Şimdi Ara

Yeni Mazda 3 -Mazda 6 -Mazda Cx 3 ün Otoparkta yan yana gelme ihtimali SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Yeni Mazda 3 -Mazda 6 -Mazda Cx 3 ün Otoparkta yan yana gelme ihtimali SS li Yeni Mazda 3 -Mazda 6 -Mazda Cx 3 ün Otoparkta yan yana gelme ihtimali SS li Yeni Mazda 3 -Mazda 6 -Mazda Cx 3 ün Otoparkta yan yana gelme ihtimali SS li

• Yarısının plakası açık yarısını kapalı neden?

Araçlar bir ihtimalle Adana'da yapılan CX-3 lansmanına giden Mazda yetkililerine ait olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazdacılarda birbirinin yanına park etme refleksi oluyor...çünkü az sayıda olan bir marka,rastgele değil özellikle bilinçli şekilde alınan araçlar mazdalar,sahipleri pazardan domates alır gibi değil otomobil aldığının farkında olarak alıyor bu araçları ondan dolayıda başka mazda gördükleri zaman yanına park ediyorlar...bu resim böyle bir durum sonucu oluşmuş olabilir.
  • mazda 6 önden cok şık görünüyor bir de dizelleri olsa fiyat uygun olsa iyi satardı heralde...
  • Cx3 yanlış olmuş resimdeki Cx5 modeli
  • Güzel araçlar ama değeri bilinmiyor ülkemizde.Bir de yüksek fiyatlandırma da tuzu biberi oluyor.
  • 2.0 dizel 190 bg getir,bu bile dengeyi değiştirir.birde 1.6cılar var yazık olur bu tank gibi araca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimdeki Cx 3 hocam resim cekmeden once baktim

• Yalnız Mazda 6 dış boyutları itibariyle E sınıfına geçiş yaptı. Bu arabayı yolda görünce bir oha diyorum. Nasıl bir heybet, nasıl bir estetik...
  • Rotary eXperimental-7 R kullanıcısına yanıt
    Bu ne saçma bir mesaj

• Beyaz Polonun yanındaki bu araç değilmi, yanlış aracın resmini koymuş olabilirsin.
     Yeni Mazda 3 -Mazda 6 -Mazda Cx 3 ün Otoparkta yan yana gelme ihtimali SS li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 14 Haziran 2015; 19:11:45 >
  • 6'ya bir defa daha aşık oldum
  • Gonderdiginiz foto cx 5 yan taraftan bakinca benim gordugum cx3 le fark oldugu acikca goruluyor

• Mazda görünce yanına park etme refleksi bende de var.ayni şekilde park edip dönünce çoğu zaman yanımda mazda buluyorum.

Ama şu manzaraya denk gelmek sans oyunu tutturmak kadar zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 6 cidden heybetli
  • Cx3 kaç tane teslim edildi ki bir araya gelsinler. Mazda 6 çok az sattı. Bir tek mazda 3 bir miktar satıldı. Ticari bir olay var orda. Farklı şahıslar rastgelmiş olamaz aynı saatte.

• Araç Cx-5, sis farlarından ve c sütunundan ayırt edilebilir.

• ggkhann G kullanıcısına yanıt
    Aracın arkasından iki defa geçtim Cx 3 yazdıgını cok iyi hatırlıyorum Yarın orda ise arabalar tekrar bakarım
  •  Yeni Mazda 3 -Mazda 6 -Mazda Cx 3 ün Otoparkta yan yana gelme ihtimali SS li

• bende bir keresinde yan yana siyah-beyaz-füme accord görmüştüm, güzel bir karşılaştırma olmuştu benim açımdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.