Şimdi Ara

Yeni Mercedes E Tutulmadı Sanki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla yen kasa e çıkalı 1 ay falan oldu.Sürekli bursa trafiğinde faal olarak bulunmama rağmen şu ana kadar hiç bu araca denk gelmedim.Acaba satıldı da siparişler mi bekleniyor yoksa bana mı denk gelmedi bilmiyorum.Acaba diğer sehirlerde durum nasıl ve dendiği gibi araç yeterince kaliteli değilmi.

• İstanbul da çok var özelliklede sahil ve etiler civarı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

İstanbul da çok var özelliklede sahil ve etiler civarı..
    Ne yalan söyleyim pek tutmadı gibi.. Mercedes-Benz Turk sitesinde de Hiç benzinli yok hep CDI'larlar var ne aşagılayıcı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

Ne yalan söyleyim pek tutmadı gibi.. Mercedes-Benz Turk sitesinde de Hiç benzinli yok hep CDI'larlar var ne aşagılayıcı..

Alıntıları Göster
    Konuşmak için erken sonuçta bahsettiğin arabanın fiyatı belli.
  • Adana da da öyle hiç yeni E serisi göremedim ama ne hikmetse zibil gibi 5 serisi var.Sanki mercedes insanların gözündeki o premium havayı yitirdi gibi (bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın görünüm olarak)herkes 5 serisi diyor başka bir şey demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.akkaya

Adana da da öyle hiç yeni E serisi göremedim ama ne hikmetse zibil gibi 5 serisi var.Sanki mercedes insanların gözündeki o premium havayı yitirdi gibi (bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın görünüm olarak)herkes 5 serisi diyor başka bir şey demiyor.
    hahah ben buna gülerim yaa...Mercedes E serisini sadece Bursa için üretmedi ki :Da

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

hahah ben buna gülerim yaa...Mercedes E serisini sadece Bursa için üretmedi ki :Da

Alıntıları Göster
    Hakketen ya, neden benzilisi yok acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

Hakketen ya, neden benzilisi yok acep?

Alıntıları Göster
    Tip olarak hiç iyi bir araç değil bana hitap etmiyor bununda etkisi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Alıntıları Göster
    benzinlisi var..şimdilik gray market de..250 cgi..motor hacmi 1800 cc..yıllık vergi 2000 tl daha düşük
  • quote:

Alıntıları Göster
    yahu durun yav sabır biraz
    mercedes e sınıfı her zaman için tutar...heleki yeni motor teknolojileriyle mercedesin kemikleşmiş müşterilerini fazlasıyla cezbedicektir...
    sonuçta krizde bu araçlarında satış rakamları ciddi olarak düştü... önümüzdeki aylarda görmeye başlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

yahu durun yav sabır biraz
    mercedes e sınıfı her zaman için tutar...heleki yeni motor teknolojileriyle mercedesin kemikleşmiş müşterilerini fazlasıyla cezbedicektir...
    sonuçta krizde bu araçlarında satış rakamları ciddi olarak düştü... önümüzdeki aylarda görmeye başlarız

Alıntıları Göster
    5 serisi ilk çıktığında bu tapon iç mekanla mümkün değil satamaz diyodum..şu an her mahallede en az 3 tane görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: a.akkaya

Adana da da öyle hiç yeni E serisi göremedim ama ne hikmetse zibil gibi 5 serisi var.Sanki mercedes insanların gözündeki o premium havayı yitirdi gibi (bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın görünüm olarak)herkes 5 serisi diyor başka bir şey demiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: a.akkaya

Ben de 5 serisi alırdım açıkçası.C serisi tuttu da,E serisinin fiyatı fazla olduğundan herhalde şimdilik pek satılmadı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: egunns

5 serisi ilk çıktığında bu tapon iç mekanla mümkün değil satamaz diyodum..şu an her mahallede en az 3 tane görüyorum

Alıntıları Göster
    Araba getirmiyorlar da ondan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Araba getirmiyorlar da ondan...

Alıntıları Göster
    E serisi hiç görmedimde yeni 7 serisi çok var trafikte millette ne para var.
  • quote:

E serisi hiç görmedimde yeni 7 serisi çok var trafikte millette ne para var.

Alıntıları Göster
    bencede tutmayacak gibi bi arabayı çıktıgı andan itibaren trafikten hemen görebilirsiniz diyarbakırda ama yeni e serisi hiç görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

bencede tutmayacak gibi bi arabayı çıktıgı andan itibaren trafikten hemen görebilirsiniz diyarbakırda ama yeni e serisi hiç görmedim

Alıntıları Göster
    E-Class altın gibidir TR'de.Zamanla piyasa edinecektir kendisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

E-Class altın gibidir TR'de.Zamanla piyasa edinecektir kendisine.

Alıntıları Göster
    Şu ana kadar iki kere gördüm Ankara'da.Bayisine gelen arabaları da satamıyorlar heralde ne zaman gitsem aynı araba showroom da duruyor.Belkide millet sipariş verdi bekliyor.2-3 ay sonra belli olur arabanın tutulup tutulmadığı ama mercedes E her zaman satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Şu ana kadar iki kere gördüm Ankara'da.Bayisine gelen arabaları da satamıyorlar heralde ne zaman gitsem aynı araba showroom da duruyor.Belkide millet sipariş verdi bekliyor.2-3 ay sonra belli olur arabanın tutulup tutulmadığı ama mercedes E her zaman satar.

Alıntıları Göster
    valla eskisini görmüyordum yenisini de görmüyorum.

bence tuttu yeni e.

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Genelde markalar satışlarını artırmak için ve rakiplerinden daha iddalı olmak için kullandıkları en önemli koz kasayı büyütmek oluyor
    çıkan her model abisinin boyutlarıyla yarışıyor abilerde boş durmuyor tabii onlarda bi üst segmenti kovalıyorlar çok basit bir yöntem değilmi bi çok markanın yaptığı bu
    bunun tam tersini yapan bir marka Mercedes
    Kolay bişey değil bence büyük bi risk
    demekki o kadar iyi bir araç ve ona çok güveniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    e coupe geldiğinde kayıbı telafi eder...birinden alıyo diğerine fazla fazla veriyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.