Bildirim
Yeni Makyajli E180 Geldi (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinpark
S Class taki Magic Body Control denen sistem E Class ta da alınabiliyor mu acaba?
Videoyu bir seyredin, konforu görün :)
http://www.youtube.com/watch?v=8ZLKxoFAsh8
Budur!!!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: donniedarko
quote:
Başlangıç fiyatını 142.599,99 TL ye yükseltmişler. Zaten geliş fiyatı E250 den bile yüksek iken bir de artış olmuş. Devletin almadığını biz alırız diyorlar resmen. Ayıp ayıp, bari kuru sabit tutun da fiyat uzunca bir süre aynı kalsın.
Sayın zeytinpark,
e180 de 520i 'de güzel tercihler olur. Her iki araçta olmak üzere özellikle Mercedes'te hazır araçlardan tercih ederseniz pazarlık şansınız daha iyi olur. Bir de e180'nin standard paketi zaten oldukça güzel. ama 520i'ye büyük ihtimal 1-2 paket ekletmek gerekir.
Bana göre aralık'ta müthiş fırsatlar olur bu iki araçta da. Bir C180 kullanıcısı olarak gönlüm e180 dese de aklım 520i diyor. Ama benim için sonucu fiyat/performans belirlerdi. Donanımına göre hangisi avantajlı ise onu tercih edersiniz.
Bu arada bu kendi kendine park olaylarına takılmayın, kullanmicaksiniz bile.
Kendi kendine park harika bir olay devamli kullaniyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: medulla24
quote:
Orijinalden alıntı: donniedarko
quote:
Başlangıç fiyatını 142.599,99 TL ye yükseltmişler. Zaten geliş fiyatı E250 den bile yüksek iken bir de artış olmuş. Devletin almadığını biz alırız diyorlar resmen. Ayıp ayıp, bari kuru sabit tutun da fiyat uzunca bir süre aynı kalsın.
Sayın zeytinpark,
e180 de 520i 'de güzel tercihler olur. Her iki araçta olmak üzere özellikle Mercedes'te hazır araçlardan tercih ederseniz pazarlık şansınız daha iyi olur. Bir de e180'nin standard paketi zaten oldukça güzel. ama 520i'ye büyük ihtimal 1-2 paket ekletmek gerekir.
Bana göre aralık'ta müthiş fırsatlar olur bu iki araçta da. Bir C180 kullanıcısı olarak gönlüm e180 dese de aklım 520i diyor. Ama benim için sonucu fiyat/performans belirlerdi. Donanımına göre hangisi avantajlı ise onu tercih edersiniz.
Bu arada bu kendi kendine park olaylarına takılmayın, kullanmicaksiniz bile.
Kendi kendine park harika bir olay devamli kullaniyorum...
Bazen öyle abuk yerlere giriyorum ki çıkarken ben buraya nasıl girdim diyorum :)
Bu tarz yerlere de girebiliyor mu? Yani mesafe sınırları nedir, denediniz mi?
Edit: Araştırınca buldum. Otomatik park etme işlemi için park boşluğunun araçtan 1,2 m daha uzun olması yeterliymiş. Hoş biz daha dar yerlere de gireriz ya neyse :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 12 Ağustos 2013; 11:22:21 >
-
Güzel bir E180 testi :)
http://www.youtube.com/watch?v=MV093FVgApo
Bu arada başlangıç fiyatı 146.900,01 TL ye yükselmiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 3 Eylül 2013; 16:59:51 > -
Birkac bayiden fiyat aldim ellerindeki araclarda sunroof oldugunfan 153000 fiyat verdiler baza. 146 nere 153 nere. 139 idi daha bir ay once. ayrica baz donanimda koltuk ileiri geri hareket ettirme olayi manuel boyle sacmalik olur mu e serisinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arac aldiniz mi? Ben de sizin gibiyim
Bir onceki aracim 320d idi o nedenle e180 hantal geldi. Ama konforu cok iyi. Hiz yapan biri degilim e180 i begendim ama bayiler cocuk oyuncagi gibi fiyatla devamli oynuyorlar. Aracin fiyatini surekli yukari cektiler bunedenle su an almaktan vazgectim
quote:
Orijinalden alıntı: Hummer58
Bir onceki aracim 320d idi o nedenle e180 hantal geldi. Ama konforu cok iyi. Hiz yapan biri degilim e180 i begendim ama bayiler cocuk oyuncagi gibi fiyatla devamli oynuyorlar. Aracin fiyatini surekli yukari cektiler bunedenle su an almaktan vazgectim
Hayır almadım. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Kaldı ki dövizin durumu da ortada. Şu aralar savaş lafları da dolaşıyor. Yani kısacası bu derece bir parayı elden çıkarmanın zamanı değil zannımca. Beklemedeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 7 Eylül 2013; 11:43:51 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hummer58
Hayır almadım. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Kaldı ki dövizin durumu da ortada. Şu aralar savaş lafları da dolaşıyor. Yani kısacası bu derece bir parayı elden çıkarmanın zamanı değil zannımca. Beklemedeyim.
