Şimdi Ara

Yeni mezun mühendis maaş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
12
Favori
32.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atoxi

konuyu hortlatma zamanı geldi herhalde

bendemi hortlasammı ki ne :d
  • horting
  • konuyu açan arkadaş paylaşım istiyor ama yeri gelincede kendisi paylaşımda bulunmuyor
  • hocam maaş ne alemde, cevaplarken alıntı yaparak cevaplada konuya tekrar gireyim
  • Arkadaşlar İTÜ Endüstri Mühendisliği + 2 yıllık master (2 dil akıcı şekilde konuşabiliyorum) sizce Türkiye'de iş bulabilir miyim, başlangıç maaşı ne kadar olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Arkadaşlar İTÜ Endüstri Mühendisliği + 2 yıllık master (2 dil akıcı şekilde konuşabiliyorum) sizce Türkiye'de iş bulabilir miyim, başlangıç maaşı ne kadar olur?

tabiki iş bulursun iki dil biliyosan başlangıç maaşı ile ilgili bişey söyleyemem. Ama bence 2000 ile başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __FuEGo__

Merhaba arkdaşlar.

Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere Metalurji ve malzeme mühendisliğini bitirdim. Şirketin birinden iş görüşmesi için çağırıldım. Diplomalı olarak ilk işim olacak inş.

Size danışmak istediğim nokta yeni mezun bir mühendisin maaşı nedir?
    Yani görüşmede sorulursaki ne kadar bir ücret söylemem uygun olur.

Orta seviyede ingilizce bilgisine de sahibim.

Dostum son durum nedir iş buldun mu bende bu bölümü düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5454kopgit5454

quote:

Arkadaşlar İTÜ Endüstri Mühendisliği + 2 yıllık master (2 dil akıcı şekilde konuşabiliyorum) sizce Türkiye'de iş bulabilir miyim, başlangıç maaşı ne kadar olur?

tabiki iş bulursun iki dil biliyosan başlangıç maaşı ile ilgili bişey söyleyemem. Ama bence 2000 ile başlayabilirsin.

o eğitimle 2bin alacağıma evde durup masturbasyon cekerım daha ıyı nereden baksan 5 tl ılk gırısı olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

quote:

Orijinalden alıntı: 5454kopgit5454

quote:

o eğitimle 2bin alacağıma evde durup masturbasyon cekerım daha ıyı nereden baksan 5 tl ılk gırısı olmalı

bencede öle ama durum bu tabi ileleyen yıllarda maaşı çok daha fazla artar ama yinede giriş maaşı çok yetersiz diğer ükelere göre

• yeni mezun mühendis maaşı hangi okuldan ve bölümden mezun olduğunuza, girdiğiniz şirkete göre değişebilen bir şeydir.

1000 liraya başlayan da var 2500 e başlayan da
  • Çukurova Maden Müh. 2012 ocak mezunuyum. Şu an 2600 tl maaş alıyorum ancak maden sektöründe değil, baraj inşaatı ve hes projesinde çalışıyorum.
  • Yeni mezun askerlik yapıldı. Bende öğrenciyken çok merak ederdim. Şuan gelen teklifler 2400 civarı arkadaşlar. Piyasa böyle elektrik sektörü için.
  • metalurjide işler biraz dipte. ortalama 1250-1500 civarı. makina, inşaat olsan oldukça farklı senaryolar olurdu

edit: hortmuş pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiskeyinthejar -- 22 Mayıs 2013; 2:49:23 >
  • Yukarı çekelim hele. Var mı hiç işe giren Malzeme Mühendisi?
  • benden de danışma amaçlı bir hort;

kocaeli makine müh. mezunuyum askerlik bitti tecrübesizim ingilizcem intermediate ve şuan anlaşmak üzere olduğum firma (alanında lider kurumsal bir firma) 2000 tl ödemeyi kabul ediyo, tabi önce eğitim süreci olacak bu süreçte (3 ay) 1750 tl alıcam, firmanın büyüklüğünü düşününce seve seve kabul edesim geliyo ama 2500 3500 tl ile ilk işine giren arkadaşlar aklımı çeliyo acaba diğerlerine göre sömürülen bir mühendis mi olucam kabul edersem diye sonuçta adamın 8 ay çalıştığına ben 12 ay çalışıyo olucam, ya da ilerideki şartlar nasıl olur, ne yapsam bilmiyorum tecrübeli meslektaşlarımız vardır illa ki burada
  • merhabalar

yeni mezun elektirik elektronik mühendisiyim 2000 tl lik satış mühendisliği teklifi aldım. altımda araba olacak dışarda olursam yemek parası vercekler ofiste olursam ofisten yemek yiyecem. ne düşünüyorsunuz ??

aslında kendi alanımda bir işle başlamak isterdim; ancak şartlar belli ya şantiye de elektrik müh. yada fabrikada bakım onarımcı yada arge de yeni bişi icat etçem diye sürüneceksin. Bunların arasında en iyisi satış gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __FuEGo__

Merhaba arkdaşlar.

Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere Metalurji ve malzeme mühendisliğini bitirdim. Şirketin birinden iş görüşmesi için çağırıldım. Diplomalı olarak ilk işim olacak inş.

Size danışmak istediğim nokta yeni mezun bir mühendisin maaşı nedir?
    Yani görüşmede sorulursaki ne kadar bir ücret söylemem uygun olur.

Orta seviyede ingilizce bilgisine de sahibim.

4. sınıfta olan bir çok arkadaşım Yıldız Teknik Elektrik Müh.
    derslerini azalttılar bu dönem işe girdiler
    ben 2. sınıftan beri part çalışıyorum
    belki fikir verir. yeni mezunlar da var

son sınıfta girenler 1700-2300 arası başladı
    mezun arkadaşlar da 2000-2600 arası başladı
    ben part 1700 ama 3 senedir çalışıyorum

• Sedaş'ın yöneticilerinden biri Sakarya unv elektrik elektronik yeni mezununa 3200 ile başlatmış. Yani kendi kulağımla duydum. birkaç sene tecrübeye de 3500 dedi. Şirketine göre ve sorumlu oldugun alana göre değişiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 23 Ocak 2014; 1:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksidici

benden de danışma amaçlı bir hort;

kocaeli makine müh. mezunuyum askerlik bitti tecrübesizim ingilizcem intermediate ve şuan anlaşmak üzere olduğum firma (alanında lider kurumsal bir firma) 2000 tl ödemeyi kabul ediyo, tabi önce eğitim süreci olacak bu süreçte (3 ay) 1750 tl alıcam, firmanın büyüklüğünü düşününce seve seve kabul edesim geliyo ama 2500 3500 tl ile ilk işine giren arkadaşlar aklımı çeliyo acaba diğerlerine göre sömürülen bir mühendis mi olucam kabul edersem diye sonuçta adamın 8 ay çalıştığına ben 12 ay çalışıyo olucam, ya da ilerideki şartlar nasıl olur, ne yapsam bilmiyorum tecrübeli meslektaşlarımız vardır illa ki burada

bence şirket daha önemli. Hangisinde daha cok tecrübelinirsin ona bak. Öğrenci halimle tavsiye veriyorum ne kadar dogru bilemem tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis Hanim

Sedaş'ın yöneticilerinden biri Sakarya unv elektrik elektronik yeni mezununa 3200 ile başlatmış. Şirketine göre ve sorumlu oldugun alana göre değişiyor sanırım.

Sedas,tedas,medas hepsi ozellestirildi diye biliyorum maas guzelde dayi var mi dayi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.