Şimdi Ara

YENİ MAT WAX BULAN GELSİN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
10.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirtiğim gibi sürekli bi wax arayışındayız osis mess up eski kıvamında değil eski performanstan eser yok diğer ürünler ateş pahası bazıları var (by vilian , Hdf gibi) onlarda tr ye sokulmuyor sokanlarda 2 katı fiyata satıyor 50 ml lik ürünü.Şimdi bu konuyu açmaktaki amacım yeni yüksek performanslı wax bunlanlar varsa herkes bu konu altında buldukları ürünü ve performansları hakkında yorum bıraksın hepimiz bilgilenip fazla bütçemizi sarsmadan istediğimiz wax'a kavuşalım.Şimdiden iyi forumlar ;)

• Tigi mat wax siparişi verdim onu denicem ben de istediğim gibi bişey bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mess up aldım yeni ilk kullanışım bi bozukluk göremedim neyini beğenmediniz
  • Davines strong dry olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rashmush kullanıcısına yanıt
    tigi de üst segment ve bilinen bir ürün çok aşırı herkesin memnun kaldığını söylediğini görmedim ama kullanınca görüşlerini paylaşırsan bilgileniriz
  • Mess up ürününü yaklaşık 10-11 yıldır kullanan biriyim eskiden kullananlar bilir önceden kill bazlı kıvamlı yoğundu yapısı ve tutuculuğu olsun mat ve dolğunlaştıran görüntüsü olsun çok üst düzey bir üründü. Sprey sıkmak bile gerekmezdi çoğu zaman. Şuanda bildiğimiz krem waxlara dönmüş durumda sıfır tutuculuk sıfır dolgunlaştırma. O yüzden başka wax arayışlarına girdik ama çoğu waxtanda o verimi alamayıp en azından bildiğimiz ürün diyip mess up a geri döndük.Ama şuan performansı pek tatmin edici değil malesef
  • blackdread kullanıcısına yanıt
    Davines hep aklımda olan bir ürün denemek istiyorum ama fiyat açısından can yakan bir ürün aynı zamanda.Şimdi mess up ürününü kargo dahil 25 tl gibi bir fiyata alırken dolar ve euro nun yükselişiyle 60 lirayı aşan davines almak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.Performansındanda emin olmadığımız için o riske girmeye değer mi tartışılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ryanbenjamin kullanıcısına yanıt
    N11 ve gg de 45tl ye bulunuyor

• mess up'a alternatif olarak Tıkla
  • GÜNCEL !!!
  • Bence Türkiye'de en iyi mat şekillendirici hala Osis Mess Up. Ben Mess Up ile şekil verip, OSiS+ Session Sprey ile'de sabitliyorum. Hem mat oluyor hemde güzel kokuyor. Mess Up'ı biraz fazla sürmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 2 Aralık 2016; 3:18:11 >
    Tigi verdigim parayı kesinlikle haketmiyor ki 60 falan satılıyo ben blackfriday ile 30 a almıştım ve 57 gr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tigi bed hard to get kullanıyorum, hiçbir özelliği yok.

Eski efsanevi mess up'tan sonra onun performansına en yakın osmo clay wax ve extreme matte den aldım.

Şimdi osis flexwax ve mighty matte den birini denemek istiyorum ama aradaki farkı anlayamadım.

Bir de loreal 7 poker var, denk gelirse denemek istiyorum.
  • Toni and guy strong hold aldim adam mıdır?
  • GÜNCEL !!!
  • Kıvamı biraz sıkıntılı işte kremsi oluşu tutuculuğu nerdeyse sıfıra indiriyor bu sefer spreye abanıyorsun sorun orda biraz uzun saçı dikip spreyle sabitlemek işkence oluyor saçıda bozuyor fazla sprey malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbenjamin -- 12 Aralık 2016; 12:17:46 >
  • blackdread kullanıcısına yanıt
    Davinesi bir arkadaş almış bi kez kullanmış bende ondan aldım 1 kez kullandım kenara koydum bana göre değil.Mum gibi yapısı olduğundan benim saça gitmiyor ama matlığı tutuculuğu mess uptan bi tık önde hatta isteyen varsa 2 kez kullanıldı davines strong dry mat wax uyguna verebilirim
  • Tigi yi mess up kullanan insanların çoğu beğenmiyor nedense demekki farklı isteklere hitap ediyor.

Osmoyu denemedim ama araştırdığımda matlık konusunda sıkıntıları olduğunu mat yazan üründe parlak gösterdiğini çok kişi belirtmişti.
    Senden sonra bende mighty matte yi araştırdım sanırım yeni sezon ürünü bazı sitelerde uygun fiyata var ondan denicem bende.

Mess up kontrol 2
    mighty matte 4
    mess up 100 ml
    mighty matte 85 ml

iyi olduktan sonra 15 ml kusur kalsın :D
    Loreal 7 poker hakkında fazla video yok ama denenebilir uyguna bulunduğu takdirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbenjamin -- 12 Aralık 2016; 12:16:22 >
    Poker pasteninde yapısı sert uygulaması zor ben beğenmedim

Haklısınız. Bende mighty matte ürününü deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.