Hocam sizce 520i'ye mi geçmeli?
Baz fiyatı 134k'ya çekmişler..sizce hangisi daha mantıklı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
baz fiyat 134 bin TL ama otomatik klima bile premium pakette geliyor. sanirim baz fiyat sadece Turkiye paketi (ki sadece Turkiye paketi olan bir arac bildigim kadariyla satilmiyor). premium paket icin comfort paket de ayrica alinmali. bu sekilde 150.000 TL'yi rahat gecer. e 180 bence daha mantikli -
quote:
Orijinalden alıntı: kirelli
baz fiyat 134 bin TL ama otomatik klima bile premium pakette geliyor. sanirim baz fiyat sadece Turkiye paketi (ki sadece Turkiye paketi olan bir arac bildigim kadariyla satilmiyor). premium paket icin comfort paket de ayrica alinmali. bu sekilde 150.000 TL'yi rahat gecer. e 180 bence daha mantikli
Evet dediğiniz gibi oluyor hocam bmw çok boşa satıyor araçlarını...
quote:
Orijinalden alıntı: Metal_Up_Ur_Ass
quote:
baz fiyat 134 bin TL ama otomatik klima bile premium pakette geliyor. sanirim baz fiyat sadece Turkiye paketi (ki sadece Turkiye paketi olan bir arac bildigim kadariyla satilmiyor). premium paket icin comfort paket de ayrica alinmali. bu sekilde 150.000 TL'yi rahat gecer. e 180 bence daha mantikli
Bol keseden atmayın bulur vs kelimelerle insanları yanlış yönlendirmeyin
deri koltuk
sunroof
zenon
on arka park sensoru
hafızalı koltuk
ısıtmalı koltuk
17 alumınyum jant
otomatık klıme
hıfı muzık sıstemı
spor derı dıreksyon
keyless go
145000 fıyat verdıler 5.20 i ye ve 5.20 i mercedes e 180 den HER ANLAMDA daha iyidir,bunun farkını ıkısınıde test edın ve kendınız gorun ıkı bayıyede gıdıp aracı ınceleyın test surusune cıkın ve kendı gozlerınızle aradakı farkları cok daha net gorursunuz.
HER ANLAMDA=Lafım butun krıterlerde
Prestij
Konfor
Yol tutuş
Kalite
Yakıt ekonomisi
aklınıza gelebilecek hersey.
Ayrıyetten bu arac gayet 13-14 lıtre yakabılır normaldir ben c180 komp ile 18 litreyi görmüştüm agresif kullanımda genel anlamdada 11 -12 litreydı mınımum e180 de 12den asağı yakmaz tahmınımce gercı yol bılgısıyarını sıfırlayıp 10 km kullandım e180 i 12 gösteriyordu ama uzun kullanımda kac yazar bılemıyorum trafıkte normal kullanım degeri.ayrıca arabayı test ederken yokuşlu yola götürün zaten vazgeçiçeksiniz araçtan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expen -- 22 Eylül 2013; 13:32:30 >
-
Bana da ilk etapta BMW 520i daha mantıklı gelmişti. ama düşününce Mercedes'in farkı ayrıntılarda gizli.
Mercedes'te "Collision Prevention Assist" yani radarlı çarpışma önleme sistemi standard!!!! Yine aynı şekilde otomobili kazaya hazırlayan "PRE-SAFE" standard!!! Bu iki güvenlik özelliğinin BMW'de karşılığı dahi yok.
Yine Mercedes'in farları tamamen LED ve virajlarda dönüyor ki bu da hem estetik hem teknik hem de güvenlik anlamında çok büyük fark. Bu da BMW'de yok!
Bu ve bunun gibi birçok Mercedes farkı ve ayrıntısı var.
