merhabalar, babam ciddi olarak bu araçla ilgileniyor.Ancak donanım olarak eşit paketlerde hem biraz daha donanımlı hem daha ucuz olan avensis passata açık ara geçiliyor. arada 9-10 milyarlık fark var.Bu arada 0 düşünüyoruz. Birde Avensis ne zaman kasa değiştircek.Toyotacı ark lardan acil cevaplar beklioruz. Bu arada amacım passat avensis karşılaştırması yapmak değil sakın yanlış anlaşılmasın. Asıl merak ettiğimiz bu modeli neden tutulmuyor.İlla 0 dizel istiyoruz kasa değiştirken ucuzlayıp alırsak mantıklı olur mu? saygılarımla..
bana göre 1.126 hp olduğu için 2.kasa değiştirecek olduğu için 3.eski kasa daha hoş olduğu için(bana göre makyaşsız yani) sanırım 2009da kasada değişir.
şu an alınmayacak arabaların en başında avensis..illede dizel illede 0 km ise 2008 i bekleyin derim.vectra,mazda 6,accord gibi modellerin yenileri gelecek.d sınıfında rekabet artacak..
Avensis dizel alır almaz %30 zarar etmiş olursunuz en az 5 sene binerim derseniz o ayrı
uygun fiyata sorunsuz bir otomobil istiyorsan ve 3 yıl bineceksen alınır söylendiği gibi kötü değil yani
arkadaşım diğer arkilerin dediği gibi alıpta uzun vadeli kullanıcaksanız olur derim bizdede var 2000 avensıs gerçektende bayağa kullanılıo halada kullanıoz hiçbir sıkıntıda çıkarmadı AMA KARAR SİZİN TABİ
laguna da 2008 ilk çeyreğinde geliyor......araba almadan bakılası bir araç olucak gibi....
Anladim ark lar.Çok saolun cevaplar için anlaşılan en iyisi 2008 i beklemek. Aslında benmde içme sinmiyordu ancak babamda bi avensis hayranlıgı var gidior :) . Avensis i kötülemiorum bu arada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme