Hocam arkadaş okula göre fiyat arttığını düşünmüş sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni mezun başlangıç maaşları ne alemde (2. sayfa)
-
-
he o dediğinden de var ya mesela dream gameste yazılımcı new grad ilanı 100k ve itü mezunları da girebiliyor. mckinsey bain bcg mastercard gibi şirketler 2-2.5k dolar civarında veriyor bunların hepsi dediğin gibi tanıdıksız torpilsiz.
-
En iyisinin en iyisi ol ayda 1000 dolar ucu ucuna alırsın.
-
Yeni mezun mühendise kim 50bin maaş vercek istisnalar hariç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 28 Temmuz 2023; 15:43:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk sene tus kazanıp asistan olsa 55-60k kazanır ortalama.
mühendislikte en yüksek maaş yeni mezun için 40k o da savunma sanayi.
ha kişi eğer genius ise üniversitede zaten çalışmaya başladıysa mezun olunca amazona girer yıllık 100k$ kazanır.
tabii bu senede 3-5 kişiye falan nasip olur. çok hayallere dalma.
ortalama bir mezun 20-25k arasını rahat hedefleyebilir şuanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 29 Temmuz 2023; 14:14:45 > -
haklısın ama bütün top tier okul mezunlarının en iyileri bunları hedefleyecek.
sen çok çalışsan bile ik tipini beğenmez yine almaz bu şirketler, şansa çok bağlı. o yüzden istisna kategorisine girer bence.
-
Yeni mezun avukata asgari ücret veriyoruz.
Hayal aleminde hocam çoğu insan
İşveren olsalar anlarlar sen birisine sağlam maaş veriyorsan onun da sana kat be kat katmadeğeri olucak ki çalıştığın yer yükselebilsin
1000 kişiden bir tanesinin 45 50k ile başlaması da pek bir şey ifade etmiyor çok fazla parametre var
TopTier'ciler bayıldı
Bunların sadece yks çalışması (lisansı saymadan) bile 50k eder
-
baya az o zaman, savunma 40k yı geçti başlangıç.
-
İtü ceng mezunu asgari + yol + ticketla başlıyor dimi hocam? Sektörden haberiniz yoksa tahminlere göre konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yol fazla oldu. Türkiye'de yaşadığımız unutuluyor bazen
Bilkent ceng mezunu birkaç adamla konuştum ortalama 3k dolar euro alıyorlar bölümdeki arkadaşları da onlara yakın alıyorlarmış ama çoğu yurtdışında yaşamayı seçiyormuş. Dh mühendis maaşları konusuna girersen orada genelde amerikan firmalarında 2k dolardan aşağı çalışmayan ve remote çalışan bir sürü kişi göreceksin bu kişiler genelde itü gibi top tier yerlerden mezun oluyorlar. Totonu bekliyorum buradan gönderecek cesaretin olmadığını biliyorum özel mesaj yollayabilirsin kimseyle paylaşmam.(slip külot giyebilirsin sorun değil) eğer iletişim bilgilerini verirsem falan diye bahane üreteceksen yarın bulur atarım yorma
Ne güzel kapak yaptım ya diyip şimdi ekrana sırıtıyorsundur sen şimdi, iş sektöründe ne kadar az tanıdığınız olduğu buradan belli.
Remote çalışan iş bulma olasiligin epey dusuk.
Dolarla alan adamlar o maasi yurtdisinda aliyorlar zaten bir şey ifade etmiyor ama esas mesele bu degil: bana linkedin ornegi filan vermissiniz bu adamlar bu maaslari ilk girdiklerinde degil işte 4 5 ay gibi süre geçtikten sonra aliyorlar. Bizzat isveren oldugumuz için biliyorum, kurumuna mühendis aldıysan denetleme olanagi olan bir kurumsan muhendise önce dusuk maaş verirsin ve yavaş yavaş gerçek maaşına arttırırsın.
zaten taban maaş 40ın üzerinde son zamlarla nasıl nöbetle birlikte 40 alacak
bir nöbet 2500 tl
ve teşvik falan eklemedim
-
ASELSAN gibi resmi kurumlarda fix maas ile başlama muhabbeti vardir doğrudur onlar bile 50k alamazlar şlak diye.
Çok top noktada insanlar var, her 10 senede 2-3 tane gelir. Geçen bir abimle muhabbet ederken rastlamistik 4.0 ortalama ile YTÜ bitirmisti sanirim kendisi, oyun sektöründeydi
Hocam ustteki cocuga birisinin muhendis oldu diye 80k maas alacaginin garanti olmadigini birisinin ogretmesi lazim
Cok entelektüel, meslekte yaratıcı fikirleri olan, Sosyal iliskileri kuvvetli bir adam degilsen birak başlangıçta 50k maas almayi omrun boyunca o parayı alamazsin
Eleman bir de konuştum filan diyor :D sorsun bakayim baslangic maaslari ne kadar diye
3 sene önceki piyasayla şu anki piyasa çok farklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X