya düşmeyecektir

mercedesin sitesine ilk once fiyat 126000 tl olarak eklendi sonradan 138 e cektiler arac ta guc kaybi olacagini zannetmiyorum volvo s80 de 1.6 motor kullaniliyor ya 136 bg di heralde arac tas gibi e serisinde 156 bg var bole bir sikinti olacagini zannetmiyorum fakat yakit sikintili bilginiz var mi lpg taktirilir mi araca
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

quote:

Daha verimli bir motor kullanılmalıydı, fiyat biraz yukarda kalmış 130lardan başlamalıydı onun disinda güç sıkıntısı olabilir ve bu yakıta da yansır, aynı motor c serisinde var İstanbul sehirici 11-12 Lt tüketirken e serisi 12-13 aşağıya düşmeyecektir

mercedesin sitesine ilk once fiyat 126000 tl olarak eklendi sonradan 138 e cektiler arac ta guc kaybi olacagini zannetmiyorum volvo s80 de 1.6 motor kullaniliyor ya 136 bg di heralde arac tas gibi e serisinde 156 bg var bole bir sikinti olacagini zannetmiyorum fakat yakit sikintili bilginiz var mi lpg taktirilir mi araca

140,000 verip garantisini de bozup LPG takmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum,ben LPG'li Accord kullandım normalde 14LT falan yakıyordu LPG ile 8-9LT fiyatına denk geliyordu, fakat sıfır bir E sınıfı araç alıp LPG taktırmak pek mantıklı gelmiyor bana

• quote:

quote:

quote:

140,000 verip garantisini de bozup LPG takmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum,ben LPG'li Accord kullandım normalde 14LT falan yakıyordu LPG ile 8-9LT fiyatına denk geliyordu, fakat sıfır bir E sınıfı araç alıp LPG taktırmak pek mantıklı gelmiyor bana

Bugün mercedes satış müdürü aradı yeni E 180 i sordum. Temmuz içinde gelir ancak fiyatı 150-155 arasında bekliyoruz dedi yani sitedeki fiyat gibi olmayacak sanırım. Birde temmuz ayı içerisinde firma olarak %2 lik bir iyileştirme zammı olacakmış kurlardan dolayı ama bu zam hangi modellere gelecek belli değilmiş.

• quote:

quote:

Volvo S80'de 115 bg'lik 1.6 dizel motor kullanıyor. Dizel olduğu için tork 270. Bildiğim kadarı ile 1.6 benzinli motor S80'de yok. S60 ve S80 hariç diğer modellerinde var ve 170-180 bg güç üretiyor diye biliyorum.

Kişisel görüşüm motor hacminden ziyade motorun performansına bakmak daha isabetli olacaktır. Ayrıca prestij/performans için alanlar varsa aynı aracın yüksek motor hacimli modellerini de alabilirler.

Bence ülkemizde de insanlar iyi ve kaliteli araçlara ulaşabilmeliler.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: mby.yigit

quote:

quote:

quote:

Bugün mercedes satış müdürü aradı yeni E 180 i sordum. Temmuz içinde gelir ancak fiyatı 150-155 arasında bekliyoruz dedi yani sitedeki fiyat gibi olmayacak sanırım. Birde temmuz ayı içerisinde firma olarak %2 lik bir iyileştirme zammı olacakmış kurlardan dolayı ama bu zam hangi modellere gelecek belli değilmiş.

O rakamlara satmayı düşünmüyorlar herhalde , süs icin getirecekler ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Hyundai i10 geliyor (2014)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kayser'de E serisini test ettim gerçekten inanılmaz C ile arasında epey fark var özellikle süspansiyon beni çok etkiledi araç hiç sarsmıyor kasisleri çok yumuşak geçiyor C bu konuda biraz sert kalıyor E serisinden inip C ile yola devam edince bu aracın mükemmelliğini daha çok farkediyorsunuz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Kayser'de E serisini test ettim gerçekten inanılmaz C ile arasında epey fark var özellikle süspansiyon beni çok etkiledi araç hiç sarsmıyor kasisleri çok yumuşak geçiyor C bu konuda biraz sert kalıyor E serisinden inip C ile yola devam edince bu aracın mükemmelliğini daha çok farkediyorsunuz ..