E180 alan arkadaşların içi rahat olsun, mükemmel bir araba aldılar. iyi günlerde kullanın, tüketim değerlerini ve yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: expen
quote:
quote:
deri koltuk
sunroof
zenon
on arka park sensoru
hafızalı koltuk
ısıtmalı koltuk
17 alumınyum jant
otomatık klıme
hıfı muzık sıstemı
spor derı dıreksyon
keyless go
145000 fıyat verdıler 5.20 i ye ve 5.20 i mercedes e 180 den HER ANLAMDA daha iyidir,bunun farkını ıkısınıde test edın ve kendınız gorun ıkı bayıyede gıdıp aracı ınceleyın test surusune cıkın ve kendı gozlerınızle aradakı farkları cok daha net gorursunuz.
Prestij
Konfor
Yol tutuş
Kalite
Yakıt ekonomisi
Ayrıyetten bu arac gayet 13-14 lıtre yakabılır normaldir ben c180 komp ile 18 litreyi görmüştüm agresif kullanımda genel anlamdada 11 -12 litreydı mınımum e180 de 12den asağı yakmaz tahmınımce gercı yol bılgısıyarını sıfırlayıp 10 km kullandım e180 i 12 gösteriyordu ama uzun kullanımda kac yazar bılemıyorum trafıkte normal kullanım degeri.ayrıca arabayı test ederken yokuşlu yola götürün zaten vazgeçiçeksiniz araçtan
Merhaba, bu fiyatı nezaman ve nereden aldınız acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: biologic
quote:
quote:
quote:
deri koltuk
sunroof
zenon
on arka park sensoru
hafızalı koltuk
ısıtmalı koltuk
17 alumınyum jant
otomatık klıme
hıfı muzık sıstemı
spor derı dıreksyon
keyless go
Prestij
Konfor
Yol tutuş
Kalite
Yakıt ekonomisi
gecen cuma günü cadde kosiflerden aldım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: biologic
quote:
quote:
quote:
deri koltuk
sunroof
zenon
on arka park sensoru
hafızalı koltuk
ısıtmalı koltuk
17 alumınyum jant
otomatık klıme
hıfı muzık sıstemı
spor derı dıreksyon
keyless go
Prestij
Konfor
Yol tutuş
Kalite
Yakıt ekonomisi
gecen cuma günü cadde kosiflerden aldım
Bu liste konfigüratörde 165bin TL çıkıyor. (2.44 sabit kur ile)
Eğer 145e bırakıyorlarsa kaçırılmaması lazım...
-
quote:
5.20 i mercedes e 180 den HER ANLAMDA daha iyidir,bunun farkını ıkısınıde test edın ve kendınız gorun ıkı bayıyede gıdıp aracı ınceleyın test surusune cıkın ve kendı gozlerınızle aradakı farkları cok daha net gorursunuz.
Prestij
Konfor
Yol tutuş
Kalite
Yakıt ekonomisi
Birbirine bu kadar yakın iki araçtan birinin diğerine "her anlamda" üstün olması pek mümkün değil bence
Bir kere en basitinden E serisi iç hacmi daha geniş bir araç.
5 serisi ise yakıt ekonomisi olarak bariz üstün.
Daha böyle bir sürü karşılaştırma yapılabilir, gerçekten zor iki araç arasında seçim yapmak.
edit: Keyless go derken gerçek olanı mı kastettiniz bilmiyorum ama bütün yeni BMW modellerinde (1,3,5) anahtarı kontağa takmadan kullanıyorsunuz.
Ama kapıları açmak için dışarıdan düğmeye basıyorsunuz.
Gerçek keyless go ise anahtarı cebinizden ya da çantanızdan bile çıkarmadan kapıyı açıp, tuşa basıp çalıştırma olandır.
Hatta Mercedes'in cüzdan'ın içinde saklamak için kredi kartı şeklinde ürettiği anahtar mevcut, 2000 yılı civarında çıkmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 24 Eylül 2013; 19:30:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erciftci
quote:
5.20 i mercedes e 180 den HER ANLAMDA daha iyidir,bunun farkını ıkısınıde test edın ve kendınız gorun ıkı bayıyede gıdıp aracı ınceleyın test surusune cıkın ve kendı gozlerınızle aradakı farkları cok daha net gorursunuz.
Prestij
Konfor
Yol tutuş
Kalite
Yakıt ekonomisi
Birbirine bu kadar yakın iki araçtan birinin diğerine "her anlamda" üstün olması pek mümkün değil bence
Bir kere en basitinden E serisi iç hacmi daha geniş bir araç.
