Şimdi Ara

Yeni Mezun Mühendise Tercih Tavsiyesi / Bahçeşehir İşletme / 2,9 K Maaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüzde yüz ingilizce 50000 ile girilen ortalama bir üniversiteden haziranda mezun oldum. Açıköğretimden de işletme yönetimi okumuştum ve şuan DGS ile 3. Bahçeşehir İşletme Tam bursluya kayıt oldum. Ankara da yaşıyorum ve burada bir fabrikadan 2900+yol+yemek teklifi aldım (2 yeni mezun mühendis olcak başka mühendis yok.) Babam okutamam diyor yani gidersem part time bi işte çalışmam lazım (muhtemelen mesleğimle alakalı olmaz) kalırsam bu iş var çok kararsız kaldım sizde ne yapmalıyım? Bahçeşehir işletme bana çok şey katar mı, gitmeye değer mi? (Bu işyeri hariç başka yer bulma durumuda olabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetozlu -- 22 Eylül 2019; 14:56:1 >

• Eger hayatina muh olarak devam etmek istiyorsan isletme sana bir sey katmaz. Ama yok muh isini yapmak istemiyorum diyorsan git.
  • Hayat senin hayatın. Kararını sen ver. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.

Ama mühendis olduğun için ve üzerine işletme eklersen fabrikalarda falan müdürlük yapabilirsin. O donanımı görürler sende. Ama diğer yolu izlersen yükselme şansın var, sabit durma ihtimalin var. Birikim yapma ve hayatını inşa etmeye başlamış olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.