1.6 motoru mu test ettniniz ?
  • Agırlıktan yola cıkarsak .. 0-100 km hızlanması 9.3 sn ye olur derim ben . Tahminleri alalım ? Mercedes henuz teknik veri yayınlamadı .. Yada bulabilen varsa burdan paylaşabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyassa10

Agırlıktan yola cıkarsak .. 0-100 km hızlanması 9.3 sn ye olur derim ben . Tahminleri alalım ? Mercedes henuz teknik veri yayınlamadı .. Yada bulabilen varsa burdan paylaşabilir mi ?

Tahminim 9.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 12 Haziran 2013; 18:58:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Agırlıktan yola cıkarsak .. 0-100 km hızlanması 9.3 sn ye olur derim ben . Tahminleri alalım ? Mercedes henuz teknik veri yayınlamadı .. Yada bulabilen varsa burdan paylaşabilir mi ?

Tahminim 9.6

9sn üzeri olmaması lazım, kağnı almıyoruz :) Mercedes bu, gitmiyorsa yapmasınlar, bak F30'daki 1.6 motor 170hp ve 0-100 hızı 7,5sn
    O motoru 5 serisine koysunlar 8sn olur en fazla, deli gibi de satar 130-140bin tl arasına
    C ve E serisini unutur en önde almaya giderim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysfc -- 12 Haziran 2013; 21:58:21 >
  • Almanya Mercedes sitesinde böyle bir motor seçeneği yok. Bu sebepten sitede değerler yazılamamış. Ancak geldikten sonra yapıacak testlerle bir ortalama çıkar...
  • Geçen sene böyle bir motorun gelip gelmeyeceği hususunda epey kafa patlatıp aracın gelmeyeceği yönünde birçok kişi yorumda bulunmuştu. Her ne olursa olsun %40 vergi oranını E serisinde görmek çok güzel bence. 130-140 da iyi fiyat bence

• quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

Almanya Mercedes sitesinde böyle bir motor seçeneği yok. Bu sebepten sitede değerler yazılamamış. Ancak geldikten sonra yapıacak testlerle bir ortalama çıkar...

Almanya da bu motor e serisinde kullanilmiyor benim bildigim tek bizim ulkemizde tamamen mercedes benz turkiye nin daimleri ikna ederek yaptigi bir satis politikasi

Ayrica 0-100 hizlanma 8.7 9 u gecmez bence o kadar agir kalacagini zannetmiyorum
  • 0-100/ 9.6

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

0-100/ 9.6

Kaynak nedir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

0-100/ 9.6

Kaynak nedir

Açıklandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Tahminim 9.6

Tam tahmin etmişsin bravo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 22 Haziran 2013; 13:32:31 >
  • dün bende aracı biraz inceledim ve hayran kaldım. özellikle iç tasarım benim çok hoşuma gitti. yalnız 1.6 motor temmuz sonu gibi ellerinde olacağı için test sürüşü yapmak gibi bir seçeneğim yoktu.. Premium paket le . araç gerçekten doluyor. ama bana garip gelen arka koltukların bile katlanması opsiyona bağlanmış. şuanda passat kullanıcısı olarak bu aracıalmadan önce bolca c sınıfı test etmiştim ama kompressör motor ve 5 vites beni mercedesten soğuttu. e sınıfını yıl başına doğru düşünüyorum. umarım bayilerin şu anda yaptıkları fırsatçılık o günlerde son bulmuş olur. arkadaşlar liste fiyatının üzerine 5 bin tl koyuyoruz diyor. araca çok talep varmış.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.