5 serisi ise yakıt ekonomisi olarak bariz üstün.
Daha böyle bir sürü karşılaştırma yapılabilir, gerçekten zor iki araç arasında seçim yapmak.
edit: Keyless go derken gerçek olanı mı kastettiniz bilmiyorum ama bütün yeni BMW modellerinde (1,3,5) anahtarı kontağa takmadan kullanıyorsunuz.
Ama kapıları açmak için dışarıdan düğmeye basıyorsunuz.
Gerçek keyless go ise anahtarı cebinizden ya da çantanızdan bile çıkarmadan kapıyı açıp, tuşa basıp çalıştırma olandır.
Hatta Mercedes'in cüzdan'ın içinde saklamak için kredi kartı şeklinde ürettiği anahtar mevcut, 2000 yılı civarında çıkmıştı.
gerçek keyless go ellerindeki araçta vardı duğmeye basmadan açılıyor kapılar.Mercedesi çok severim iyi markadır fakat ikisini kullanmıs biri olarak bariz üstünlüğü vardır emin olun gerçekten musait oldugunuz bigün gidip test edin 520 i kullanıcısı veya satıcısı değilim maddi durumum kötüye gittiği için arabamı sattım şuanda yeni kasa honda civic kullanıyorum yanlış anlamayın heleki e180 4 kişilik bir aile olarak bavulla beraber tatile çıkılınca bilecik yokuşunda araba boğulurmuş hissiyatı verdi bana
-
ben otomatik klimanin hangi pakette oldugu bilgisini hem BMW sitesinden hem de kosifler'den teyit ettim. HER ANLAMDA daha iyidir derken E 180'in de donanimini yazip kiyaslamaniz daha dogru olur diye düsünüyorum. park asistani, carpışma önleme yardımcısı da BMW'de yok öyle bakarsaniz.
benim demek istediğim, bmw'nin sitesinde gördüğünüz fiyat Türkiye paketi donanimina aittir ve bu tip bir araç satılmıyor BMW tarafından. üzerine illa ki comfort paket, premium paket vs ekleteceksiniz, buna göre fiyat hesaplayacaksınız. bu bol keseden atmak değil gerçektir. fiyatı bu şekilde benim dediğim gibi 150 bin değil de 145 bin TL olabilir ama bu BMW'nin donanim seviyesini veya pazarlama mantiğini degişitirmez. ayrıca ilan ettikleri sabit kurdan ellerinde araç olmadığını da söylüyorlar genellikle
iki aracın da farklı ozellikleri ve hitap ettiği farklı kitleler var. kolay kolay biri diğerinden üstündür demek bence çok kolay değil
-
quote:
ben otomatik klimanin hangi pakette oldugu bilgisini hem BMW sitesinden hem de kosifler'den teyit ettim. HER ANLAMDA daha iyidir derken E 180'in de donanimini yazip kiyaslamaniz daha dogru olur diye düsünüyorum. park asistani, carpışma önleme yardımcısı da BMW'de yok öyle bakarsaniz.
benim demek istediğim, bmw'nin sitesinde gördüğünüz fiyat Türkiye paketi donanimina aittir ve bu tip bir araç satılmıyor BMW tarafından. üzerine illa ki comfort paket, premium paket vs ekleteceksiniz, buna göre fiyat hesaplayacaksınız. bu bol keseden atmak değil gerçektir. fiyatı bu şekilde benim dediğim gibi 150 bin değil de 145 bin TL olabilir ama bu BMW'nin donanim seviyesini veya pazarlama mantiğini degişitirmez. ayrıca ilan ettikleri sabit kurdan ellerinde araç olmadığını da söylüyorlar genellikle
iki aracın da farklı ozellikleri ve hitap ettiği farklı kitleler var. kolay kolay biri diğerinden üstündür demek bence çok kolay değil
Performans (Bmw>Mb)
Yakıt tasarrufu (Bmw>;Mb)
Yoltutuşu(Bmw>Mb)
Konfor(Bmw>Mb)
Yokuş performansı(Bmw>Mb)
Şanzıman kalitesi ve performansı (Bmw>Mb)
Fiyat avantajı (Bmw>Mb)
Bukadar sebep yeter bence, bu araçlar için bariz üstünlüğü bu kriterler kanıtlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expen -- 25 Eylül 2013; 17:09:01 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X